koteczek67 Napisano Grudzień 5, 2023 Napisano Grudzień 5, 2023 pomiędzy mną a pewną osobą jest specyficzne napięcie, trochę mi miesza w głowie. czuję dość specyficzne "połączenie" ale dlaczego? zrobiłam rozkład na takie pytania: kim tak naprawdę jest ta osoba? paź mieczy jaka jest jej intencja wobec mnie/relacji ze mną? rydwan jaki jest potencjał tej relacji? księżyc + 5 kielichów jaką postawę powinnam przyjąć? 10 monet nie ukrywam, że karty są specyficzne i nie jest to łatwa ani przyjemna energia i chciałabym usłyszeć czyjeś zdanie na temat tego rozkładu czuję tego pazia mieczy w tej osobie. jest całkiem sprytna i ma specyficzny sposób rozmowy, specyficzny humor, może odrobinę dystansuje się z pewnymi sprawami, rozmowa nie jest do końca "otwarta", część rzeczy zachowuje dla siebie, ale chce mieć regularny kontakt ze mną, tak jakby chciała mnie poznać, dowiedzieć się czegoś więcej, zebrać informacje. nie jest głupia, powiedziałabym, że całkiem inteligentna na pierwszy rzut oka, może bystra, nieco zagadkowa, ale z drugiej strony czuć, że jest to ten 'poziom' pazia mieczy, a nie np. króla, czy bardziej zdecydowanego rycerza. piszemy ze sobą późniejsze karty już mnie nieco przytłaczają. rydwan w otoczeniu takich kart wydaje się sugerować wyraźną dominację w relacji, chęć osiągnięcia czegoś dla siebie, wyciągnięcia od drugiej strony tego co najlepsze/potrzebne i o ile to może być dobre w niektórych przypadkach, tak w tej pozycji mam wrażenie że może być już nieco... toksyczne? oraz wskazywać na egoizm, chęć "zdobycia", przy tym oczywiście rozwinięcia tej relacji, popchnięcia jej dalej, utrzymania kontaktu mam wrażenie że karty ostrzegają, że relacja może zamienić się w pełną lęku, bezsilności, smutku, rozczarowania, ponieważ osoba z którą rozmawiam może być konfliktowa i nie znieść ewentualnej porażki przez problemy z ego. ale największy problem mam z interpretacją 10 monet. to drugi raz, gdy ta karta wypada mi na pozycji sugestii podejścia do relacji/drugiej osoby. to karta nad wyraz pozytywna, w porównaniu do reszty rozkładu byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś dorzuciłby coś od siebie. szczególnie zależy mi na rozwikłaniu co może sugerować 10 monet jako rada w kontekście znajomości? Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 9, 2023 Napisano Grudzień 9, 2023 Dnia 5.12.2023 o 01:10, koteczek67 napisał: kim tak naprawdę jest ta osoba? paź mieczy jaka jest jej intencja wobec mnie/relacji ze mną? rydwan jaki jest potencjał tej relacji? księżyc + 5 kielichów jaką postawę powinnam przyjąć? 10 monet jeżeli jest to relacja on - ona, to nie ma tu pozytywnych emocji, jak sama zapewne widzisz intencją Rydwanu jest przed wszystkim zmiana, ruch, opanowanie czegoś, a w połączeniu z tym Paziem czytam, jako internetowe podboje, takie , które dostarczają wrażeń bez wychodzenia z domu, zdobywanie czegoś na odległość w necie. Potencjału właściwie nie ma, bo Paź chyba ma ochotę się trochę rozerwać i też wyżyć na innych, Księżycem i 5 kielichów nic nie wnosi do Twojego życia, a twoja postawa powinna być zamknięta (zakończona), jak sugeruje każda dziesiątka, w Twojej jest pełnia, tam nie ma miejsca na chaos i zamieszanie, które niesie ta relacja, nie tego szukasz 1 Cytuj
koteczek67 Napisano Grudzień 10, 2023 Autor Napisano Grudzień 10, 2023 W dniu 9.12.2023 o 21:40, SowAna napisał: jeżeli jest to relacja on - ona, to nie ma tu pozytywnych emocji, jak sama zapewne widzisz intencją Rydwanu jest przed wszystkim zmiana, ruch, opanowanie czegoś, a w połączeniu z tym Paziem czytam, jako internetowe podboje, takie , które dostarczają wrażeń bez wychodzenia z domu, zdobywanie czegoś na odległość w necie. Potencjału właściwie nie ma, bo Paź chyba ma ochotę się trochę rozerwać i też wyżyć na innych, Księżycem i 5 kielichów nic nie wnosi do Twojego życia, a twoja postawa powinna być zamknięta (zakończona), jak sugeruje każda dziesiątka, w Twojej jest pełnia, tam nie ma miejsca na chaos i zamieszanie, które niesie ta relacja, nie tego szukasz dziękuję za bardzo trafną odpowiedź Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.