Miriam Napisano Sierpień 6, 2014 Napisano Sierpień 6, 2014 Rozkład sen ( 5 kart ) 1. ja w tym śnie 2. czym ten sen był 3. czym ten sen nie był 4. co miał przekazać 5. przed czym miał mnie chronić Rozkład sen ( 8 kart ) -------------- ------S ------------ 1-------------2 -------------3-------------4 -------------5----7--8 ---6 S- faktyczna tematyka snu 1- czy ten sen został wywołany przeszłością 2- czy odnosi się do tego co ma się wydarzyć 3-jak należy rozumieć symbolikę snu 4- jak odnieść ten sen do aktualnej sytuacji 5-co przekazuje nam podświadomość 6 -co pokazuje nam nadświadomość 7-przed czym ostrzega 8- do czego zachęca Rozkład A Chrzanowskiej ( 7 kart + 1 ) Rozkład wg A. Chrzanowskiej pomagający zinterpretować senne marzenia. ......... 7 ...................................... 6 .......... ......... 5 ......................... S .......... 4 .......... ......... 3 ........... 2 ........................ 1 .......... S - sygnifikator 1 - do jakich najbliższych wydarzeń odnosi się sen? 2 - czy sen się spełni? 3 - przed czym ten sen ostrzega? 4 - do czego ten sen zachęca? 5 - do jakiej symboliki odnosi się ten sen? 6 - do jakich archetypów odnosi się ten sen? 7 - czy jest to sen proroczy? Cytuj
mgielka Napisano Wrzesień 22, 2014 Napisano Wrzesień 22, 2014 Dobre rozkłady i własnie mi się przydadzą dziękuje Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia"
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.