Skocz do zawartości

co dalej z relacją

Polecane posty

Napisano

dobre Duszyczki

przy osobistych wróżbach potrzebuję chłodnego spojrzenia i dlatego proszę popatrzcie na mój rozkład i napiszcie jak Wy to interpretujecie

tasując karty myślałam o partnerze i o naszej relacji zadając sobie pytania  co dalej z naszą relacją będzie się działo, co nas czeka w najbliższej przyszłości, czego się spodziewać ?

Wypadły następujące karty:

SŁOŃCE - RYCERZ MONET - AS MONET - KRÓL MONET - 10 PUCHARÓW - KRÓL BUŁAW 

Dla mnie wygląda to dobrze - Słońce to szczęście i zadowolenie, spełnienie w relacji i jest to bardzo dobra wróżba, tak samo As monet bo dla mnie ta karta jeśli chodzi o relacje to takie solidne podstawy związku i ogromna szansa na sukces. Rycerz monet trochę mnie zawsze irytuje bo to strasznie "powolna karta" i nie pokazuje mi nic poza tym, że jest ok i na razie nic się nie zmieni. Ale Król monet i Król buław szukają stałej partnerki, chcą i myślą na poważnie o związkach czyli będzie to dalej poważna relacja. 10 pucharów to szczęśliwy związek, fajna harmonia, dobre relacje między sobą, miłe sytuacje - to nie jest ostateczna wróżba czy będziemy razem i pokazuje raczej taki dobry czas między nami. Zatem w najbliższej przyszłości będzie dobrze, dalej mamy szansę na szczęśliwy związek ale potrzebna jest do tego nasza wspólna praca nad nim (te monety o tej pracy mi mówią)

Będę wdzięczna za wasze spojrzenie i interpretacje

H. 

Napisano
Dnia 30.10.2023 o 19:55, Haniel napisał:

co dalej z naszą relacją będzie się działo, co nas czeka w najbliższej przyszłości, czego się spodziewać ?

Dnia 30.10.2023 o 19:55, Haniel napisał:

SŁOŃCE - RYCERZ MONET - AS MONET - KRÓL MONET - 10 PUCHARÓW - KRÓL BUŁAW

jeżeli to pytanie nie jest spowodowane jakimiś problemami (wiesz, jak wszystko jest ok, to nie pytamy), to można powiedzieć następujące:

teraz jest  ok (słońce)

ktoś zachowuje się zachowawczo i zbyt powolnie wg. oczekiwań drugiej strony (R.m)

trzeba coś zwiększyć, coś dołożyć, aby z Rycerza przejść do Króla (wydaje mi sie, że karty bardziej mówią o Partnerze, niż o pytającym)

as monet to niby drobiazg, lecz konkret

po otrzymaniu Asa dorasta się z R do K, masie zadowolenie (10k) wartość Km przychodzi do Kb, więcej działania, więcej chęci

ktoś komuś musi coś dać, dodać, uzupełnić 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...