Skocz do zawartości

Książki warte przeczytania

Polecane posty

Napisano
Uwaga! nabyłam drugą książkę z aktualnie sprzedawanej serii N. Sparksa w kioskach <3

Gratuluję! :) i miłego czytania życzę :) Ja niestety nie zakupiłam tej książki, ale może jeszcze gdzieś ją znajdę i kupię :)

Napisano

myslę, że się uda znalezc :)

a na pewno trzymam kciuki jesli tylko chcesz ja kupic :)

Napisano

I mam problem, książki już nie znalazłam.. ogólnie dowiedziałam się, że bardzo mało ich dostarczają do kiosków , a zainteresowanie tymi książkami jest ogromne. Z tego wszystkiego zapomniałam o tym, że dziś pojawia się trzecia "Dla Ciebie wszystko", a wychodziłam z domu, z zamiarem jej kupna ... mam nadzieję, że jakaś jedna, dla mnie zostanie do jutra :D

Luna, miłego czytania, trzeciej książki, bo pewnie masz i czytasz ;)

Napisano

Kurcze, u mnie po kilku dniach jeszcze byly nie wiem jak teraz :(

tak mam, kupilam wczoraj a przysiade do czytania w weekend

Napisano

Ja widziałam u siebie na poczcie, to odrazu skojarzyłam sobie z Wami dziewczęta :) A czytalyscie może Kawiaty na poddaszu ?

Napisano

Czytałam:) Polecam:) Książka wciąga niesamowicie i daje do myślenia. Nie jest to książka z tych łatwych i przyjemnych. Jest kilka tomów, ale ten jest najlepszy. Ja stanęłam na 4 tomie, jakoś nie dałam rady go przeczytac, ale może kiedyś wrócę po niego:)

Napisano

tej nie czytałam, ale kto wie.. może i kiedyś przyjdzie na nią pora :)

Póki co kolekcjonuję N.Sparksa

Czytałyście może książki Reginy Brett?

Napisano

To prawda Daria :) ja posiadam tylko 1 tom tej sagi oraz 3 tomy Rodziny Casteel, naprawdę polecam.

Dziewczyny wcześniej wspominalyscie o Jeźdźcu Miedzianym, wypozyczylam ją i leży, kurcze nie mogę się za nią zabrać coś <bezradny>

Luna to ta autorka od Bóg nigdy nie mruga dwa razy ?

Napisano

Maleficent to "grzech", żeby Jeździec Miedziany leżał tak bezczynnie:) bo naprawdę książka wciąga:) jest i o pięknej miłośći i o okrucieństwie wojny:) rzadko czytam ksiązki dwa razy:) ale do tej kiedyś wrócę:)

A co do Sparksa to przeczytałam wszyskie, które były akurat w bibliotece:) muszę spojrzeć czy zakupiono coś nowego;)

Napisano

Muszę sięgnąć po nią, ale zapewne do nowego roku nie skończę, bo jeszcze pojadę do biblioteki wypożyczę stos, jeszcze kupię kilka i całe święta będę miała już z głowy :D

Napisano

Ja bardzo polecam serie z Niezgodnej. Bardzo fajne. A i tak zupelnie z innej beczki jednak uwazam ze niezykle ciekawe co ksiazki powstale z wywiadu z Masa. O kobietach polskiej mafii oraz o Pieniadzach polskiej mafii. Odkrywa wieleee przekretow z czasow PRL a niektóre powstale wtedy biznesy sa prowadzone po dzis dzien i niejeden z nas z nich korzysta zupelnie bez swiadomosci skad sie wziely;) polecam.

Napisano

Bardzo polecam do przeczytania książkę Guillame Musso "Będziesz tam?"- wciągnęła mnie maksymalnie, książka o cofaniu się w przeszłość ;)

Początek może być tam, gdzie tylko zechcemy.

Napisano

Polecam do przeczytania Coś Niebieskiego Melanie Griffin. Przeczytałam ostatnio, zrobiła na mnie duże wrażenie.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

O tak jak skoncze czytac kolekcję Sparksa to mam chęć sięgnąć po książki Guillaume Musso, ale na poczatek myslalam o tytule Telefon od anioła :)

a ksiazki Katarzyny Michalak ktos czytal?

Napisano
Coś Niebieskiego Melanie Griffin..

a nie chodzi o Emily Giffin?

Napisano

Tak, Emily Giffin ;) polecam jej książki, może nie wszystkie, natomiast warto sięgnąć po niektóre pozycje, autorka dość ciekawie przedstawia kwestię zdrady i miłości.

Książki pani Michalak jak dla mnie to takie lelum polelum, wszystkie historie banalne i bardzo przewidywalne, nie polecam osobiście chyba, że ktoś naprawdę nie wymaga dużo od książki ;)

Warto sięgnąć po takie pozycje jak:

To, co najważniejsze M. Rogala - opowiada o pierwszej miłości, która okazała się być niezniszczalna pomimo upływu lat.

Aleja bzów A. Tyl - polecam książki tej autorki, są naprawdę niesamowite i wciągające.

Znów mnie pokochaj A. Siwek - jak wyżej.

Jeśli chciałybyście naprawdę przeczytać coś p. Michalak to sięgnijcie po jej "Mistrza", lub "Czarnego Księcia" to się pośmiejecie :D

Napisano

Dziękuję Melaficent, przyda się na przyszłość. Zapisałam sobie :D

Napisano

A proszę kochana :D Wczoraj wróciłam z biblioteki ze stosikiem książek, jak coś mnie urzeknie to napewno dam znać :D

Napisano

Ja muszę do koleżanki wpaść, też stosik wypożyczyła :D muszę przeszperać jej łupy z biblioteki :D

Ja na razie nie sięgam po nic nowego, bo mam co czytać.

Może w któryś dzień przeczytam Małego Księcia. To jedna z tych książek, do których można wracać i wszystkim znana :)

Napisano

witajcie! ja polecam 'nieznośną lekkość bytu' kundery. ta cieniutka książeczka zmieniła moje życie, często do niej wracam

Napisano

Też nie przypadły mi książki Pani Michalak, niby pisze o miłości, ale nie czuć tej chemii :) natomiast bardzo polecam książki Pani Agnieszki Lingas Loniewskiej. Szybko się czyta, jest miłość ale tutaj to się czuje; )

Napisano

Polecam książkę ŻYCIE PO ŚMIERCI NAPRAWDĘ ISTNIEJE Theresy Cheung ,którą przeczytałam niemal jednym tchem, przysporzyła mi wiele wzruszeń.

Książka stanowi próbę udowodnienia tezy, że życie po śmierci istnieje. Autorka – znana specjalistka od literatury duchowej, kontaktów z aniołami etc. – przedstawia materiał dowodowy : doświadczenia własne (spotkanie z duchem) oraz historie, które przesłali jej czytelnicy. Theresa Cheung pochodzi z rodziny spirytystów, jej babka była medium, więc już od dziecka stykała się z tematem duchów i zjawisk paranormalnych. Zajęła się nim bliżej jako osoba dorosła, po tym jak na skutek ingerencji ducha zmarłej matki cudownie uniknęła wypadku samochodowego, a następnie spotkała się z duchem jednej z osób, które w nim zginęły.

W książce przedstawia dowody na rzecz istnienia zaświatów. Dzieli je na kilka kategorii i prezentuje, zaczynając od najbardziej przekonujących. Wszystkie opatruje licznymi relacjami na ten temat nadesłanymi przez czytelników.

źródło opisu: www.muza.com.pl

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...