Anika Napisano Wrzesień 27, 2015 Napisano Wrzesień 27, 2015 Od kogo Król Monet myślę, że to był mężczyzna nawet może szef z pracy Czego dotyczyła 2 monet myślę, że dotyczyła spraw związanych z pracą jakieś dodatkowe zajęcie, albo jakaś nowa oferta zarabiania pieniążków Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 28, 2015 Napisano Wrzesień 28, 2015 Od kogo - 5 mieczy - osoba, którą mało znasz lub, której nie do końca ufasz, już wcześniej mogła Cię w jakiś sposób zranić. Czego dotyczyła - Giermek Buław - propozycja pracy? lub chodzi o pomoc w realizacji pomysłu, zaangażowanie w coś nowego Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 30, 2015 Napisano Wrzesień 30, 2015 Od kogo otrzymałaś propozycję - mag, od młodego, kreatywnego mężczyzny czego dotyczyła - 8 buław - może chodzi o uprawianie sportu, karnet na basen, siłownie, wspólne bieganie? Cytuj
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 Przepraszam, już weryfikuję i dziękuję wam za udział Wiadomość dostałam od dawnej koleżanki, z którą już kilka lat nie miałam kontaktu. Dotyczyła dodatkowej pracy, tak jak pisze Anika, a dokładnie zaangażowania w projekt szkolny. Aniko, gratuluję Cytuj
Anika Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 Dziękuje Alicjo super To zadam pytanie: Kto dzisiaj do mnie zadzwonił i w jakim celu ? Cytuj
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 kto zadzwonił - 9 Pucharów - wydaje mi się że starszy od Ciebie mężczyzna, ale związany z Tobą, może z Twojej rodziny albo dobry przyjaciel w jakim celu - kapłanka - raczej cel pozytywny, chciał sprawdzić co u ciebie słychać, serdeczna, przyjacielska pogadanka Cytuj
Ismena Napisano Październik 13, 2015 Napisano Październik 13, 2015 Kto do Ciebie zadzwonił - as mieczy - ktoś oczytany, inteligentny, może była to osoba zajmująca wysokie stanowisko W jakim celu - królowa denarów - myślę, że ta osoba troszczy się o ciebie, chciała pomóc, coś zaproponować albo zmotywować Cię, wesprzeć. Cytuj
Marika Napisano Listopad 8, 2015 Napisano Listopad 8, 2015 O, czemu ja tutaj nie odpowiedziałam Kto do Ciebie zadzwonił - paź denarów- ktoś młodszy od Ciebie, dziecko, spokrewnione z Tobą Jaki cel tej rozmowy - księżyc - namówienie Cię do czegoś lub przekonanie do uczestnictwa w czymś, przedstawienie czegoś w jak najlepszym świetle, żebyś uwierzyła Cytuj
Anika Napisano Listopad 8, 2015 Napisano Listopad 8, 2015 Zadzwoniła do mnie koleżanka, rozmowa była przyjacielska takie babskie pogaduchy, no też ma swoje wady bo lubi sobie coś ubarwić. Każda z Was napisała dobrze. Ale najbliżej była Alicja gratuluję! Cytuj
Alicja Napisano Listopad 8, 2015 Napisano Listopad 8, 2015 Dziękuję To może moje pytanie będzie dotyczyć też telefonu - dziś, ktoś do mnie dzwonił, kto to był? Cytuj
Anika Napisano Listopad 9, 2015 Napisano Listopad 9, 2015 Wyszła mi karta Mag Hm myślę, że to mógł dzwonić mężczyzna, atrakcyjny dla Ciebie pewny siebie. Tak się zastanawiam nad tą kartą może to jakiś wykładowca albo dyrektor. Chociaż jak patrzę na kartę to u mnie pokazuję mężczyznę starszego z brodą i tak się teraz zastanawiam czy nie chodzi tutaj o twojego tatę lub dziadka ;> Cytuj
Ismena Napisano Listopad 12, 2015 Napisano Listopad 12, 2015 7 buław - był to mężczyzna, niestety, uważasz, że nie jest on szczery, przez to wszystko to co mówił traktowałaś z dystansem. Przedstawił jakąś ofertę, zrobił to tak, aby nie było żadnych wad. Cytuj
Marika Napisano Listopad 14, 2015 Napisano Listopad 14, 2015 8 Pucharów Były partner? mężczyzna, z którym jeszcze jakiś czas temu byłaś bardzo blisko. Jego telefon mógł spowodować powrót przykrych wspomnień. Zadzwonił, aby coś sprawdzić, kierował się bardziej egoizmem niż szczerymi uczuciami. Cytuj
Alicja Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Dziękuję za udział w ćwiczeniu Dzwoniła Kobieta, moja koleżanka, chciała porozmawiać na temat zadania, które wspólnie mamy wykonać Zadanie zostało zlecone przez wykładowcę, więc Anika po części trafiłaś Cytuj
Anika Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Dziękuję za udział w ćwiczeniu Dzwoniła Kobieta, moja koleżanka, chciała porozmawiać na temat zadania, które wspólnie mamy wykonać Zadanie zostało zlecone przez wykładowcę, więc Anika po części trafiłaś Dziękuje Alicjo Mag pokazał wykładowcę, ale trzeba było więcej kart wyciągnąć Teraz zadam pytanie. W ostatnim czasie oglądałam film o czym był albo z jakiego gatunku? Dodam że film jest z tego roku Cytuj
Marika Napisano Listopad 17, 2015 Napisano Listopad 17, 2015 As Mieczy - film psychologiczny. Główny bohater, przedstawiony jest jako bardzo inteligentna osoba, zajmuje się dziedziną, w której z czasem odnosi sukcesy. Może coś wynalazł lub przyczynił się do jakiegoś odkrycia? Cytuj
maleficent Napisano Listopad 17, 2015 Napisano Listopad 17, 2015 10 mieczy - dramat, który opowiadał być może o czymś drastycznym, straconej wierze, okrutnej prawdzie lub szaleństwie... Cytuj
Anja Napisano Listopad 18, 2015 Napisano Listopad 18, 2015 Najwyzszy Kapłan - dramat/melodramat. Film pokazujacy jakis autorytet zyciowy i moralny, o czlowieku z twardymi zasadami, który kieruje innymi. Cytuj
Anika Napisano Listopad 19, 2015 Napisano Listopad 19, 2015 Dziękuje za wzięcie udziału w ćwiczeniu. Film o który mi chodziło nazywa się "Taśmy Watykanu" jest to horror, który opowiada o dziewczynie, która została opętana. Najtrafniej odpowiedziała Maleficent gratuluję Cytuj
maleficent Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Jak się ciesze Aniko ! ja zazwyczaj nigdy nie trafiam z ćwiczeniami na innym forum, dlatego tam nie biorę udziału... a tutaj idzie mi naprawdę dobrze Moje pytanie brzmi: Od kilku dni zaczytuję się w pewnego typach książkach, jaki jest to rodzaj ? Cytuj
Anika Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Przy tasowaniu wypadła mi karta Śmierć a wylosowałam Kapłankę więc sobie tak myślę, czy to ma coś wspólnego z ezoteryką, może coś typu reinkarnacja, życie po życiu albo o kobietach, które poszukują własnych wartości, celu w życiu coś psychologicznego Cytuj
Alicja Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 9 Denarów poradniki na temat pozytywnego myślenia lub ogólnie programowanie umysłu, w kierunku przyciągnięcia do siebie np bogactwa Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Aniko gratulacje ! Czytam o kobietach, które poszukują swoich wartości Cytuj
Anika Napisano Grudzień 1, 2015 Napisano Grudzień 1, 2015 Aniko gratulacje ! Czytam o kobietach, które poszukują swoich wartości Wow dzięki Maleficent To w takim razie zadaję zagadkę ostatnio zaczęłam oglądać serial, podpowiem, że produkcja nie Polska. O czym on jest? może być gatunek? Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.