Gość Napisano Listopad 21, 2014 Napisano Listopad 21, 2014 3 monet. Może to była jakaś inna szkoła? Ta, która jest kolejnym szczeblem w edukacji. Mogło to być też jakieś muzeum, miejsce, w którym ogląda się dzieła sztuki, lub ciekawą architekturę (może jakiś zamek/ kościół/zabytkowy budynek). Dzieciom się podobało Uczestniczyły z zaciekawieniem. Cytuj
lirith Napisano Listopad 21, 2014 Napisano Listopad 21, 2014 Dziękuję dziewczyny za udział Jutro podam weryfikację. Zapraszam, może jeszcze ktoś dołączy:) Cytuj
lirith Napisano Listopad 22, 2014 Napisano Listopad 22, 2014 Nie będę przedłużać. Wycieczka była do kina na lekcję multimedialną o kosmosie. Agiatis napisała: Wyciągnęłam kartę 7 buław, mnie ona pokazuje często sprawy związane ezoteryką, Być może to było planetarium - widzieli gwiazdy Patrząc z drugiej strony może to być miejsce związane ze sportem Czy im się podobało, myślę że zdania były podzielone Byłaś bardzo blisko z tym planetarium, lekcja była wszakże o kosmosie. Wszystkim bardzo się podobało Filifionka napisała: 3 monet. Może to była jakaś inna szkoła? Ta, która jest kolejnym szczeblem w edukacji. Mogło to być też jakieś muzeum, miejsce, w którym ogląda się dzieła sztuki, lub ciekawą architekturę (może jakiś zamek/ kościół/zabytkowy budynek). Dzieciom się podobało Uczestniczyły z zaciekawieniem. Było to miejsce w którym się ogląda tyle że nie dzieła sztuki, świetnie natomiast odczytałaś wrażenia dzieci. Wszyscy byli bardzo zainteresowani. Dziękuję Wam za udział. Najbliżej poprawnej odpowiedzi była Agiatis Zadaj proszę swoje pytanie Cytuj
Gość Napisano Listopad 22, 2014 Napisano Listopad 22, 2014 Brawo Agiatis Czekam na kolejną zagadkę Cytuj
Agiatis Napisano Listopad 22, 2014 Napisano Listopad 22, 2014 Dziękuję W poniedziałek jadę w pewne miejsce? Co to za miejsce, z jaką dziedziną jest to związane (zdrowie, praca) a może uda Wam się odgadnąć w jakim celu tam jadę Cytuj
lirith Napisano Listopad 22, 2014 Napisano Listopad 22, 2014 Wypadli mi Kochankowie. Jedziesz w jakieś piękne miejsce, otoczone parkiem, ogrodem. Chyba bardziej w celach leczniczych niz zawodowych. chodzi mi po głowie sanatorium. Kochankowie to wybór, więc będziesz tam na coś się decydować. Może będzie tam jeszcze jakieś SPA gdzie będziesz mogła wybrać sobie zabiegi. Cytuj
Agiatis Napisano Listopad 22, 2014 Napisano Listopad 22, 2014 Dziękuję za udział Weryfikacja niebawem;) Zachęcam do udziału w ćwiczeniu:) Cytuj
Agiatis Napisano Grudzień 2, 2014 Napisano Grudzień 2, 2014 Weryfikacja - jechałam w sprawie rozmowy o prace;) Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 5, 2015 Napisano Styczeń 5, 2015 Nie ma chętnych, to ja zadam pytanie Kogo odwiedziłam 2 stycznia, kim ta osoba jest dla mnie, jaką ma płeć? Cytuj
lirith Napisano Styczeń 5, 2015 Napisano Styczeń 5, 2015 2 buławy To był ktoś związany z tobą zawodowo,współpracownik, z tym kimś wiąże cię byc może jakaś umowa. Mężczyzna. Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 11, 2015 Napisano Styczeń 11, 2015 Dziękuję lirith, że wzięłaś udział i jeśli chcesz zadaj Nam swoje pytanie Weryfikacja: Odwiedziłam kuzynkę, to była zwykła wizyta Cytuj
lirith Napisano Styczeń 12, 2015 Napisano Styczeń 12, 2015 no to strzeliłam kulą w płot. ((( Moje pytanie; o czym marzy moja córka? Cytuj
Agiatis Napisano Styczeń 15, 2015 Napisano Styczeń 15, 2015 no to strzeliłam kulą w płot. ((( Moje pytanie; o czym marzy moja córka? Wyciągnęłam kartę 4 monet - na rysunku mam skrzynkę z monetami idąc tym tropem mogłabym napisać iż marzy o skrzyni ze skarbem, z drugiej strony przychodzi mi na myśl domek dla lalek, coś co trzeba otwierać.... Cytuj
Gość Napisano Styczeń 16, 2015 Napisano Styczeń 16, 2015 XV diabeł Myślę ze tu możne chodnic o smartfona, tableta lub laptopa itp. lub po prostu chce gdzieś jechać , coś zwiedzić, zobaczyć Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 18, 2015 Napisano Styczeń 18, 2015 Król Mieczy - hm, może o jakimś zestawie małego badacza, lekarza albo o jakiejś grze planszowej/komputerowej. No chyba, że nie chodzi o rzecz, tylko konkretnie o osobę - to może marzy o spotkaniu ze swoim idolem Cytuj
Gość Napisano Styczeń 20, 2015 Napisano Styczeń 20, 2015 A mnie wyszły 3 Kielichy. Skojarzyło mi się z lalką Barbie do kolekcji, bądź akcesoriami dla takiej lalki - ubranka czy jakieś inne gadżety do kompletu Cytuj
lirith Napisano Styczeń 21, 2015 Napisano Styczeń 21, 2015 dziękuję za udział, czy ktoś jeszcze chce wyciągnąć kartę? Jutro podam weryfikację. Cytuj
lirith Napisano Styczeń 22, 2015 Napisano Styczeń 22, 2015 Widzę,że już nikt więcej nie chce wziąć udział więc daje odpowiedź. Moje dziecko marzy o psie:) Oddaje Wam pałeczkę, niech następne pytanie zada kto pierwszy ten lepszy:)))) Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 22, 2015 Napisano Styczeń 22, 2015 Bardzo dziękuję za weryfikację! Oj, nie udało się Cytuj
Konwalijka Napisano Styczeń 24, 2015 Napisano Styczeń 24, 2015 A czy i ja mogę zadać pytanie ? Ile mam zwierzaków i jakie ? Cytuj
Gość Napisano Styczeń 24, 2015 Napisano Styczeń 24, 2015 Spróbuję Wylosowałam Kapłana, co mnie zaskoczyło... Myślę, myślę - i doszłam do wniosku, że może chodzić o koty, które były uważane za święte zwierzęta przez Egipcjan, czczone w świątyniach:) Potem wylosowałam Kochanków. Więc myślę, że są to 2 koty, może być parka... (w ogóle pierwsze skojarzenie to krowy - święte krowy, ale to mało prawdopodobne, choć nie niemożliwe ). Cytuj
lirith Napisano Styczeń 25, 2015 Napisano Styczeń 25, 2015 Wylosowałam7 kielichów:) Masz zwierzątka lubiące wodę, pływanie itp. Rybki, żółwie, lub jakieś ptaszki (ze względu na bujanie w obłokach) Oczywiście jest ich siedem:) No to popłynęłam, hehe:) Cytuj
Karolina Napisano Styczeń 25, 2015 Napisano Styczeń 25, 2015 4 buław Na karcie mam ptaki, więc poszłabym tym tropem, że masz 4 ptaszki ? Stawiam jeszcze na króliki/zające lub psy Cytuj
free.hugs Napisano Styczeń 31, 2015 Napisano Styczeń 31, 2015 Księzyc i 5 pucharów, wypadła też karta 2 buław. Księżyc mi się trochę z kotami kojarzy jako te tajemnicze stwory no i liczba sztuk też jest niepewna ale... ostatecznie stawiam na dwa psy (ewentualnie 5 kotów ) Edit: Ups oczywiście zapomniałam, że ma być tylko jedna karta Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.