Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Polecane posty

Napisano

Od kogo Król Monet myślę, że to był mężczyzna nawet może szef z pracy

Czego dotyczyła 2 monet myślę, że dotyczyła spraw związanych z pracą jakieś dodatkowe zajęcie, albo jakaś nowa oferta zarabiania pieniążków ;)

Napisano

Od kogo - 5 mieczy - osoba, którą mało znasz lub, której nie do końca ufasz, już wcześniej mogła Cię w jakiś sposób zranić.

Czego dotyczyła - Giermek Buław - propozycja pracy? lub chodzi o pomoc w realizacji pomysłu, zaangażowanie w coś nowego

Napisano

Od kogo otrzymałaś propozycję - mag, od młodego, kreatywnego mężczyzny

czego dotyczyła - 8 buław - może chodzi o uprawianie sportu, karnet na basen, siłownie, wspólne bieganie?

• 2 weeks later...
Napisano

Przepraszam, już weryfikuję i dziękuję wam za udział :)

Wiadomość dostałam od dawnej koleżanki, z którą już kilka lat nie miałam kontaktu. Dotyczyła dodatkowej pracy, tak jak pisze Anika, a dokładnie zaangażowania w projekt szkolny.

Aniko, gratuluję :)

Napisano

Dziękuje Alicjo super :D

To zadam pytanie:

Kto dzisiaj do mnie zadzwonił i w jakim celu ? :)

Napisano

kto zadzwonił - 9 Pucharów - wydaje mi się że starszy od Ciebie mężczyzna, ale związany z Tobą, może z Twojej rodziny albo dobry przyjaciel

w jakim celu - kapłanka - raczej cel pozytywny, chciał sprawdzić co u ciebie słychać, serdeczna, przyjacielska pogadanka

Napisano

Kto do Ciebie zadzwonił - as mieczy - ktoś oczytany, inteligentny, może była to osoba zajmująca wysokie stanowisko

W jakim celu - królowa denarów - myślę, że ta osoba troszczy się o ciebie, chciała pomóc, coś zaproponować albo zmotywować Cię, wesprzeć.

• 4 weeks later...
Napisano

O, czemu ja tutaj nie odpowiedziałam <myśli>

Kto do Ciebie zadzwonił - paź denarów- ktoś młodszy od Ciebie, dziecko, spokrewnione z Tobą

Jaki cel tej rozmowy - księżyc - namówienie Cię do czegoś lub przekonanie do uczestnictwa w czymś, przedstawienie czegoś w jak najlepszym świetle, żebyś uwierzyła

Napisano

Zadzwoniła do mnie koleżanka, rozmowa była przyjacielska takie babskie pogaduchy, no też ma swoje wady bo lubi sobie coś ubarwić. Każda z Was napisała dobrze. Ale najbliżej była Alicja gratuluję!

Napisano

Dziękuję :)

To może moje pytanie będzie dotyczyć też telefonu - dziś, ktoś do mnie dzwonił, kto to był? ;)

Napisano

Wyszła mi karta Mag

Hm myślę, że to mógł dzwonić mężczyzna, atrakcyjny dla Ciebie :D pewny siebie. Tak się zastanawiam nad tą kartą może to jakiś wykładowca albo dyrektor. Chociaż jak patrzę na kartę to u mnie pokazuję mężczyznę starszego z brodą i tak się teraz zastanawiam czy nie chodzi tutaj o twojego tatę lub dziadka ;> :)

Napisano

7 buław - był to mężczyzna, niestety, uważasz, że nie jest on szczery, przez to wszystko to co mówił traktowałaś z dystansem.

Przedstawił jakąś ofertę, zrobił to tak, aby nie było żadnych wad.

Napisano

8 Pucharów

Były partner? mężczyzna, z którym jeszcze jakiś czas temu byłaś bardzo blisko. Jego telefon mógł spowodować powrót przykrych wspomnień. Zadzwonił, aby coś sprawdzić, kierował się bardziej egoizmem niż szczerymi uczuciami.

Napisano

Dziękuję za udział w ćwiczeniu :)

Dzwoniła Kobieta, moja koleżanka, chciała porozmawiać na temat zadania, które wspólnie mamy wykonać ;)

Zadanie zostało zlecone przez wykładowcę, więc Anika po części trafiłaś :)

Napisano
Dziękuję za udział w ćwiczeniu :)

Dzwoniła Kobieta, moja koleżanka, chciała porozmawiać na temat zadania, które wspólnie mamy wykonać ;)

Zadanie zostało zlecone przez wykładowcę, więc Anika po części trafiłaś :)

Dziękuje Alicjo ;* Mag pokazał wykładowcę, ale trzeba było więcej kart wyciągnąć :D

Teraz zadam pytanie. W ostatnim czasie oglądałam film o czym był albo z jakiego gatunku? :D Dodam że film jest z tego roku ;)

Napisano

As Mieczy - film psychologiczny.

Główny bohater, przedstawiony jest jako bardzo inteligentna osoba, zajmuje się dziedziną, w której z czasem odnosi sukcesy. Może coś wynalazł lub przyczynił się do jakiegoś odkrycia?

Napisano

10 mieczy - dramat, który opowiadał być może o czymś drastycznym, straconej wierze, okrutnej prawdzie lub szaleństwie...

Napisano

Najwyzszy Kapłan - dramat/melodramat. Film pokazujacy jakis autorytet zyciowy i moralny, o czlowieku z twardymi zasadami, który kieruje innymi.

Napisano

Dziękuje za wzięcie udziału w ćwiczeniu. Film o który mi chodziło nazywa się "Taśmy Watykanu" jest to horror, który opowiada o dziewczynie, która została opętana. Najtrafniej odpowiedziała Maleficent gratuluję <brawo><brawo>

Napisano

Jak się ciesze Aniko ! <hejka> ja zazwyczaj nigdy nie trafiam z ćwiczeniami na innym forum, dlatego tam nie biorę udziału... a tutaj idzie mi naprawdę dobrze ;)

Moje pytanie brzmi: Od kilku dni zaczytuję się w pewnego typach książkach, jaki jest to rodzaj ?

Napisano

Przy tasowaniu wypadła mi karta Śmierć a wylosowałam Kapłankę więc sobie tak myślę, czy to ma coś wspólnego z ezoteryką, może coś typu reinkarnacja, życie po życiu :D albo o kobietach, które poszukują własnych wartości, celu w życiu coś psychologicznego :D

Napisano

9 Denarów

poradniki na temat pozytywnego myślenia lub ogólnie programowanie umysłu, w kierunku przyciągnięcia do siebie np bogactwa <myśli>

Napisano

Aniko gratulacje ! Czytam o kobietach, które poszukują swoich wartości <brawo>

Napisano
Aniko gratulacje ! Czytam o kobietach, które poszukują swoich wartości <brawo>

Wow <dance> dzięki Maleficent ;*

To w takim razie zadaję zagadkę ostatnio zaczęłam oglądać serial, podpowiem, że produkcja nie Polska. O czym on jest? może być gatunek? Zapraszam do wzięcia udziału :D

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...