Ona28 Napisano Kwiecień 14, 2024 Napisano Kwiecień 14, 2024 Witaj. Dzisiejszego wieczora chętnie odpowiem na Wasze pytania do moich kart Tarota. Mój dyżur trwa w godzinach 18-20. Proszę Was o konkretne pytania oraz podanie imienia i daty ur. Wskaż konkretny opis sytuacji. np. 1. Pracuję, ale potrzebuje zmiany - czy zmienię prace? 2. On jest w związku - czy zdecyduje się ze mną stworzyć prawdziwa relacje? 3. Obecnie wynajmuje mieszkanie- czy właścicielka zdecyduje się mi je odsprzedać ? Ciężko będzie mi odpowiedzieć na pytanie: Co czeka mnie w życiu? lub Co dalej z tą relacją? Zatem pytam konkretnie a chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie Marzena 💚 2 4 Cytuj
Ankra Napisano Kwiecień 14, 2024 Napisano Kwiecień 14, 2024 Witam. Od 13 maja zaczynam kurs B2 Niemieckiego... Moje pytanie brzmi jak dlugo będzie trwal ten kurs i czy uda mi sie go zaliczyc.? Moja data urodzenia to 16.05.1973. Aneta Cytuj
Ona28 Napisano Kwiecień 14, 2024 Autor Napisano Kwiecień 14, 2024 Witaj Ankra. Numerologiczne jesteś w bdb czasie do nauki. I proponuje byś ten czas wykorzystała najlepiej jak potrafisz, bo w przyszłości ta nauka może zaowocować zdobyciem finansów w tej dziedzinie. Innymi słowy - jeśli z pełną odpowiedzialnością ucz się pilnie, a kiedyś być może wykorzystasz język w pracy zarobkowej. Kurs będzie trwał długo. Może nawet do stycznia/ lutego 2025. Nie obędzie się bez trudności. Pojawia się nagle zdarzenia, które będą odciągać Cię od nauki. Może być tak, że będziesz się kimś opiekować i to wypełni Twój czas. Jeśli kurs odbędzie się on - linę to w grę wchodzą też zakłócenia i złośliwość rzeczy martwych. Niestety, trzeba będzie się wdrążyć i pracować systematycznie. Uda się jeśli przyłożysz się do pracy. 1 Cytuj
Jadwiga Napisano Kwiecień 14, 2024 Napisano Kwiecień 14, 2024 Witaj, czy uda mi sie dokupić 2,5m dł.50m działki od ciotki, Rodzice w tym roku będą rozmawic z nią o tym. Jolanta jadwiga 1/9/72. 1 Cytuj
Ankra Napisano Kwiecień 14, 2024 Napisano Kwiecień 14, 2024 Dziękuję za odpowiedź, zweryfikuje dość szybko ponieważ czekam na papiery a myślę że na pierwszym spotkaniu dowiem się jak dlugi będę kurs... To zaliczenie wiąże się potem z konkretnym kursem juz zawodowym. Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj
Ona28 Napisano Kwiecień 14, 2024 Autor Napisano Kwiecień 14, 2024 Jadwiga, Ja myślę, że uda się odkupić te ziemie od Ciotki. Natomiast tutaj jest historia byś nie oddawała tego w ręce rodziców a sama zaczęła o to zabiegać. I zwróć uwagę na swoje emocje - as kielichów tutaj mówi - uważaj na swoją wylewność. Z ciotka trzeba konkretnych argumentów i przedstawienia wizji jak to widzisz. Może się sprawą troszkę przedłużyć. Zatem: konkretną Twoja rozmowa. Wyjdź z pozycji silnej kobiety, która wie czego chce. Wg moich kart.... Powinno się udać 💚 Życzę powodzenia 🍀🍀🍀 Cytuj
Jadwiga Napisano Kwiecień 14, 2024 Napisano Kwiecień 14, 2024 Dziękuję za odpowiedź. A czy mogę zapytać o mężczyznę? On jest w związku obecnie, nie wiem czy robi coś w kierunku rozwodu. Chciałam zapytać czy chce być ze mną ( nie spotykamy się) i czy będziemy razem? Jego dane podam na pw. Cytuj
Ona28 Napisano Kwiecień 14, 2024 Autor Napisano Kwiecień 14, 2024 Jadwiga - wróżba partnerska Jeśli dobrze wrzuciłaś jego datę to w obliczeniach jako trzeci etap związku wychodzi mi Księżyc co oznaczałoby, że ta relacja będzie w ukryciu Karty również idą w tą stronę. Mówią, że on wnosi wiele dobrego w Twoje życia, ale nie stara się i nie chce, by ta relacja szła w stronę tej wiodącej.... Zatem wg kart będzie jak jest.... Niestety, nie widzę tutaj tego o co pytasz. Jako rada dla Ciebie wychodzi mi sytuacja, że skoro jest Ci w tej relacji dobrze to nie oczekuj więcej. A jeśli nie czujesz się w niej bezpiecznie to za jego plecami szukaj dalej....a znajdziesz. Pozdrawiam serdecznie Marzena Cytuj
Jadwiga Napisano Kwiecień 14, 2024 Napisano Kwiecień 14, 2024 Dziękuję Ci za radę. A czy mam szansę znaleźć faceta do związku w tym roku? Cytuj
Ona28 Napisano Kwiecień 14, 2024 Autor Napisano Kwiecień 14, 2024 Jadwigo wybacz, ale myślę że dwa pytania wystarczą. Nie mamy tutaj prywatnej sesji, dla Ciebie a wróżby dla całego forum 🍀 Cytuj
Ankra Napisano Kwiecień 19, 2024 Napisano Kwiecień 19, 2024 Dnia 14.04.2024 o 18:59, Ankra napisał: Dziękuję za odpowiedź, zweryfikuje dość szybko ponieważ czekam na papiery a myślę że na pierwszym spotkaniu dowiem się jak dlugi będę kurs... To zaliczenie wiąże się potem z konkretnym kursem juz zawodowym. Pozdrawiam serdecznie Witam ponownie,połowę wróżby weryfikuje ,kurs do końca listopada,ale po nim egzamin i czekanie do 6 tygodni na odp.czy zaliczone ,więc koniec tak naprawdę będzie w okolicach stycznia . Myślę że wróżba sprawdziła się w 100%. Pozdrawiam i życzę miłego dnia ☺️ 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.