Skocz do zawartości

Połączenie diabeł +wieża +as kielichów

Polecane posty

Napisano

Witam, prosiłabym o pomoc w interpretacji Nie jestem do końca obiektywna, bo chodzi o moją koleżankę Rozkład krzyż celtycki na związek 

1. Umiarkowanie

2. 8 buław 

3. 6 kielichów 

4. Głupiec 

5. 5 kielichów 

6. Wisielec - dociągnęłam sąd ostateczny

7. Król Denarów 

8. 8 denarów 

9. Król mieczy

10.  Diabeł - dociągnęłam wieżę i as kielichów 

Zastanawia mnie przyszłość, szokujące połączenie Gdybym nie znała kontekstu stwierdziłabym że będzie to chwilowe zauroczenie, które brutalnie się skończy i jedna z osób będzie nadal obsesyjnie myślała o drugiej.. 

Związek ten wcześniej ukazał się jako karmiczny, do wypracowania komunikacja I ja w tych kartach widzę chęć i pracę w komunikacji.. W związku z tym zastanawiam się czy połączenie kart w pkt 10 nie znaczy o bardzo namietnych relacjach, zburzeniu dotychczasowego podejścia do sexu, uczuć, związków... 

Co o tym myślicie? 🙏😊

Napisano
Dnia 24.01.2021 o 16:47, Marzenna napisał:

zburzeniu dotychczasowego podejścia do sexu, uczuć, związków... 

wg mnie Diabeł ma się skończyć i to gwałtownie (Wieża) tym bardziej, że jest na wyniku, a potem przyjdzie coś nowego z kimś innym (As), chyba że ostatnią kartę (10 miejsce) w układzie traktujesz jako radę

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję bardzo 😊 Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale byłam bardzo zajęta i nie zaglądałam na forum🤗

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...