Trish Napisano Marzec 2, 2024 Napisano Marzec 2, 2024 Zadałam pytanie, czy on zlozy mi życzenia urodzinowe. Różnie bywało między nami, ale życzenia pisał. I taki rozklad. Wieża, to odsuniecie się ode mnie, to co było, runelo (to fakt, zamilkł), ale potem jest słońce i rycerz kielichów, co raczej brzmi jak mila rozmowa i na koniec bach, sztylety w sercu. Ze będę zraniona. Czyli że moje nadzieje są płonne i tych życzeń nie zlozy? Czy z tego rozkładu cis więcej wynika? Nie rozumiem tego, co karty tu mówią jednoznacznie. Cytuj
Megan Napisano Marzec 3, 2024 Napisano Marzec 3, 2024 Wygląda na to że chciałby złożyċ, ale nie oczekuj tu czegoś więcej😉 1 Cytuj
Trish Napisano Marzec 3, 2024 Autor Napisano Marzec 3, 2024 49 minut temu, Megan napisał: Wygląda na to że chciałby złożyċ, ale nie oczekuj tu czegoś więcej😉 Dziękuję. Nic więcej nie oczekiwałam. Życzeń nie złożył, ale sądzę, że bil się z myślami, czy to zrobić, czy nie. Sądzę, że nie zlozyl, aby to uciąć i stąd ta trójka mieczy na końcu. Cytuj
SowAna Napisano Marzec 3, 2024 Napisano Marzec 3, 2024 22 godziny temu, Trish napisał: czy on zlozy mi życzenia urodzinowe Wszystkiego najlepszego @Trish 1 Cytuj
Trish Napisano Marzec 3, 2024 Autor Napisano Marzec 3, 2024 56 minut temu, SowAna napisał: Wszystkiego najlepszego @Trish Ale miło!!! Dziękuję🥰 Cytuj
Trish Napisano Marzec 4, 2024 Autor Napisano Marzec 4, 2024 1 godzinę temu, Luna napisał: Dziękuję🥰 Cytuj
Trish Napisano Marzec 4, 2024 Autor Napisano Marzec 4, 2024 2 godziny temu, Essa napisał: Bardzo dziękuję❤️ Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.