paulinyczka Napisano Październik 4, 2024 Napisano Październik 4, 2024 Zadałam karta pytanie- jakie są jego intencje względem mnie wyszły w takiej kolejności: 9 mieczy, 5 buław, paz kielichów, król mieczy,as pucharów. Czy to oznacza, że ma uczucia względem mnie, ale blokuje się, ma konflikt wewnętrzny i nie wyjdzie z inicjatywą? Albo będzie zimny względem mnie bo nie chce pokazywać uczuć ? Jak mam to interpretować ?? Cytuj
SandraR Napisano 5 Listopad Napisano 5 Listopad Według mnie jest tutaj duży konflikt „wewnętrzny” jakby dużo myślał. Walka wewnętrzna - 9 mieczy, 5 buław. paź kielichów - takie dziecięce uczucia, świeżość, ale jednak nic poważnego według mnie. Król mieczy - jakby próbował podejść do tego z rozwagą, może właśnie odciąć się zdecydowanie ? Ale na końcu ten as Pucharów… może „przejdzie” ten konflikt wewnętrzny i odważy się jednak na okazanie uczuć ? Według mnie ta osoba musi dużo sobie przemyśleć. Jak wygląda aktualnie sytuacja ? jestem aż ciekawa :) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.