Ismena Napisano Wrzesień 15, 2016 Napisano Wrzesień 15, 2016 Innych osób nie ma, więc weryfikuję. Wymieniona przeze mnie osoba nie mogła jechać, ponieważ musiała zająć się chorym dzieckiem. Alicjo dziękuję i jeśli masz ochotę dodaj nowe ćwiczenie Cytuj
Alicja Napisano Listopad 18, 2016 Napisano Listopad 18, 2016 Dziękuję Pytanie: Niedawno zapisałam się na kurs, czego on dotyczy? Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 5, 2016 Napisano Grudzień 5, 2016 KrÓl pik - związany z medycyną lub prawem? Cytuj
Marika Napisano Grudzień 30, 2016 Napisano Grudzień 30, 2016 10 trefl - mam wrażenie, że chodzi o zmianę życia, może kurs jest związany np. z prawem przyciągania? Cytuj
Alicja Napisano Styczeń 8, 2017 Napisano Styczeń 8, 2017 Dziękuje Kurs dotyczył nauki języka obcego Chyba Marika była najbliżej, pisząc o tych "zmianach życiowych" Cytuj
Marika Napisano Luty 6, 2017 Napisano Luty 6, 2017 Dziękuję Moje pytanie: Na jutro mam pewne plany, co zamierzam robić? Cytuj
Ismena Napisano Luty 15, 2017 Napisano Luty 15, 2017 Walet Pik - plany związane z młodym mężczyzną. Zapoznanie się z czymś albo wtajemniczenie w pewne sprawy Cytuj
Alicja Napisano Luty 18, 2017 Napisano Luty 18, 2017 9 Pik - raczej to zajęcie nie należy do Twoich ulubionych, może chodzi o pouczanie kogoś, wyprowadzenie go na dobrą drogę? Cytuj
Marika Napisano Marzec 19, 2017 Napisano Marzec 19, 2017 Dziękuję Najbliżej była Alicja, chodziło o opiekę nad dzieckiem i tu na pewno "pouczanie" było potrzebne Cytuj
Alicja Napisano Marzec 28, 2017 Napisano Marzec 28, 2017 Dziękuję! To teraz moja kolej: Niedawno rozmawiałam z kimś przez telefon, kto to był? (w ogóle napiszcie, to co chcecie i co wyczytacie) Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 6, 2017 Napisano Kwiecień 6, 2017 Dziękuję! To teraz moja kolej: Niedawno rozmawiałam z kimś przez telefon, kto to był? (w ogóle napiszcie, to co chcecie i co wyczytacie) Kto to był - Walet Kier, 9 Pik tak mi się wydaje, że tę osobę bardzo dobrze znasz, może nawet przyjaźnicie się? jesteście w dobrych relacjach, ale z pewnych przyczyn nie możecie często rozmawiać,spotykać się. Może ta osoba mieszka w innym mieście ? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 9, 2017 Napisano Kwiecień 9, 2017 Dziękuję! To teraz moja kolej: Niedawno rozmawiałam z kimś przez telefon, kto to był? (w ogóle napiszcie, to co chcecie i co wyczytacie) Kto to był: Król Kier. Na pewno mężczyzna, dojrzały. Bardziej obstawiałabym tutaj przyjaciela niż kogoś z bliskiej rodziny. Czego dotyczyła rozmowa: Dama Trefl. Zdecydowanie chodziło o kobietę, prawdopodobnie szefową oraz temat pracy Taki pomysł. Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 9, 2017 Napisano Kwiecień 9, 2017 Kto to był: Król Kier Tfu, Król Karo miałam napisać. Przepraszam za słowną pomyłkę, teraz zobaczyłam swój błąd, jak już godzinę potem sprzątałam karty z biurka Cytuj
Alicja Napisano Kwiecień 24, 2017 Napisano Kwiecień 24, 2017 Ismeno i Dądrówko dziękuje Tak rozmawiałam z mężczyzną. Jest to mój znajomy, nawet bardzo dobry znajomy. Rozmowa dotyczyła głównie kupna samochodu Kolejne pytanie jeśli chce niech zada Dąbrówka Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 24, 2017 Napisano Kwiecień 24, 2017 Dziękuję Oto zagadka: w najbliższym czasie (za około tydzień) mam zamiar wybrać się po raz pierwszy w życiu w pewne miejsce. Będzie się to łączyło z zabraniem szczególnych ubrań. Gdzie idę? Cytuj
Ismena Napisano Maj 3, 2017 Napisano Maj 3, 2017 9 Trefl - to miejsce znajduje się niedaleko i może być związane z przemocą? ogólnie takimi mieszanymi uczuciami może chodzi o strzelnicę albo teren do gry w Paintballa? Cytuj
Alicja Napisano Maj 4, 2017 Napisano Maj 4, 2017 Co to za miejsce - Król Pik mam na myśli miejsce, do którego częściej przychodzą mężczyźni Król Pik kojarzy mi się z kimś silnym, ale i dbaniem o swoje ciało, więc może chodzi o siłownie? Cytuj
Ismena Napisano Maj 11, 2017 Napisano Maj 11, 2017 Dziękuję Oto zagadka: w najbliższym czasie (za około tydzień) mam zamiar wybrać się po raz pierwszy w życiu w pewne miejsce. Będzie się to łączyło z zabraniem szczególnych ubrań. Gdzie idę? Dąbrówko, dodasz weryfikacje? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 12, 2017 Napisano Maj 12, 2017 No jasne, że dodam Chodziło o... saunę i zabranie kostiumu kąpielowego (niestety w Polsce mamy kulturę zakrywania się) Swoją drogą.... poleeeeeeeecam Bardzo blisko była Alicja i do niej należy kolejna zagadka Cytuj
Alicja Napisano Maj 13, 2017 Napisano Maj 13, 2017 Bardzo dziękuję! Moje pytanie: Dlaczego dzisiaj nie wybrałam się na zakupy? Jaka jest tego przyczyna? Cytuj
Marika Napisano Maj 13, 2017 Napisano Maj 13, 2017 10 Kier - dlatego, że w ostatniej chwili zmieniłaś swoje plany, wybrałaś ciekawsze zajęcie? Może pojawiła się jakaś atrakcyjna oferta i za wszelką cenę chciałaś z niej skorzystać? Cytuj
Ismena Napisano Maj 20, 2017 Napisano Maj 20, 2017 As Karo - mi się wydaje,że ktoś Ci e wyręczył i zrobił zakupy za Ciebie Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 19, 2017 Napisano Czerwiec 19, 2017 Mariko, Ismeno dziękuję za udział i tu również przepraszam za brak szybkiej weryfikacji. W tym dniu nie mogłam pojechać na zakupy, ponieważ źle się czułam, ale tak zakupy zrobił ktoś inny Ismeno dodasz nową zagadkę? Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 21, 2017 Napisano Czerwiec 21, 2017 Dziękuję Moje pytanie: Wczoraj spotkała mnie pewna niespodzianka, czego dotyczyła? Zapraszam osoby, które mają karty klasyczne Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.