Ina Napisano Sierpień 6, 2014 Napisano Sierpień 6, 2014 czy ma znaczenie podobne daty partnerów - ten sam znak zodiaku , ten sam miesiąc , dzień blisko siebie? Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 6, 2014 Napisano Sierpień 6, 2014 Rzecz oczywista, że ludzie muszą mieć podobne, a nawet mogą mieć takie same daty, ale czy to ma jakieś znaczenie? To wcale nie jest informacja, ze jeżeli partnerzy urodzili się w tym samym dniu i roku, od razu pasują do siebie i tworzą idealną parę, bo na to akurat bardziej wpływa charakter osoby, jej postawa, zachowanie, osobowość, warunki, w których dorastała, ludzie, którzy żyją koło i obok jej, a nie data. Data, to jest można powiedzieć jedynie maleńka kapka, dopełnienie, ale nie można na podstawie daty zakładać, że ta, czy tamta osoba zostanie naszym mężem/żoną. Owszem, zdarzają się takie sytuacje, ale też oprócz liczb bardziej wpływają na to własne chęci partnerów, ich cele, poglądy i w końcu decyzje jakie podejmują. To samo tyczy się znaków zodiaku, których jest 12, więc chcąc czy nie chcąc ludzie będą mieć takie same, bo inaczej się nie da. Cytuj
Ina Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Napisano Sierpień 6, 2014 no tak ale chyba nie jest to często jak ludzi o takich datach się spotykają ? może jednak to jest jakiś znak no nie wiem Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 6, 2014 Napisano Sierpień 6, 2014 Tak jak napisałam są takie sytuacje, całkowicie wykluczyć tego nie można. Jednak pomimo takiej samej daty, a braku chęci co do wspólnej przyszłości - nic się zrobić nie da. Cytuj
alucia01 Napisano Kwiecień 18, 2015 Napisano Kwiecień 18, 2015 witam....ja urodzilam sie w tym samym dniu co moj brat z roznica 3 lat z jednych rodzicow i jestesmy inni nawet bym powiedziala bardzo sie roznimy Cytuj
Suhaila Napisano Kwiecień 19, 2015 Napisano Kwiecień 19, 2015 witam....ja urodzilam sie w tym samym dniu co moj brat z roznica 3 lat z jednych rodzicow i jestesmy inni nawet bym powiedziala bardzo sie roznimy No tak ,ale już nie macie takiego samego rocznika czyli roku urodzenia i tu tez się bierze pod uwagę , z drugiej strony astrologicznie mówiąc też innaczej już planety się układają Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 19, 2015 Napisano Kwiecień 19, 2015 Godzina urodzenia, też na pewno inna Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.