Skocz do zawartości

Pomóc w interpretacji praca

Polecane posty

Napisano

Zapytałam co u mnie w pracy do końca roku,poprosiłam o pomoc chat gpt ale on łączy karty z różnych rzędów nie wiem czy tak się robi

Rząd 1: 9 ♥, 10 ♦, Król ♠
Rząd 2: Dama ♠, Dama ♦, 10 ♣
Rząd 3: Walet ♥, As ♥, 8 ♠

Rząd 4: 7 ♦,Dama  ♣,Król ♦

Sfera zawodowa / zmiana stanowiska (Twoje pytanie główne)

• Król Pik – symbol osoby na wyższym stanowisku, często przełożony, szef lub ktoś wpływowy. Może być chłodny lub surowy, ale decyzyjny. W kontekście pracy – ktoś „na górze” już Cię widzi, obserwuje lub analizuje Twoją pozycję.

• 10 Karo – karta sukcesu zawodowego, często wskazuje na sprawy związane z pieniędzmi, awansem lub zmianą na lepsze. Leży obok Króla Pik – czyli on może mieć wpływ na Twoją szansę.

• As Kier – karta nowego początku, nowej drogi, ale emocjonalnie ważnej. W pracy – nowe stanowisko, które może być bliższe Twoim ambicjom lub wartościom.
    Dama Pik + Dama Karo – dwie kobiece figury, ale bardzo różne. Dama Pik to osoba ostra, może być rywalka, konkurentka lub ktoś, kto działa z ukrycia. Dama Karo to osoba praktyczna, często życzliwa i lojalna.

• Walet Kier – dobra wiadomość, zapowiedź czegoś pozytywnego, może też wskazywać na pomocnika lub młodszą osobę, która jest po Twojej stronie.

• 9 Kier – marzenia, pragnienia, tęsknota za czymś lepszym. W pracy może to oznaczać potrzebę uznania, zmiany, samorealizacji.

• 10 Trefl – karta stresu, ciężkiej pracy, obowiązków. Jesteś obciążona, ale też doceniana za swoją sumienność. To dobra karta, choć trochę mówi: „walczysz o wszystko własnymi siłami”.

• 8 Pik – ukryte napięcia, coś nie do końca powiedziane. Uwaga na plotki, niedopowiedzenia, czy cudze intencje. Ale też: końcówka trudnego etapu.

•  

• 🔸 Twoje emocje i nastawienie

• Ktoś na górze (Król Karo) jest informowany lub zaangażowany w Twoją sytuację zawodową.

• Dama Trefl może pełnić rolę „łącznika” – przekazuje informacje, opiniuje, obserwuje.

• 7 Karo to sygnał, że już coś się dzieje – małe zmiany lub testy mogą być początkiem większej decyzji.
    zastanawiam się czy można łączyć karty z dwóch różnych rzędów tak jak chat gpt to robi czy to zgodne z etyką  co myślicie np:

• 10 Karo + Król Pik – pokazują silną strukturę i możliwe wewnętrzne zmiany zawodowe, często poprzez kogoś "na górze".

• As Kier + Walet Kier – mogą wskazywać na nowy rozdział emocjonalnie ważny – w miejscu, które już znasz, np. nowa rola w obecnej firmie.

• 7 Karo + Król Karo – to często rozmowy formalne wewnątrz organizacji (np. awans, przetasowanie stanowisk, nowe obowiązki).

• Dama Trefl – może reprezentować HR lub kierowniczkę wewnątrz firmy, która coś koordynuje.

🔍

Napisano

Niewiadomo jaki to rozkład i za co odpowiadają karty na poszczególnych pozycjach <bezradny>Poza tym jakie jest Twoje pytanie? "Co u mnie w pracy do końca roku?" Czy inne? Bo jak widzę, czat gpt odpowiada o zmianie stanowiska i emocjach nastawieniu. 

Napisano

Tak co dalej w pracy ale chodzi mi o to czy można łączyć karty z różnych rzędów np 1 karta z pierwszego rzędu i druga z ostatniego rzędu 

Napisano

Wiesz, to zależy od rozkładu - jaki tutaj został użyty. Są rozkłady, w których tak się łączy lub jeszcze inaczej, a są takie, w których czyta się karty pojedynczo. 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...