Ankra Napisano Lipiec 9, 2015 Napisano Lipiec 9, 2015 Mam problem bo dwie osoby napisały poprawnie . Nastrój poprawia mi muzyka...poprawne odpowiedzi podały lirith i Karolina.Myślę że pozwolimy Karolinie o zadanie kolejnej zagadki prawda lirith? .Pozdrawiam. Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 13, 2015 Napisano Lipiec 13, 2015 o dziękuję Wam Tak więc zadaję zagadkę w domu mam świece: - biale - czerwone - niebieskie? Cytuj
Karolina Napisano Sierpień 15, 2015 Napisano Sierpień 15, 2015 Przepraszam Was za nieobecność, niestety nie mogłam wcześniej się pojawić. W domu mam świece białe - pierwsza byla elag, więc zapraszam do zadania nowej zagadki. Gratuluję i dziękuję Wam Cytuj
Karolina Napisano Wrzesień 13, 2015 Napisano Wrzesień 13, 2015 Nie ma elag, więc ja zadam zagadkę: Mój szlafrok jest koloru: -czarnego -różowego -kremowego? Cytuj
Karolina Napisano Wrzesień 27, 2015 Napisano Wrzesień 27, 2015 Mój szlafrok jest różowy, Maleficent zgadła Cytuj
maleficent Napisano Listopad 12, 2015 Napisano Listopad 12, 2015 wreszcie coś zgadłam Moje pytanie brzmi: Mój zegarek jest w kolorze: a)złotym b)czerwonym c)czarnym Cytuj
Anika Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Anika zgadła Hahahaa Maleficent nie wierzę Jakiego koloru mam kosmetyczkę? a) zieloną b) czerwoną c)niebieską Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.