Ismena Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Alicja, nie oglądałam, pierwsze słyszę, po opisie i opiniach wygląda na ciekawy Dla Michała, mam tytuł "Za jakie grzechy, dobry Boże", komedia, http://www.filmweb.pl/film/Za+jakie+grzechy%2C+dobry+Bo%C5%BCe-2014-714022# jak oglądałeś, to inny wylosujemy Cytuj
m!(h4ł Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 nie oglądałem ale obejrzę Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Zapowiada się ciekawie Ja proszę o numer 2 Cytuj
m!(h4ł Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 oj to racja bedzie się działo jak dwójka to bedzie to polski film Edi Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Ismena Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Bedzie się działo i nocy będzie mało Mamy filmy i ile jest na obejrzenie, tydzień? Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Może być siedem dni, jeśli chcecie to nawet wiecej Cytuj
m!(h4ł Napisano Czerwiec 7, 2015 Napisano Czerwiec 7, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
Alicja Napisano Czerwiec 9, 2015 Napisano Czerwiec 9, 2015 To jesteśmy umówieni i miłego oglądania Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 16, 2015 Napisano Czerwiec 16, 2015 oj to racja bedzie się działo jak dwójka to bedzie to polski film Edi Film włączyłam, już pierwsze minuty nie zachwyciły mnie, dalej było gorzej. Przyznaję, że filmu całego nie obejrzałam. Pomimo że opinie na jego temat są bardzo dobre, film z przekazem, dający do myślenia. Nie wątpię, ale to nie moje klimaty Cytuj
m!(h4ł Napisano Lipiec 12, 2015 Napisano Lipiec 12, 2015 kurcze miałem napisać recenzje juz 2tygodnie temu... film obejrzałem ale zapomniałem z grubsza o co w nim biegało ale zacznę tak "Za jakie grzechy, dobry Boże?" czyli Żyd , Arab i Chińczyk jako zięciowie konserwatysty i burżuja Verneuila a w tle z zaręczyny najmłodszej córki Laury z Charlesem... która ostatecznie doprowadza ojca -swoja decyzja do rozpaczy zeby nie powiedzieć szału bo ten nie chce sie pogodzić ze wybranek córki jest ciemnoskóry... bo marzył żeby choć ostatni zięć był "normalnym" białym katolikiem Ogólnie komedia pełna zabawnych sytuacji gdzie swobodnie podeszło sie do tematu uprzedzeń religijnych i rasowych, w ostatecznym rozrachunku te stereotypy zostają obalone w komiczny sposób, nie oszczędzając tutaj nikogo dzieki zastosowaniu śmiesznych dialogów, kąśliwych uwag a także ripost Na uwagę zasługuje również popisowa rola Christiana Claviera który swoimi kunsztem aktorskim śmiało dorównuje takim sławom jak Bourvil czy de Funès Daje 8 bo dawno tak sie nie usmiałem Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
m!(h4ł Napisano Lipiec 16, 2015 Napisano Lipiec 16, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
m!(h4ł Napisano Sierpień 6, 2015 Napisano Sierpień 6, 2015 całkiem fajnie opowiedziane Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”
daria Napisano Sierpień 6, 2015 Napisano Sierpień 6, 2015 Też polecam komedię " Za jakie grzechy, dobry Boże ". Film, który pozostawia pozytywne emocje, A w trakcie oglądania można się pośmiać; ) Natomiast ostatnio oglądałam film "Panny młode ". Film pokazujący problemy małżeństwa, w którym mąż jest w więzieniu. Wart obejrzenia. Cytuj
maleficent Napisano Sierpień 21, 2015 Napisano Sierpień 21, 2015 Polecam czarne komedie : Sok z żuka i Gorzej być nie może. Cytuj
Margita Napisano Sierpień 30, 2015 Napisano Sierpień 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bEV_sJ9rgfY Dobrze się zastanów nim zaczniesz oglądać. Cytuj
maleficent Napisano Listopad 10, 2015 Napisano Listopad 10, 2015 Coś dla Naszych Czarodziejek - "Suspiria - Odgłosy", stary horror, utrzymany w typowym klimacie, opowiadający o wiedźmach Cytuj
Alicja Napisano Listopad 12, 2015 Napisano Listopad 12, 2015 Ja od siebie mogę polecić "Sybil". "Oparta na faktach historia młodej dziewczyny, która, z powodu trudnego dzieciństwa, cierpi na zaburzenie dysocjacyjne tożsamości, generując u siebie ponad 16 różnych osobowości. Chorobę u pacjentki diagnozuje psychiatra, doktor Cornelia Wilbur i wierzy w skuteczność terapii. Pełni ona w światku medycznym rolę osoby otrzymującej do zbadania przypadki, w wyleczeniu których nikt nie pokłada nadziei. " źródło: filmweb Cytuj
maleficent Napisano Listopad 12, 2015 Napisano Listopad 12, 2015 Alu dzięki, uwielbiam filmy które mówią o różnicach indywidualnych i chorobach psychicznych. Napewno obejrzę Cytuj
Alicja Napisano Listopad 12, 2015 Napisano Listopad 12, 2015 Nie ma za co Również chętnie oglądam takie filmy, wiec przy okazji dodaje, być może, ktoś obejrzy Cytuj
Thelma Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 ja polecam http://www.filmweb.pl/film/Poci%C4%85g-1959-8718 Pana Jerzego Kawalerowicza. Cytuj
marksa Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Jesli ktos sie lubi bac polecam "Opetana" 2014 tyt oryginalny "The taking of DEborah Logan". Dwa dni po tym nie spalam Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 O prosze, dzięki za propozycje Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 kiedys lubilam horrory, az przezylam w zyciu horror i juz nie ogladam teraz sie ich boje.. moze kiedys jak nie bede sama mieszkac to zajrze do ktoregos na obecna chwile wole komedie najbardziej romantyczne i polecam wszytskie filmy na podstawie ksiazek N.Sparksa Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 A ja polecam wyciskacz łez "Pamiętnik", niedawno w ręce wpadła mi książka o takim samym tytule, po przeczytaniu, chodzi za mną cały czas chęć, aby obejrzeć ten film jeszcze raz Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Pamiętnik też polecam. Ostatni film jego jaki obejrzałam to najdłuższa podróż. Też polecam, ale pamiętnik to mistrzostwo. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.