Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Postawiłam dziś sobie rozkład krzyż celtycki z zapytaniem o moje małżeństwo, dalsze losy ogólny wgląd w aktualną sytuację. Jest u nas kryzys od dłuższego czasu, chociaż pojawia się światełko w tunelu. 
Pozycja nr 1 - Królowa mieczy 

Albo karta pokazująca mnie jako królowa mieczy, albo problem - czyli to że za bardzo wszystko staram się kontrolować, biorę wszystko na siebie, staram się być zawsze obowiązkowa itp. 
Pozycja 2 - 4 mieczy 

karta która wydaje mi się wzywa mnie do tego, aby odpuścić. Przestać wszystko kontrolować i po prostu odpocząć i dać wszystkiemu popłynąć.  Albo oddać ster mężowy, aby się w końcu wykazał ? 
Pozycja 3 - Król mieczy. 
I tu mam dość dużą zagwozdkę… albo chodzi o to, że ja się trochę odcięłam od męża, bo troszkę tak jest - wieje ode mnie chłodem. Albo przeszkodą która jeszcze przychodzi mi na myśl jest typowo osoba - Król mieczy to wodnik, znam jednego wodnika. Moj znajomy, któremu wiem ze się podobam… 

Pozycja nr 4 - As buław 

To co przychodzi mi na myśl to to, że bardzo się angażowałam w związek próbowałam zawsze wszystko dźwigać i wszystko ogarniać. 
Pozycja nr 5 - 7 monet 

Pracuje nad całą relacją i oceniam rezultaty tej pracy, czy coś się realnie zmienia. 
Pozycja nr 6 - 9 buław 

tutaj troszkę się przestraszyłam. Będę walczyć, bądź będę się musiała z czymś zmierzyć. Albo bronić swojego zdania w relacji ? 
Pozycja nr 7 - 5 monet 

Troszkę się zaniedbałam przez tą relację w sferze psychicznej, bardzo dużo się przejmowałam, cierpiałam, płakałam. Wciąż się przejmuje i pochłania to bardzo dużo mojej energii i jakby trochę nie widzę perspektyw, aby wyjść z tej sytuacji, a wyjście jest bliżej niż mi się wydaje. 
Pozycja nr 8 - wisielec 

otoczenie widzi mnie jako ofiarę ? Użalam sie nad swoją sytuacją nad tym co mnie spotyka, a nic z tym nie robię ? Albo otoczenie pozostaje bierne w przypadku mojej sytuacji ? 
Pozycja nr 9 - Rycerz kielichów 

tutaj sama nie wiem… może patrzę na sytuację za bardzo nierealnie, romantyczne a nie dostrzegam rzeczywistości takiej jaka jest? Albo brakuje tych emocji, którymi emanuje rycerz kielichów ? 
Pozycja nr 10 - Królowa monet 

Cała sprawa zakończy się dla mnie w taki sposób, że stanę się taką osobą jak królowa monet ? 

Pomozcie :( zawsze interpretacja dla siebie samej sprawia mi problemy, ponieważ za dużo patrzę na różne perspektywy i opcje.. 

IMG_6111.jpeg

Napisano

Widać ten kryzys. Królowa i Król mieczy, jesteście oboje tą sytuacją zmęczeni i oddaleni od siebie w emocjach. Czujecie, że coś musi się zmienić w Waszej relacji, ale żadne nie wychodzi z inicjatywą. Jest marazm, zastanawianie się czy to ma sens, poczucie wyczerpania i zawieszenie. W tej 9 buław widzę , że mimo wszystko zbierzesz się na wysiłek by ratować sytuację. Może być Tobie trudno, bo jakbyś była na niżu energetycznym. Brakuje Tobie ciepła ze strony męża, okazania uczuć, sama też nie pokazujesz uczuć jemu - zima w 5 monet. On w Wisielcu wygląda na kompletnie oddalonego, jakby niczego nie robił w Waszej sprawie obecnie, tylko jakby czekał. Jest w tym rozkładzie dużo czekania, niemocy i braku energii: 4 miecze, 7 monet, Wisielec.5monet. Zastanawiam się, czy któreś z Was nie przechodzi ogólnie kryzysu w emocjach lub w zdrowiu. Tak czy inaczej, wola walki o małżeństwo wróci z Twojej strony i powinnaś pokonać Wisielca.  W Paziu (nie Rycerzu) pucharów, widać chęć do porozumienia, zgody, uśmiech, wyciągniętą dłoń. Nie wiem jaka to pozycja, chyba nadzieje, lub obawy - są różne "odmiany" tego rozkładu.  Na wyniku Królowa Monet wskazuje, że ogarniesz kryzys. Ty. Królowa jest troskliwa ale i zarządzająca, pilnująca porządku w domu, czuwająca nad rodziną, musi się wszystko zgadzać jak w dobrze działającej firmie. Jest żoną w rozkładzie na małżeństwo ( w mojej interpretacji Tarota), dlatego uważam, że poradzicie sobie głównie dzięki Twoim działaniom, Twojemu bardziej łagodnemu podejściu. Odczytałam 4 miecze na wyzwaniu jako zachętę do działania, nie odgradzania się od emocji  między dwojgiem ludzi. Ty to odczytałaś jako potrzebę odpoczynku, bo sama ogarniasz wszystkie sprawy, kontrolujesz, trzymasz ster w domu. Wtedy Wisielec potwierdzałby Twoją interpretację - mąż niczego nie robi, bo nie musi, a jak już się zaangażuje i zadecyduje, to Ty i tak zmienisz jego decyzję, oboje jesteście pokazani w mieczach.  Ale to nie znaczy, że jest mu tak wygodnie. W końcu jak długo można wisieć głową w dół. Do przemyślenia i Twoja i moja interpretacja, sama najlepiej to poczujesz. 

Pozdrawiam, Agata

• Lubię! 1
  • 4 weeks later...
Napisano
Привет всем!
Тайна сверхпрочных покрытий в том, что они выдерживают нагрузки, превышающие расчётные в несколько раз, и в эксплуатации ведут себя как живые щиты, защищающие металл от разрушения. В лабораториях такие свойства не фиксируются, но на производстве они проявляются стабильно. Загадка этих феноменов заставляет инженеров признать: мы ещё не знаем всех возможностей материалов, которыми пользуемся.
Полная информация по ссылке - https://baltmashstroy.ru/
оренбург машиностроения, инновационные технологии в машиностроении, иркутский техникум машиностроения профессии
проектирование промышленных машин, Промышленный монтаж и сервис, омск транспортного машиностроения
Удачи и комфорта в жизни!
Загадка станков, которые «живут своей жизнью» bc9bb7a

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...