Ismena Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Walet Kier, 10 kier - miłe wydarzenie. romantyczne spotkanie, kolacja z ukochanym. Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 9 karo - otrzymalaś pensję lub coś kosztownego. chyba, że chodzi o czas spędzony z rodzinną niby zwykła rzecz ale może dać wiele pożytku. Cytuj
Karolina Napisano Czerwiec 8, 2015 Napisano Czerwiec 8, 2015 6 pik - spotkało Cię coś niemiłego, może jakaś sprzeczka, czy nieuprzejme zachowanie z czyjejś strony w stosunku do Ciebie Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 18, 2015 Napisano Czerwiec 18, 2015 Doskonale pamiętam ten dzień niestety spadłam ze schodków i pościerałam sobie kolana Karolina była najbliżej, gratuluję Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 19, 2015 Napisano Czerwiec 19, 2015 Ojej, dobrze, że nic poważnego się nie stało, tylko te kolana Cytuj
Karolina Napisano Czerwiec 20, 2015 Napisano Czerwiec 20, 2015 Dziękuję, nie spodziewałam się, bo chyba tylko u mnie wyszło tak negatywnie. Mam nadzieję, że jednak to nic poważnego? Co przedstawia moja tapeta na pulpicie komputera? Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 21, 2015 Napisano Czerwiec 21, 2015 Walet Trefl - zdjęcie swojego dziecka ewentualnie mapę z marzeniami Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 28, 2015 Napisano Czerwiec 28, 2015 Dama Karo - jest to coś gustownego, kosztownego. Może odzwierciedlać Twoje plany. Albo jest to elagancki wystrój wnętrza albo domek Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 1, 2015 Napisano Lipiec 1, 2015 Weryfikuję Na tapecie mam kalendarz na dany miesiąc, więc i tapetę zmieniam co miesiąc, żeby to mi się nie znudziła Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 3, 2015 Napisano Lipiec 3, 2015 To ja się zgłaszam : Jest coś co zawsze lezy na moim biurku - co to jest, jaki to przedmiot/do czego mi służy/po co znajduje się na biurku? oczywiście nie bierzcie pod uwagę komputera, ani żadnych sprzętów związanych z poprawnym jego działaniem Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 6, 2015 Napisano Lipiec 6, 2015 Walet Karo - pierwsze skojarzenie - komunikacja, wiadomości. Stawiam, na to że chodzi o telefon Cytuj
Marika Napisano Lipiec 7, 2015 Napisano Lipiec 7, 2015 8 karo - notatnik, organizer. Zapisujesz tam wszystkie ważne informacje, planowane wyjazdy, terminy planowania wykonania zadań Cytuj
vika88 Napisano Lipiec 8, 2015 Napisano Lipiec 8, 2015 walet Trefl - podobnie jak Marika myślę,że to organizer , kalendarz , notatnik .Zapisujesz wszystko na bieżąco a może coś w rodzaju pamiętnika ? Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 9, 2015 Napisano Lipiec 9, 2015 8 karo - ponieważ to karta też pieniędzy to stawiam na portfel albo skarbonkę Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 10, 2015 Napisano Lipiec 10, 2015 Bardzo dziękuję za Wasz udział Najbliżej były Marika i vika88, ale nie chodziło mi o notatnik a o pojemnik w którym trzymam długopisy, ołówki i inne przybory potrzebne mi w codziennej pracy. Kto chce, to prosimy o nowe ćwiczenie Cytuj
vika88 Napisano Lipiec 10, 2015 Napisano Lipiec 10, 2015 Jeżeli pozwolicie , zadam kolejne pytanie W pazdzierniku czeka mnie pewne ważne wydarzenie . Co to może być? Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 13, 2015 Napisano Lipiec 13, 2015 Dama pik, 6 pik -- z tych kart wynikałoby, że możesz mieć jakąś sprawę sądową Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 13, 2015 Napisano Lipiec 13, 2015 Król Kier - hmm, może chodzić o zaproszenie, które otrzymałaś na ślub albo coś związanego z Twoim partnerem. Może to ważne wydarzenie, wyszło ze strony jego rodziny, przyjaciół? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 14, 2015 Napisano Lipiec 14, 2015 Tak się składa, że wylosowałam taką samą kartę jak Ismena - Króla Kier. Dołoże więc jeszcze jedną 9 karo Król Kier, 9 karo Tak się zastanawiam i ... zmiana miejsca zamieszkania, spowodowana otrzymaniem lepszej pracy przez Twojego partnera? albo tak ogólnie duże szczęście, realizacja Twojego marzenia, "wygrana" w jakiejś sprawie. Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 król trefl, król karo w pozycji odwróconej - no mi się wydaję, że jest to sprawa związana z pracą, być może masz zamiar wyjechać i czeka Cię załatwianie Cytuj
vika88 Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 Weryfikuję : tym ważnym wydarzeniem w pazdzierniku jest roczek mojego wnusia . Najbliżej była Ismena : nie mam partnera , ale niechybnie , ponieważ będzie też dziadek dziecka / nie jesteśmy razem /, uroczystość dotyczy też jego rodziny. Dziękuję Marika za piękną kartę - spełnienie marzeń Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 Hm, w sumie racja zatrzymałam się tylko na znaczeniu "partner", mogłam nieco inaczej spojrzeć na tę kartę Dziękuję Moje pytanie: Zadam podobne pytanie, jak vika88 W sierpniu jestem zaproszona na rodzinną uroczystość. Z jakiej okazji jest organizowana? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 21, 2015 Napisano Lipiec 21, 2015 Walet Pik - świętowanie sukcesu osiągniętego przez młodego człowieka. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.