Anja Napisano Lipiec 27, 2015 Napisano Lipiec 27, 2015 Rycerz Mieczy - napisałas do kolegi, chciałas aby pomógl Ci w dziedzinie na której dobrze się zna, doradził Ci. Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 29, 2015 Napisano Lipiec 29, 2015 Dziękuję za wzięcie udziału Zgadza się, napisałam do kolegi, ale napisałam do niego dlatego, że miał urodziny i złożyłam mu życzenia Kto ma ochotę zadać nowe ćwiczenie? Cytuj
Anja Napisano Lipiec 29, 2015 Napisano Lipiec 29, 2015 Ja moge W nadchodzący weekend ktoś do mnie odwiedzi. Kto to jest i w jakim celu przyjeżdża? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 30, 2015 Napisano Lipiec 30, 2015 Anju,jeśli możesz poczekaj jeszcze jakiś czas. Ja wezmę udział w tym i w innych ćwiczeniach. Teraz mam kilka spraw, którymi muszę się zając i nie mam jak wchodzić na forum Cytuj
Alicja Napisano Sierpień 1, 2015 Napisano Sierpień 1, 2015 as buław - kto to jest - płeć męska, może to być Twój bardzo dobry przyjaciel, mężczyzna bliski Twojemu sercu 8 mieczy - w jakim celu przyjeżdża - wyjaśnić stare sprawy, poszukać wsparcia, porozmawiać Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 4, 2015 Napisano Sierpień 4, 2015 Kto Cię odwiedzi - Królowa Kielichów - pierwsze moje skojarzenie, to mama, ewentualnie inna kobieta, którą jest dla Ciebie bardzo ważna. W jakim celu przyjeżdża - As Kielichów - chce jakoś pomóc, wesprzeć, scedzić z Tobą miły czas, porozmawiać, otoczyć Cię swoją troską, opieką. Cytuj
Marika Napisano Sierpień 5, 2015 Napisano Sierpień 5, 2015 Ja moge W nadchodzący weekend ktoś do mnie odwiedzi. Kto to jest i w jakim celu przyjeżdża? Kto to jest: 5 Pucharów: dawna koleżanka, kobieta z którą niedawno ponownie nawiązałaś kontakt W jakim celu przyjedzie: Rydwan - w celu głownie turystycznym, przyjazd nastawiony na zwiedzania. Dużo chodzenia, przemieszczania się szykuje Cytuj
Anja Napisano Sierpień 5, 2015 Napisano Sierpień 5, 2015 Kto Cię odwiedzi - Królowa Kielichów - pierwsze moje skojarzenie, to mama, ewentualnie inna kobieta, którą jest dla Ciebie bardzo ważna.W jakim celu przyjeżdża - As Kielichów - chce jakoś pomóc, wesprzeć, scedzić z Tobą miły czas, porozmawiać, otoczyć Cię swoją troską, opieką. Brawo Ismeno Odwiedziła mnie mama, chciała mi w czymś pomóc oraz spędzić ze mną czas Czekamy na kolejną zagadkę as buław - kto to jest - płeć męska, może to być Twój bardzo dobry przyjaciel, mężczyzna bliski Twojemu sercu 8 mieczy - w jakim celu przyjeżdża - wyjaśnić stare sprawy, poszukać wsparcia, porozmawiać Rzeczywiście takie plany w międzyczasie tez się pojawiły, ale nie wyszło Dziękuje za udział Alicjo Kto to jest: 5 Pucharów: dawna koleżanka, kobieta z którą niedawno ponownie nawiązałaś kontakt W jakim celu przyjedzie: Rydwan - w celu głownie turystycznym, przyjazd nastawiony na zwiedzania. Dużo chodzenia, przemieszczania się szykuje Tak, dużo chodziłyśmy, zwiedzałyśmy, pokazywałam mamie różne ciekawe zakątki Dziękuje Mariko Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 9, 2015 Napisano Sierpień 9, 2015 O, bardzo fajnie, dziękuję :) Moje pytanie: Od znajomych otrzymałam propozycję wspólnego wyjazdu. Pytanie brzmi, do jakiego miejsca (regionu) w Polsce zamierzamy się wybrać? Cytuj
Alicja Napisano Sierpień 10, 2015 Napisano Sierpień 10, 2015 Anju, również dziękuję za poprzednie ćwiczenie Pytanie Ismeny: 10 denarów - miejsce, gdzie jest dużo zieleni, bardzo piękne krajobrazy, czyżby Mazury? Cytuj
Karolina Napisano Sierpień 15, 2015 Napisano Sierpień 15, 2015 Od znajomych otrzymałam propozycję wspólnego wyjazdu. Pytanie brzmi, do jakiego miejsca (regionu) w Polsce zamierzamy się wybrać? - Księżyc - Kraków? Skojarzyło mi się z tym cytatem : "Kraków to miasto, „w którym chodzi się z księżycem w butonierce” Grzegorza Turnau Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 15, 2015 Napisano Sierpień 15, 2015 giermek monet, 9 buław - myślę, że chodzi o rejony małopolski, gdzieś gdzie jest mnóstwo zieleni Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 15, 2015 Napisano Sierpień 15, 2015 Dziękuję za udział Chodziło o wyjazd w góry, do Zakopanego. Jeśli chodzi o województwo, to obydwie trafiłyście, ale Syrena była zdecydowanie bliżej Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 20, 2015 Napisano Sierpień 20, 2015 Dziękuję We wtorek u mnie w pracy przytrafiła się pewna historia. Co to było? Cytuj
Karolina Napisano Sierpień 30, 2015 Napisano Sierpień 30, 2015 4 pentakli - na karcie mam mężczyznę czekającego przed wejściem, więc może jakaś ewakuacja? Cytuj
Anja Napisano Sierpień 30, 2015 Napisano Sierpień 30, 2015 Kochankowie - musialas podjac decyzje w sprawie zmiany stanowiska Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 1, 2015 Napisano Wrzesień 1, 2015 Dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu. We wtorek w pracy miałam wielkie zalanie. Ewakuacja nie była potrzebna, ale na pierwszy rzut oka dość straszliwie to wyglądało. Zapraszam do zadania nowej zagadki Cytuj
Karolina Napisano Wrzesień 13, 2015 Napisano Wrzesień 13, 2015 Tutaj też zadam pytanie. Czekam na pewną informację. Stąd pytanie czego ona dotyczy i od kogo ta informacja ma napłynąć? Cytuj
Anja Napisano Wrzesień 14, 2015 Napisano Wrzesień 14, 2015 Czekasz na informacje od młodego, błyskotliwego mężczyzny ( Rycerz Mieczy). Dotyczyć ona może pracy, jakiegos konkursu ( 7 Buław). Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 14, 2015 Napisano Wrzesień 14, 2015 3 Pucharów - czekasz na informacje od znajomych, przyjaciół, kogoś zaangażowanego w Twoje sprawy czego dotyczy - głupiec - nowego pomysłu, przedsięwzięcia Cytuj
Anika Napisano Wrzesień 18, 2015 Napisano Wrzesień 18, 2015 Od jakiej osoby 5 denarów hm moja karta przedstawia starszą smutną kobietę, przygnębioną. Myślę, że może być to osoba o takich cechach. Czego dotyczy informacja Księżyc może jakiś planów oderwania się od tego zagubienia, w którym znalazła się ta osoba Jak się spojrzałam na te karty to pierwsza moja myśl była. Kobieta ma psy i nie może ich utrzymać z braku pieniędzy Cytuj
Alicja Napisano Wrzesień 22, 2015 Napisano Wrzesień 22, 2015 Od kogo Umiarkowanie - od kobiety Czego dotyczy as buław - obietnicy, coś było obiecane i czekasz na potwierdzenie tego. Ta obietnica może zapoczątkować coś nowego u Ciebie Cytuj
Karolina Napisano Wrzesień 27, 2015 Napisano Wrzesień 27, 2015 Czekam w sumie w dalszym ciągu na ta informację i dotyczy ona rzeczywiście pracy (tutaj Anja zgadła). Miałam coś obiecane i nadal nie mogę doprosić się odpowiedzi właśnie od kobiety, więc najbliżej była Alicja. Gratuluję Cytuj
Alicja Napisano Wrzesień 27, 2015 Napisano Wrzesień 27, 2015 Dziękuję Wczoraj dostałam pewną propozycję. Czego ona dotyczyła i od kogo ją otrzymałam? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.