Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji, cwicze:)

Polecane posty

Napisano

Zadałam pytanie: co mnie czeka w najbliższym czasie? Pojawi się nowy adorator, będę spełniona, pomoże mi to odciąć się od ciężkich przeżyć, zamknąć i pogrzebać pewien etap w życiu, będę szczęśliwa. 

Dobrze myślę?

20240223_005938.jpg

Napisano
Dnia 23.02.2024 o 07:04, Trish napisał:

Zadałam pytanie: co mnie czeka w najbliższym czasie?

której dziedziny, obszaru życia dotyczyło pytanie?

Napisano
Godzinę temu, SowAna napisał:

której dziedziny, obszaru życia dotyczyło pytanie?

Miłości:)

Napisano

ok, jeżeli nie stawiałaś kart rozkładem, gdzie każda karta ma swoją pozycję i był to liniowy wariant (nieokreślający czasu, co wg mnie nie pomaga)to poniższe może opowiadać sporo różnych sytuacji, m.in. taką:

Rb, 9d, 5d, XIII, 6k, XiX - są duże chęci na spotkanie kogoś, Rb może być tym nowo spotkanym kimś, 9d na karcie jest sama, jej to wystarcza, jest jej dobrze, w 5d jest rada, aby nie przeinwestować, bo w XIII można popełnić nieodwracalny błąd, powracające uczucia w 6k i może radość z czegoś nowego w XIX. 

• Dziękuję! 1
Napisano

Powiedziałabym, że coś niestałego odchodzi do przeszłości (koń pazia w lewą stronę - coś co dało poczucie większej atrakcyjności własnej ale i osamotnienia), teraz czas na zadbanie o siebie, inwestowanie w siebie (9 denarów), może być poczucie straty, osamotnienia, ale to co się teraz dzieje - wpłynie ostatecznie na polepszenie sytuacji. Po okresie przeżywania straty i domknięcia trudnego doświadczenia uczuciowego - może się pojawić ktoś z przeszłości lub po prostu poznanie osoby, którą ma się wrażenie, że "się zna od dawna" (soulmate). Możliwa przyjaźń/miłość, bardzo fajna ciepła relacja :) Istotne, że ostatnia karta talii to Świat - czyli czeka Cię zamknięcie cyklu w sprawach miłosnych (Śmierć to potwierdza) - każda taka zmiana zazwyczaj wiąże się z turbulencjami.

• Dziękuję! 1
Napisano

Bardzo dziękuję! Tak, to już się chyba dzieje, bo postanowiłam zamknąć temat mężczyzny, który przychodził i odchodził, spalało mnie to i napędzało do działania jednocześnie. Rozstałam się z mężem, to małżeństwo było od dawna martwe i jest miejsce na nowe...

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...