Trish Napisano Luty 23, 2024 Napisano Luty 23, 2024 Rosklad partnerski: on ma w sercu króla mieczy, to pozbawiony względem niej uczuć mężczyzna, myśli o sensie i zabawie, wyszedł z propozycją podróży? Lub będą w podróży? Jest zadowolony, dazy ja sympatią. Ona boi się, co z tego wyjdzie, stawia granice, ale też wychodzi do niego z inicjatywa spotkań, z uczuciami, myśli, że moglby być partnerem na całe życie. Wspólnie mają kartę klotni, nie wróżę dobrze tej relacji, co pokazuje przyszlosc: chwilowo fajnie, dla potem będzie smutek i rozczarowanie, wycofanie się, To jest biznes a nie miłość. Cytuj
SowAna Napisano Luty 24, 2024 Napisano Luty 24, 2024 Dnia 23.02.2024 o 07:10, Trish napisał: on ma w sercu króla mieczy, to pozbawiony względem niej uczuć mężczyzna Km w sercu może mówić o konkrecie, o tym, że człowiek nie umie lub nie uważa, że emocje należy pokazywać VI w myślach to podjęcie decyzji XXI w działaniu, to określony, cykliczny sposób działania myśli, uczucia i działania powinny być spójne, jeżeli w Rk ona wychodzi do niego, to nie wiem czemu się jego boi i broni swojej pozycji, 5d jest ostrożnością i rozsądnym planowaniem, aby nie zainwestować zbyt dużo, w 7b broni swoich chęci i pozycji, a w 5b jest sport i zawodnictwo 1 Cytuj
Trish Napisano Luty 24, 2024 Autor Napisano Luty 24, 2024 Dziękuję! A ta przyszłość? Dobrze zinterpretowałam? Cytuj
Trish Napisano Marzec 19, 2024 Autor Napisano Marzec 19, 2024 W dniu 24.02.2024 o 18:29, SowAna napisał: Km w sercu może mówić o konkrecie, o tym, że człowiek nie umie lub nie uważa, że emocje należy pokazywać VI w myślach to podjęcie decyzji XXI w działaniu, to określony, cykliczny sposób działania myśli, uczucia i działania powinny być spójne, jeżeli w Rk ona wychodzi do niego, to nie wiem czemu się jego boi i broni swojej pozycji, 5d jest ostrożnością i rozsądnym planowaniem, aby nie zainwestować zbyt dużo, w 7b broni swoich chęci i pozycji, a w 5b jest sport i zawodnictwo Ona wie, że jest tylko romansem, luźna relacją, może dlatego. Ona jest też bardzo władczym typem. On również. Tutaj będzie moim zdaniem dużo wymiany zdań, niekoniecznie romantycznej. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.