Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji, ucze sie:)

Polecane posty

Napisano

Rozkład partnerski. Pan po prawej, ja po lewej. Skrzywdził mnie, odsunął się, ale ostatnio zadzwonił. Nie odebrałam. Karty wskazały, że go to zaskoczyło i był zły wręcz. 

Zrobiłam rozklad co dalej. Czy będzie coś próbował, co ma w sercu i intencjach.

U mnie podejmowanie decyzji, by orzestac zyc ta ikuzja, niby ide w cos bowego, ale wciaz lucze, ze on wroci i siexpokaja.

On: w sercu jakby jakies uczucia, postawie  niezdecydowanie, ale tez moze zabawa, ze jak nie ja, to inna? Ta krolowa denarow? Czy to ogólnie reprezentuje kobiety? Czy tak myśli o mnie? 

Wychodzi do mnie z duzym niezdecydowaniem. Targaja nim emocje. Raz chce, raz nie chce. To kolo fortuny tu dobrze wspolgra.

Nasza wspólna karta swiat - to akurat dobra wróżba...

A tej przyszłośćci nie rozumiem. Cos sie jeszcze wydarzy miedzy nami? A potem znowu koniec i czas na coś nowego?

20240311_000651.thumb.jpg.32202ea96fb0da6036a0f0ed85f51a53.jpg

Napisano
Dnia 11.03.2024 o 10:39, Trish napisał:

U mnie podejmowanie decyzji, by orzestac zyc ta ikuzja, niby ide w cos bowego, ale wciaz lucze, ze on wroci i siexpokaja.

Ty podjęłaś decyzję (VI), że ta droga jest błędna i ciężka (XVIII), w działaniu jest szukanie czegoś nowego (3b)

zerwałaś, a interesuje cię to co on myśli i czy wróci, trochę błędne koło...<bezradny>

do tej relacji wnosiliście inną jakość,  ty 4 a on 5 buław

XXI - to zamknięty obieg, cały cykl zakończony

• Dziękuję! 1
Napisano

Dziękuję. A te dwa kielichów w  jego sercu? To jakieś uczucie?  Czy w tej przyszłości będzie jeszcze podjęty jakiś wysiłek, aby cis odbudować? Trochę za nim tęsknię i sama nie wiem momentami, czego chce.

Napisano
Dnia 16.03.2024 o 23:17, Trish napisał:

dwa kielichów w  jego sercu? To jakieś uczucie? 

@Trish jeżeli jesteś Km w jego głowie to myśli, natomiast nie wiem czemu 2k ma mówić o uczuciach obok 5b - może taki pies ogrodnika 

jedna pozytywna karta nie wskazuje na coś superaśnego , gdyby to takie było, to nie zadawałabyś tych pytań <myśli>

popatrz na dwójki - czy w nich jest konkret?

2m - dwie myśli, 2d - dwa źródła, 2b - dwa kroki,  2k - może być spotkaniem w którym następuje wymiana płynów, ja nie wiem których...

• Dziękuję! 1
Napisano
9 godzin temu, SowAna napisał:

@Trish jeżeli jesteś Km w jego głowie to myśli, natomiast nie wiem czemu 2k ma mówić o uczuciach obok 5b - może taki pies ogrodnika 

jedna pozytywna karta nie wskazuje na coś superaśnego , gdyby to takie było, to nie zadawałabyś tych pytań <myśli>

popatrz na dwójki - czy w nich jest konkret?

2m - dwie myśli, 2d - dwa źródła, 2b - dwa kroki,  2k - może być spotkaniem w którym następuje wymiana płynów, ja nie wiem których...

Dobre z tą wymiana płynów:)))) Bardzo dziękuję:) to jest świetny sposób aby zapamiętać te dwojki:))) Dziękuję:))

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...