Nadia Napisano Sierpień 13, 2014 Napisano Sierpień 13, 2014 Gra polega na wykorzystaniu wyobraźni a takze (chyba głownie) na wykorzystaniu intuicji. W grze chodzi o odgadniecie prawidłowej odpowedzi z posrod trzech podanych. Osoba ktora odgadnie jako pierwsza otrzymuje prawdo do wstawienia swojej "zagadki" Zapraszam Zawsze chciałam mieć: -psa - chomika - szczura 2 Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 14, 2014 Napisano Sierpień 14, 2014 szczura Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Nadia Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Napisano Sierpień 17, 2014 Tarocistka_Kinga - brawo zgadza sie Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 18, 2014 Napisano Sierpień 18, 2014 Czy moim ulubionym kolorem jest: -biały -czerwony -żółty 1 Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 20, 2014 Napisano Sierpień 20, 2014 Jutro udzielę odp,może ktoś się jeszcze przyłączy? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 21, 2014 Napisano Sierpień 21, 2014 Loka wygrałaś,teraz Twoja kolej Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Loka Napisano Sierpień 23, 2014 Napisano Sierpień 23, 2014 W jakiej branży chciałabym pracować? -prawo -nieruchomości -branża medyczna Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 23, 2014 Napisano Sierpień 23, 2014 branża medyczna Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Ismena Napisano Sierpień 25, 2014 Napisano Sierpień 25, 2014 Paznokcie mam pomalowane na: - czerwono - pomarańczowo - bordowo Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 27, 2014 Napisano Sierpień 27, 2014 na pomarańczowo Brawo, trafiłaś! Essa wygrałaś, teraz Twoja kolej na pytanie Cytuj
Gość Napisano Sierpień 28, 2014 Napisano Sierpień 28, 2014 Do jakiego miasta chcę się przeprowadzić? - Poznań - Kraków - Warszawa Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 28, 2014 Napisano Sierpień 28, 2014 Kraków Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.