Ismena Napisano Luty 1, 2015 Napisano Luty 1, 2015 A czy i ja mogę zadać pytanie ? Ile mam zwierzaków i jakie ? 8 Pucharów, cóż stawiam, że tych zwierzaków masz osiem I są to jakieś gryzonie - szczury, myszy, chomiki Cytuj
Margita Napisano Luty 2, 2015 Napisano Luty 2, 2015 Karta Wisielec I teraz moja teoria spiskowa Wisielec-12----------> 3 zwierzątka (każde ma 4 łapy), a że do góry nogami (wisielec), może też masz w domu nie tak tradycyjnie, zatem może pieski i kotki że można zawrotu głowy czasem od nich dostać Cytuj
Agiatis Napisano Luty 5, 2015 Napisano Luty 5, 2015 A czy i ja mogę zadać pytanie ? Ile mam zwierzaków i jakie ? 4 Mieczy cztery zwierzątka szczurki? Cytuj
Ismena Napisano Luty 7, 2015 Napisano Luty 7, 2015 Konwalijka już tutaj nie zagląda. Obawiam się, że zostałyśmy bez weryfikacji Cytuj
Margita Napisano Luty 8, 2015 Napisano Luty 8, 2015 szkoda... a ja już tu wydumałam swoje "mądrości" Cytuj
narbhflaith Napisano Luty 8, 2015 Napisano Luty 8, 2015 Ok To ja zadam pytanie Ile mam w domu komputerów? Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.”
free.hugs Napisano Luty 8, 2015 Napisano Luty 8, 2015 6 mieczy - więc 6? licząc z ewentualnym tabletem i komórką jeśli ma oprogramowanie windows/android p.s. narbhflaith Twój nick sprawia mi trudności w 'wymówieniu' nawet w myślach Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
narbhflaith Napisano Luty 8, 2015 Napisano Luty 8, 2015 Nie mam tabletu A komórka to komórka Nie zaliczam do komputera Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.”
narbhflaith Napisano Luty 11, 2015 Napisano Luty 11, 2015 Margita! Strzał w dziesiątkę! Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.”
Margita Napisano Luty 12, 2015 Napisano Luty 12, 2015 dziękuję To moje pytanie brzmi: Gdzie wczoraj rano musiałam się udać i w jakim celu? Cytuj
free.hugs Napisano Luty 13, 2015 Napisano Luty 13, 2015 Gratki Margita! Cesarzowa - gabinet kosmetyczny albo ginekolog, gdzieś gdzie czeka się w kolejce i siada na fotelu, może stomatolog Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
lirith Napisano Luty 13, 2015 Napisano Luty 13, 2015 Księżyc- Musiałaś pójśc z psem lub innym zwierzakiem do weterynarza.Cel kontrolny lub jakieś przedłużenie leczenia Cytuj
Margita Napisano Luty 13, 2015 Napisano Luty 13, 2015 Dziękuję free.hugs, lirith Zapraszam wszystkich pozostałych, odpowiedź wieczorem. Cytuj
Agiatis Napisano Luty 15, 2015 Napisano Luty 15, 2015 dziękuję To moje pytanie brzmi: Gdzie wczoraj rano musiałam się udać i w jakim celu? 10 mieczy Peirwsze co mi przyszło do głowy to gabinet gdzie Cię kłują - pobieranie krwi, akupunktura, Cytuj
Margita Napisano Luty 15, 2015 Napisano Luty 15, 2015 10 mieczy Peirwsze co mi przyszło do głowy to gabinet gdzie Cię kłują - pobieranie krwi, akupunktura, Dokładnie Agiatis, gabinet zabiegowy, gratulacje zadajesz zagadkę Cytuj
Agiatis Napisano Luty 15, 2015 Napisano Luty 15, 2015 10 mieczy Peirwsze co mi przyszło do głowy to gabinet gdzie Cię kłują - pobieranie krwi, akupunktura, Dokładnie Agiatis, gabinet zabiegowy, gratulacje zadajesz zagadkę AAA Dzięuję Dobrze w takim razie zadam pytanie: Gdzie wczoraj byłam, co robiłam, jak spędziłam dzień Cytuj
Gość Napisano Luty 15, 2015 Napisano Luty 15, 2015 3 Kielichy Byłaś kogoś odwiedzić, świętowaliście coś Cytuj
lirith Napisano Luty 15, 2015 Napisano Luty 15, 2015 Rycerz mieczy Poszłaś do kogoś w gości,było burzliwie, rozmowa, dyskusja przerodziła się w potyczkę na słowa, kłótnię. jeszcze przyszło mi do głowy że byłaś u fryzjera, obcięłaś włosy. Cytuj
Agiatis Napisano Luty 17, 2015 Napisano Luty 17, 2015 ktos jeszcze odpowie? niebawem weryfikacja:) Cytuj
Karolina Napisano Luty 17, 2015 Napisano Luty 17, 2015 rycerz buław odwrócony - a ja myślę, ze byłas u przyjaciela/ ewentualnie przyjaciółki wyjasniać jakieś niedomowienia, atmosfera byla dość ciężka i takie odczucia towarzyszyły Ci do konca dnia Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.