Miriam Napisano Sierpień 6, 2014 Napisano Sierpień 6, 2014 Tort urodzinowy ( 15 kart ) ------15-------- ----13--14------ --10--11--12---- -6---7---8---9-- 1---2---3---4--5 1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia 2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone) 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku/cyklu 4. Gdzie jesteś dzisiaj ? 5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu 6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz 7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu 8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku 9. Zdrowie 10. Miłość 11. Przyjaciele i rodzina 12. Finanse 13. Praca 14. Niespodzianki 15. Urodzinowy Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok (cykl, etap) 1 Cytuj
Gość Napisano Wrzesień 16, 2014 Napisano Wrzesień 16, 2014 Bardzo przydatny układ, robiłam go sobie rok temu w urodziny i dużo informacji, które udało mi się zebrać na jego podstawie, sprawdza się nadal i przydaje w pracy nad sobą. Polecam Cytuj
Karunia Napisano Listopad 2, 2014 Napisano Listopad 2, 2014 Bardzo przydatny układ, robiłam go sobie rok temu w urodziny i dużo informacji, które udało mi się zebrać na jego podstawie, sprawdza się nadal i przydaje w pracy nad sobą. Polecam Esso, u mnie tak samo . Przede wszystkim dowiedziałam się co mnie czeka do następnych urodzin Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.