m!(h4ł Napisano Kwiecień 23, 2015 Napisano Kwiecień 23, 2015 tak jakoś wyszło Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
m!(h4ł Napisano Kwiecień 26, 2015 Napisano Kwiecień 26, 2015 Z cyklu urbex jeśli można to tak nazwać Hitlerowskie pomniki "dumy, chwały i siły" min. Amfiteatr w Górze Świętej Anny, Mauzoleum w Wałbrzychu czy Sudwa tannenberg-denkmal. Z założenia miały być miejscami/pomnikami upamiętniającymi ofiary I wojny światowej narodu niemieckiego... w rzeczywistości były miejscem kultywowania nazistowskich idei. Tak naprawdę takie miejsca uwiadamiając człowiekowi ze nazizm nie był tylko zwykła ideologia ale fanatyczna wiarą z obrzędami pogańskimi które kultywowało miedzy innymi towarzystwo Vril i Thule. http://www.youtube.com/watch?v=aaK_fitvh3Q Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Ismena Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 m!(h4ł Ty powinieneś nam tutaj jakieś seanse urządzać mianujecie Cię na forumowego eksperta do spraw kinematografii Cytuj
m!(h4ł Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 m!(h4ł Ty powinieneś nam tutaj jakieś seanse urządzać mianujecie Cię na forumowego eksperta do spraw kinematografii a dziękuje za awans obiecuje ze będzie wesoło a nawet miejscami straszno postaram się pokazywać w miarę możliwości dalej filmy dokumentu jak i te "zwykłe" Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 Mogę wam polecić komedię niemiecką. Są dwie cześci "Miłość z przedszkola". Niedawno w telewizji leciała. Ubaw gwarantowany Cytuj
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 Nie wiem ilu tu jest maniaków kina, ale można zrobić taki temat, że każdy z nas dla kogoś będzie typował, wybierał film do oglądnięcia. Ta osoba nie ma wyjścia, ogląda tylko najpierw zakresla jakie preferuje gatunki zeby nie bylo ze zmusza sie kogos do horrorów. A gdy ogladnie pisze krotka recenzje, ocenia ten film w skali od 1-10 i zabawa kreci sie dalej. Jakby co to ja jestem chetna Cytuj
m!(h4ł Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 ciekawa opcja, jestem na tak, a nawet za Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 O no to cieszy mnie to niezmiernie jak myslisz beda inni chetni? To może byc ciekawe urozmaicenie wolnej soboty, nudnego wieczoru. Nie trzeba bedzie marnować czasu na szukanie fajnego filmu, bo dostanie się go od innej osoby Cytuj
m!(h4ł Napisano Maj 9, 2015 Napisano Maj 9, 2015 to spoko czy blenda chętni ? czas pokarze ogólnie to jest ciekawy pomysł Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Anja Napisano Maj 10, 2015 Napisano Maj 10, 2015 Polecam "I origins" . Piękny film z wątkiem reinkarnacji w tle, a do świetna muzyka http://www.filmweb.pl/film/Pocz%C4%85tek-2014-688373 Cytuj
m!(h4ł Napisano Maj 26, 2015 Napisano Maj 26, 2015 Alicja nie wiem... Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
m!(h4ł Napisano Maj 29, 2015 Napisano Maj 29, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Maj 29, 2015 Napisano Maj 29, 2015 Alicja nie wiem... to może zróbmy, zapoczątkujmy a inni dołączą Cytuj
m!(h4ł Napisano Maj 30, 2015 Napisano Maj 30, 2015 Alicja , dobry pomysł Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Maj 31, 2015 Napisano Maj 31, 2015 Nie wiem ilu tu jest maniaków kina, ale można zrobić taki temat, że każdy z nas dla kogoś będzie typował, wybierał film do oglądnięcia. Ta osoba nie ma wyjścia, ogląda tylko najpierw zakresla jakie preferuje gatunki zeby nie bylo ze zmusza sie kogos do horrorów. A gdy ogladnie pisze krotka recenzje, ocenia ten film w skali od 1-10 i zabawa kreci sie dalej. Jakby co to ja jestem chetna Dobrze to ja preferuję komedie, melodramaty, filmy akcji. Inne też mogą być byle nie horrory. A Ty m!(h4ł? I jakie zasady? dajemy sobie tydzień na obejrzenie filmu? Cytuj
m!(h4ł Napisano Maj 31, 2015 Napisano Maj 31, 2015 ok. tydzień na oglądniecie i bez horrorów możne być ciekawie Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Ismena Napisano Maj 31, 2015 Napisano Maj 31, 2015 Ja też się przyłączam, tak jak pisałam wcześniej A może każdy przygotuje sobie na przykład jakieś trzy filmy i z nich wylosuje jeden, nawet na zasadzie podania przez tę dla której ma być film jednego numeru? Rozumiem, że skoro jest nas trzy osoby (na razie), to każdy dostanie po dwa filmy do obejrzenia? Cytuj
m!(h4ł Napisano Czerwiec 1, 2015 Napisano Czerwiec 1, 2015 to możne ja coś wrzucę na początek jesli cos robie nie tak to proszę korygować komedia "Kapuśniak" z Louisem de Funèsem , uwielbiam klimat i atmosferę filmów z tym aktorem Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Ja też się przyłączam, tak jak pisałam wcześniej A może każdy przygotuje sobie na przykład jakieś trzy filmy i z nich wylosuje jeden, nawet na zasadzie podania przez tę dla której ma być film jednego numeru? Rozumiem, że skoro jest nas trzy osoby (na razie), to każdy dostanie po dwa filmy do obejrzenia? Dobra to niech tak będzie. Przygotowujemy trzy filmy, piszemy tytuły na karteczkach pod numerami odpowednio 1,2,3. Odbędzie się losowanie. Gdyby wylosowany film został wczesniej obejrzany, losowanie odbędzie się jeszcze raz. Kolejnośc - Ja do Ismeny, Ismena dla m!(h4ł, m!(h4ł dla mnie będzie? Ismeno napisałam trzy filmy, wybierz sobie numer 1,2 lub 3. A następnie proszę, Ty wybierz filmy dla m!(h4ł, a kolejno to m!(h4ł podda mi karteczki do wyboru to możne ja coś wrzucę na początek jesli cos robie nie tak to proszę korygować komedia "Kapuśniak" z Louisem de Funèsem , uwielbiam klimat i atmosferę filmów z tym aktorem O, już bardzo dawno go oglądałam i to nawet kilka razy. Mój tata jest fanem głównego bohatera i każdy film z jego udziałem oglądał Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Skomplikowanie to brzmi Wybieram numer 2 Dla Ciebie m!(h4ł już przygotowałam filmy, wybierz numer Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 numer dwa to film Samba http://www.filmweb.pl/film/Samba-2014-710829 Inni użytkownicy mogą bez problemów dołączyć do tego grona kino maniaków Cytuj
m!(h4ł Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 zakręciłem się teraz trochę z tym to ja ismeno wybieram - 3 a ty Alicjo jaki numer bierzesz ? Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.