Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Polecane posty

Napisano

Rycerz Mieczy - napisałas do kolegi, chciałas aby pomógl Ci w dziedzinie na której dobrze się zna, doradził Ci.

Napisano

Dziękuję za wzięcie udziału :)

Zgadza się, napisałam do kolegi, ale napisałam do niego dlatego, że miał urodziny i złożyłam mu życzenia :)

Kto ma ochotę zadać nowe ćwiczenie? :)

Napisano

Ja moge :)

W nadchodzący weekend ktoś do mnie odwiedzi. Kto to jest i w jakim celu przyjeżdża? :)

Napisano

Anju,jeśli możesz poczekaj jeszcze jakiś czas. Ja wezmę udział w tym i w innych ćwiczeniach. Teraz mam kilka spraw, którymi muszę się zając i nie mam jak wchodzić na forum <bezradny>

Napisano

as buław - kto to jest - płeć męska, może to być Twój bardzo dobry przyjaciel, mężczyzna bliski Twojemu sercu :)

8 mieczy - w jakim celu przyjeżdża - wyjaśnić stare sprawy, poszukać wsparcia, porozmawiać

Napisano

Kto Cię odwiedzi - Królowa Kielichów - pierwsze moje skojarzenie, to mama, ewentualnie inna kobieta, którą jest dla Ciebie bardzo ważna.

W jakim celu przyjeżdża - As Kielichów - chce jakoś pomóc, wesprzeć, scedzić z Tobą miły czas, porozmawiać, otoczyć Cię swoją troską, opieką.

Napisano
Ja moge :)

W nadchodzący weekend ktoś do mnie odwiedzi. Kto to jest i w jakim celu przyjeżdża? :)

Kto to jest: 5 Pucharów: dawna koleżanka, kobieta z którą niedawno ponownie nawiązałaś kontakt

W jakim celu przyjedzie: Rydwan - w celu głownie turystycznym, przyjazd nastawiony na zwiedzania. Dużo chodzenia, przemieszczania się szykuje ;)

Napisano
Kto Cię odwiedzi - Królowa Kielichów - pierwsze moje skojarzenie, to mama, ewentualnie inna kobieta, którą jest dla Ciebie bardzo ważna.

W jakim celu przyjeżdża - As Kielichów - chce jakoś pomóc, wesprzeć, scedzić z Tobą miły czas, porozmawiać, otoczyć Cię swoją troską, opieką.

Brawo Ismeno <brawo><kwiatek> Odwiedziła mnie mama, chciała mi w czymś pomóc oraz spędzić ze mną czas :)

Czekamy na kolejną zagadkę :)

as buław - kto to jest - płeć męska, może to być Twój bardzo dobry przyjaciel, mężczyzna bliski Twojemu sercu :)

8 mieczy - w jakim celu przyjeżdża - wyjaśnić stare sprawy, poszukać wsparcia, porozmawiać

Rzeczywiście takie plany w międzyczasie tez się pojawiły, ale nie wyszło :) Dziękuje za udział Alicjo <kwiatek>

Kto to jest: 5 Pucharów: dawna koleżanka, kobieta z którą niedawno ponownie nawiązałaś kontakt

W jakim celu przyjedzie: Rydwan - w celu głownie turystycznym, przyjazd nastawiony na zwiedzania. Dużo chodzenia, przemieszczania się szykuje ;)

Tak, dużo chodziłyśmy, zwiedzałyśmy, pokazywałam mamie różne ciekawe zakątki :) Dziękuje Mariko <kwiatek><brawo>

Napisano

O, bardzo fajnie, dziękuję :) :)

Moje pytanie: Od znajomych otrzymałam propozycję wspólnego wyjazdu. Pytanie brzmi, do jakiego miejsca (regionu) w Polsce zamierzamy się wybrać?

Napisano

Anju, również dziękuję za poprzednie ćwiczenie :)

Pytanie Ismeny: 10 denarów - miejsce, gdzie jest dużo zieleni, bardzo piękne krajobrazy, czyżby Mazury?

Napisano

Od znajomych otrzymałam propozycję wspólnego wyjazdu. Pytanie brzmi, do jakiego miejsca (regionu) w Polsce zamierzamy się wybrać? - Księżyc - Kraków? Skojarzyło mi się z tym cytatem : "Kraków to miasto, „w którym chodzi się z księżycem w butonierce” Grzegorza Turnau :)

Napisano

giermek monet, 9 buław - myślę, że chodzi o rejony małopolski, gdzieś gdzie jest mnóstwo zieleni

Napisano

Dziękuję za udział :)

Chodziło o wyjazd w góry, do Zakopanego. Jeśli chodzi o województwo, to obydwie trafiłyście, ale

Syrena była zdecydowanie bliżej :)

Napisano

Dziękuję :)

We wtorek u mnie w pracy przytrafiła się pewna historia. Co to było?:)

• 2 weeks later...
Napisano

4 pentakli - na karcie mam mężczyznę czekającego przed wejściem, więc może jakaś ewakuacja?

Napisano

Dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu.

We wtorek w pracy miałam wielkie zalanie. Ewakuacja nie była potrzebna, ale na pierwszy rzut oka dość straszliwie to wyglądało.

Zapraszam do zadania nowej zagadki :)

• 2 weeks later...
Napisano

Tutaj też zadam pytanie.

Czekam na pewną informację. Stąd pytanie czego ona dotyczy i od kogo ta informacja ma napłynąć?

Napisano

Czekasz na informacje od młodego, błyskotliwego mężczyzny ( Rycerz Mieczy). Dotyczyć ona może pracy, jakiegos konkursu ( 7 Buław).

Napisano

3 Pucharów - czekasz na informacje od znajomych, przyjaciół, kogoś zaangażowanego w Twoje sprawy

czego dotyczy - głupiec - nowego pomysłu, przedsięwzięcia

Napisano

Od jakiej osoby 5 denarów hm moja karta przedstawia starszą smutną kobietę, przygnębioną. Myślę, że może być to osoba o takich cechach.

Czego dotyczy informacja Księżyc może jakiś planów oderwania się od tego zagubienia, w którym znalazła się ta osoba

Jak się spojrzałam na te karty to pierwsza moja myśl była. Kobieta ma psy i nie może ich utrzymać z braku pieniędzy :)

Napisano

Od kogo Umiarkowanie - od kobiety

Czego dotyczy as buław - obietnicy, coś było obiecane i czekasz na potwierdzenie tego. Ta obietnica może zapoczątkować coś nowego u Ciebie

Napisano

Czekam w sumie w dalszym ciągu na ta informację i dotyczy ona rzeczywiście pracy (tutaj Anja zgadła). Miałam coś obiecane i nadal nie mogę doprosić się odpowiedzi właśnie od kobiety, więc najbliżej była Alicja. Gratuluję

Napisano

Dziękuję :)

Wczoraj dostałam pewną propozycję. Czego ona dotyczyła i od kogo ją otrzymałam?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...