Dawidek Napisano Styczeń 5, 2024 Napisano Styczeń 5, 2024 Siema. Mam takie pytanko. Poznaje sobie dziewczyny itp i wczesniej patrzylem sobie w tarocie jak ta relacja wyglada itp i czesto bardzo czesto wypadaly karty typu kochankowie i sprawiedliwosc. I ten mix kart ciagle mnie zadziwia... Nie wiem czy mam to odebrac jako, ze ta osoba jest po prostu odpowiednia w jakims tam stopniu i jest to jakas tam forma rozwoju duchowego/osobistego. Czy...ze to jest jakas karma odnosnie milosci i sprawiedliwosci, ktorej nie odrobilem. Dziwne jest to, ze czesto te osoby maja takie energie gdzies... I pytanie dodatkowe. Zrobilem sobie tarota na luty/marzec i wyskoczylo to: as kielichow 10 kielichow kochankowie sprawiedliwosc Potrzebuje jakiegos innego looku na to, bo niby to rozumiem, ale moze jestem na cos slepy i mam zamknieta glowe Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 20, 2024 Napisano Styczeń 20, 2024 Dnia 5.01.2024 o 11:59, Dawidek napisał: kochankowie i sprawiedliwosc. I ten mix kart ciagle mnie zadziwia... wybór i ocena , może wątpisz w poprawność swoich wyborów i ciągle oceniasz, wyważasz czy dobrego wyboru dokonałeś, nie umiesz się zdecydować, warta czy nie warta zachodu Dnia 5.01.2024 o 11:59, Dawidek napisał: as kielichow 10 kielichow to wygląda ładnie, nie zepsuj tego swoją "analizą" Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.