Carollinaaa Napisano Styczeń 8, 2021 Napisano Styczeń 8, 2021 Zapytałam czy powinnam napisać do pewnego mężczyzny z którym się pokłóciliśmy i co się stanie jak tak zrobię. Czy dobrze interpretuje karty? Pierwsza karta pokazało mi to co się wydarzyło. Odwrócone 3 kielichow - nadużycie zaufania osoby, która darzy uczuciem miłości, brak zrozumienia, osamotnienie. Drugą kartę uznałam, że odpowiada na pytanie czy powinnam napisać. Umiarkowanie - powinnam napisać, bo jest to dobry moment aby zakończyć spory, nieporozumienia. Trzecia karta dała rezultat co będzie jeśli napisze. 8 buław - jeśli napisze to się pogodzimy, oboje będziemy gotowi na związek, którego jeszcze nie ma. Jest tu zapowiedź intensywnych kontaktów, częstych spotkań, nagła potrzeba komunikowania się i polepszenie wzajemnych relacji. Czyli interpretuje to tak, że powinnam napisać, żeby się pojednać. Gdy się odezwę to będzie między nami wszystko dobrze. Czy moja interpretacja jest dobra? Proszę o pomoc. Dopiero zaczynam i nie bardzo wiem, czy dobrze myślę. ❤️ Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.