Skocz do zawartości

Rozklad partnerski - czy dobrze interpretuje?

Polecane posty

Napisano

Rosklad partnerski: on ma w sercu króla mieczy, to pozbawiony względem niej uczuć mężczyzna, myśli o sensie i zabawie, wyszedł z propozycją podróży? Lub będą w podróży? Jest zadowolony, dazy ja sympatią. Ona boi się, co z tego wyjdzie, stawia granice, ale też wychodzi do niego z inicjatywa spotkań, z uczuciami, myśli, że moglby być partnerem na całe życie. Wspólnie mają kartę klotni, nie wróżę dobrze tej relacji, co pokazuje przyszlosc: chwilowo fajnie, dla potem będzie smutek i rozczarowanie, wycofanie się, To jest biznes a nie miłość.

20240221_190300.jpg

Napisano
Dnia 23.02.2024 o 07:10, Trish napisał:

on ma w sercu króla mieczy, to pozbawiony względem niej uczuć mężczyzna

Km w sercu może mówić o konkrecie, o tym, że człowiek nie umie lub nie uważa, że emocje należy pokazywać

VI w myślach to podjęcie decyzji

XXI w działaniu, to określony, cykliczny sposób działania

myśli, uczucia i działania powinny być spójne, jeżeli w Rk ona wychodzi do niego, to nie wiem czemu się jego boi i broni swojej pozycji, 5d jest ostrożnością i rozsądnym planowaniem, aby nie zainwestować zbyt dużo, w 7b broni swoich chęci i pozycji, a w 5b jest sport i zawodnictwo   

• Dziękuję! 1
Napisano

Dziękuję! A ta przyszłość? Dobrze zinterpretowałam?

• 4 weeks later...
Napisano
W dniu 24.02.2024 o 18:29, SowAna napisał:

Km w sercu może mówić o konkrecie, o tym, że człowiek nie umie lub nie uważa, że emocje należy pokazywać

VI w myślach to podjęcie decyzji

XXI w działaniu, to określony, cykliczny sposób działania

myśli, uczucia i działania powinny być spójne, jeżeli w Rk ona wychodzi do niego, to nie wiem czemu się jego boi i broni swojej pozycji, 5d jest ostrożnością i rozsądnym planowaniem, aby nie zainwestować zbyt dużo, w 7b broni swoich chęci i pozycji, a w 5b jest sport i zawodnictwo   

Ona wie, że jest tylko romansem, luźna relacją, może dlatego. Ona jest też bardzo władczym typem. On również. Tutaj będzie moim zdaniem dużo wymiany zdań, niekoniecznie romantycznej.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...