Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Polecane posty

Napisano

9 Buław - mogła to być pomoc polegająca na doradztwie. Może poprosiła Cię o radę, nie wiedziała co zrobić, jak postąpić i chciała, aby ktoś występujący jako obserwator ocenił sytuację i wypowiedział się na ten temat? Twoja opinia/rada dużo jej pomogła i przyczyniła się do podjęcia ostatecznej decyzji.

Napisano

7 mieczy, mogło chodzić o jakąś tajemnicę - poprosiła Cię o pomoc w jej rozwikłaniu? albo dowiedziała się czegoś o kimś i chciała zweryfikować, czy te informacje rzeczywiście są prawdziwe

Napisano

Dziękuję. Dokładnie, znajoma chciała, abym pomogła jej znaleźć mieszkanie do wynajęcia. Myślę, że to co napisała Marika, szczególnie, o pomocy, doradztwie idealnie pasuje do tej sytuacji :) Mariko, zadasz nam nowe pytanie?

• 4 weeks later...
Napisano

Dziękuję :)

Gdzie planuję spędzić nadchodzący weekend?

• 3 weeks later...
Napisano

Dziękuję. Czy jeszcze ktoś weźmie udział w tym ćwiczeniu?

Weryfikację dodam na pewno w tym tygodniu :)

Napisano

to i ja spróbuję 4 kielichy

kojarzy mi się to z miejscem, w którym można odpocząć od innych ludzi, pobyć trochę w samotności, medytować

nie mam doświadczenia w określaniu miejsc. ciekawe ćwiczenie!

Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek :) Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)

• 3 weeks later...
Napisano

5 Denarów - w domu albo na działce. Wynikałoby, że nigdzie daleko się nie wybierzesz, z pewnych powodów będziesz chciała oszczędzić i pokazać bliskim, że wspaniale odpocząć można również tanim kosztem

Napisano

Wylosowałam 4 pucharów może spędziłaś ten czas na odpoczynku gdzieś na dworze w miejscu gdzie nie było za dużo ludzi jakiś las łąka? a może jakiś ogród skojarzenia mam wszystkie z naturą :)

Napisano

Dziękuję bardzo :)

Weekend spędziłam u rodziny, na wsi. Zorganizowane było małe przyjęcie, wszystko odbywało się na świeżym powietrzu. Ogólnie miejsce idealnie nadaje się na odpoczynek. Jednakże miałam mało okazji, aby przez dłużej niż godzinę pobyć w samotności ;) Tak naprawdę każda z Was napisała coś, co się zgadza. Ale najbliżej była Anika <brawo>

Napisano

Dziękuje Mariko :)

Jak spędziłam piątkowy wieczór?

Zapraszam wszystkich du udziału w ćwiczeniu ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

4 mieczy - mogłaś mieć jakieś plan, np wyjście do znajomych, ale ostatecznie zostałaś w domu. Może źle się poczułaś lub po prostu doszłaś do wniosku, że wolisz spędzić piątkowy wieczór we własnym domu.

• 5 weeks later...
Napisano

Spędziłam piątkowy wieczór ze znajomymi, robiliśmy grilla Anja była najbliżej Gratuluję :)

4 Kilichów - moze jakies wyjscie ze znajomymi, spotkanie przy drinku ;)
Napisano

Giermek Bulaw- coś z przedsiębiorczością i/lub komunikacją.

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

• 3 weeks later...
Napisano

Dziekuje :) W takim razie zadam kolejne pytanie - Jak spedzilam ostatni tydzien? :)

• 2 weeks later...
Napisano

Wylosowałam kartę Rycerz Buław- myślę, że to był tydzień bardzo aktywny, może musiałaś o coś "zawalczyć" coś zrobić dałaś od siebie dużo energii, hm trochę impulsywności z twojej strony. Moje odczucia są takie jakbyś rzuciła się z czymś na "głęboką wodę" ale wyszłaś zwycięsko z tego. :)

Napisano

Dziekuje Aniko :)

nie ma wiecej chetnych, a poniewaz trafilas idealnie nie am sensu przedluzac :) Gratuluje :)

To rzeczywiscie byl ciezki tydzien, zachowalam se bardzo impulsywnie, zakonczylam pewien etap w swoim zyciu, bylo pelno emocji, lecz wyszlo mi to na dobre :)

Napisano

Dzięki Anja :*:)

Zadam kolejną zagadkę, może ktoś chętny się znajdzie i weźmie udział.

Ostatnio zastanawiam się nad kupnem pewnej rzeczy, jako podpowiedź dodam, że praktycznie znajduje się w każdym domu. Uszczęśliwia mężczyzn jak i kobiety. ;] Co to takiego chcę zakupić?? :):)

Napisano

Gwiazda - wydaje mi się, że jest to coś co znajduje się w łazience i jest związane z dbaniem o urodę, może suszarka do włosów albo lustro ;)

Napisano

9 kielichów, nie będę oryginalna: moim zdaniem też lustro lub ew. telewizor :)

Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek :) Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)

Napisano

Witajcie już chyba więcej nikt nie weźmie udziału w zabawie. Rzecz jaką miałam na myśli to był samochód.

• 2 weeks later...
Napisano

Anika <brawo>

Nie ma chętnych, więc dodam nową zagadkę:

Rzecz, o której myślę znajduje się na pewno w każdym pomieszczeniu (czasami jest więcej niż jedna), najczęściej korzysta się z niej wieczorem.

Zapraszam ;)

Napisano

Wyciągnęłam kartę 8 buław hm może przełącznik do światła albo gniazdko <haha2>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...