Marzenna Napisano Styczeń 24, 2021 Napisano Styczeń 24, 2021 Witam, prosiłabym o pomoc w interpretacji Nie jestem do końca obiektywna, bo chodzi o moją koleżankę Rozkład krzyż celtycki na związek 1. Umiarkowanie 2. 8 buław 3. 6 kielichów 4. Głupiec 5. 5 kielichów 6. Wisielec - dociągnęłam sąd ostateczny 7. Król Denarów 8. 8 denarów 9. Król mieczy 10. Diabeł - dociągnęłam wieżę i as kielichów Zastanawia mnie przyszłość, szokujące połączenie Gdybym nie znała kontekstu stwierdziłabym że będzie to chwilowe zauroczenie, które brutalnie się skończy i jedna z osób będzie nadal obsesyjnie myślała o drugiej.. Związek ten wcześniej ukazał się jako karmiczny, do wypracowania komunikacja I ja w tych kartach widzę chęć i pracę w komunikacji.. W związku z tym zastanawiam się czy połączenie kart w pkt 10 nie znaczy o bardzo namietnych relacjach, zburzeniu dotychczasowego podejścia do sexu, uczuć, związków... Co o tym myślicie? 🙏😊 Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 29, 2021 Napisano Styczeń 29, 2021 Dnia 24.01.2021 o 16:47, Marzenna napisał: zburzeniu dotychczasowego podejścia do sexu, uczuć, związków... wg mnie Diabeł ma się skończyć i to gwałtownie (Wieża) tym bardziej, że jest na wyniku, a potem przyjdzie coś nowego z kimś innym (As), chyba że ostatnią kartę (10 miejsce) w układzie traktujesz jako radę Cytuj
Marzenna Napisano Luty 11, 2021 Autor Napisano Luty 11, 2021 Dziękuję bardzo 😊 Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale byłam bardzo zajęta i nie zaglądałam na forum🤗 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.