Trish Napisano Marzec 11, 2024 Napisano Marzec 11, 2024 Rozkład partnerski. Pan po prawej, ja po lewej. Skrzywdził mnie, odsunął się, ale ostatnio zadzwonił. Nie odebrałam. Karty wskazały, że go to zaskoczyło i był zły wręcz. Zrobiłam rozklad co dalej. Czy będzie coś próbował, co ma w sercu i intencjach. U mnie podejmowanie decyzji, by orzestac zyc ta ikuzja, niby ide w cos bowego, ale wciaz lucze, ze on wroci i siexpokaja. On: w sercu jakby jakies uczucia, postawie niezdecydowanie, ale tez moze zabawa, ze jak nie ja, to inna? Ta krolowa denarow? Czy to ogólnie reprezentuje kobiety? Czy tak myśli o mnie? Wychodzi do mnie z duzym niezdecydowaniem. Targaja nim emocje. Raz chce, raz nie chce. To kolo fortuny tu dobrze wspolgra. Nasza wspólna karta swiat - to akurat dobra wróżba... A tej przyszłośćci nie rozumiem. Cos sie jeszcze wydarzy miedzy nami? A potem znowu koniec i czas na coś nowego? Cytuj
SowAna Napisano Marzec 16, 2024 Napisano Marzec 16, 2024 Dnia 11.03.2024 o 10:39, Trish napisał: U mnie podejmowanie decyzji, by orzestac zyc ta ikuzja, niby ide w cos bowego, ale wciaz lucze, ze on wroci i siexpokaja. Ty podjęłaś decyzję (VI), że ta droga jest błędna i ciężka (XVIII), w działaniu jest szukanie czegoś nowego (3b) zerwałaś, a interesuje cię to co on myśli i czy wróci, trochę błędne koło... do tej relacji wnosiliście inną jakość, ty 4 a on 5 buław XXI - to zamknięty obieg, cały cykl zakończony 1 Cytuj
Trish Napisano Marzec 16, 2024 Autor Napisano Marzec 16, 2024 Dziękuję. A te dwa kielichów w jego sercu? To jakieś uczucie? Czy w tej przyszłości będzie jeszcze podjęty jakiś wysiłek, aby cis odbudować? Trochę za nim tęsknię i sama nie wiem momentami, czego chce. Cytuj
SowAna Napisano Marzec 18, 2024 Napisano Marzec 18, 2024 Dnia 16.03.2024 o 23:17, Trish napisał: dwa kielichów w jego sercu? To jakieś uczucie? @Trish jeżeli jesteś Km w jego głowie to myśli, natomiast nie wiem czemu 2k ma mówić o uczuciach obok 5b - może taki pies ogrodnika jedna pozytywna karta nie wskazuje na coś superaśnego , gdyby to takie było, to nie zadawałabyś tych pytań popatrz na dwójki - czy w nich jest konkret? 2m - dwie myśli, 2d - dwa źródła, 2b - dwa kroki, 2k - może być spotkaniem w którym następuje wymiana płynów, ja nie wiem których... 1 Cytuj
Trish Napisano Marzec 19, 2024 Autor Napisano Marzec 19, 2024 9 godzin temu, SowAna napisał: @Trish jeżeli jesteś Km w jego głowie to myśli, natomiast nie wiem czemu 2k ma mówić o uczuciach obok 5b - może taki pies ogrodnika jedna pozytywna karta nie wskazuje na coś superaśnego , gdyby to takie było, to nie zadawałabyś tych pytań popatrz na dwójki - czy w nich jest konkret? 2m - dwie myśli, 2d - dwa źródła, 2b - dwa kroki, 2k - może być spotkaniem w którym następuje wymiana płynów, ja nie wiem których... Dobre z tą wymiana płynów:)))) Bardzo dziękuję:) to jest świetny sposób aby zapamiętać te dwojki:))) Dziękuję:)) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.