Trish Napisano Luty 23, 2024 Napisano Luty 23, 2024 Zadałam pytanie: co mnie czeka w najbliższym czasie? Pojawi się nowy adorator, będę spełniona, pomoże mi to odciąć się od ciężkich przeżyć, zamknąć i pogrzebać pewien etap w życiu, będę szczęśliwa. Dobrze myślę? Cytuj
SowAna Napisano Luty 24, 2024 Napisano Luty 24, 2024 Dnia 23.02.2024 o 07:04, Trish napisał: Zadałam pytanie: co mnie czeka w najbliższym czasie? której dziedziny, obszaru życia dotyczyło pytanie? Cytuj
Trish Napisano Luty 24, 2024 Autor Napisano Luty 24, 2024 Godzinę temu, SowAna napisał: której dziedziny, obszaru życia dotyczyło pytanie? Miłości:) Cytuj
SowAna Napisano Luty 24, 2024 Napisano Luty 24, 2024 ok, jeżeli nie stawiałaś kart rozkładem, gdzie każda karta ma swoją pozycję i był to liniowy wariant (nieokreślający czasu, co wg mnie nie pomaga)to poniższe może opowiadać sporo różnych sytuacji, m.in. taką: Rb, 9d, 5d, XIII, 6k, XiX - są duże chęci na spotkanie kogoś, Rb może być tym nowo spotkanym kimś, 9d na karcie jest sama, jej to wystarcza, jest jej dobrze, w 5d jest rada, aby nie przeinwestować, bo w XIII można popełnić nieodwracalny błąd, powracające uczucia w 6k i może radość z czegoś nowego w XIX. 1 Cytuj
Essa Napisano Luty 25, 2024 Napisano Luty 25, 2024 Powiedziałabym, że coś niestałego odchodzi do przeszłości (koń pazia w lewą stronę - coś co dało poczucie większej atrakcyjności własnej ale i osamotnienia), teraz czas na zadbanie o siebie, inwestowanie w siebie (9 denarów), może być poczucie straty, osamotnienia, ale to co się teraz dzieje - wpłynie ostatecznie na polepszenie sytuacji. Po okresie przeżywania straty i domknięcia trudnego doświadczenia uczuciowego - może się pojawić ktoś z przeszłości lub po prostu poznanie osoby, którą ma się wrażenie, że "się zna od dawna" (soulmate). Możliwa przyjaźń/miłość, bardzo fajna ciepła relacja :) Istotne, że ostatnia karta talii to Świat - czyli czeka Cię zamknięcie cyklu w sprawach miłosnych (Śmierć to potwierdza) - każda taka zmiana zazwyczaj wiąże się z turbulencjami. 1 Cytuj
Trish Napisano Luty 25, 2024 Autor Napisano Luty 25, 2024 Bardzo dziękuję! Tak, to już się chyba dzieje, bo postanowiłam zamknąć temat mężczyzny, który przychodził i odchodził, spalało mnie to i napędzało do działania jednocześnie. Rozstałam się z mężem, to małżeństwo było od dawna martwe i jest miejsce na nowe... 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.