lirith Napisano Listopad 14, 2016 Napisano Listopad 14, 2016 Paź Buław- żaluzja, roleta, zasłona? Cytuj
Ismena Napisano Listopad 14, 2016 Napisano Listopad 14, 2016 Dziewczyny dziękuję Mała podpowiedź, ta rzecz już Prawie została wymieniona Cytuj
Anika Napisano Listopad 15, 2016 Napisano Listopad 15, 2016 Dziewczyny dziękuję Mała podpowiedź, ta rzecz już Prawie została wymieniona hm gdyż upieram się na światło coś związanego z prądem to dodam jeszcze od siebie, że może chodzi o żyrandol, lampki Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 2, 2016 Napisano Grudzień 2, 2016 Gemona Tobie również dziękuję za wzięcie udziału Prawidłowa odpowiedź, to lampa, gratulacje dla Aniki Cytuj
Anika Napisano Grudzień 2, 2016 Napisano Grudzień 2, 2016 Dziękuje Ismena Zadam następną zagadkę rzecz jaką mam na myśli jest w każdym domu czasem większości pomieszczeń. Można ją znaleźć w salonie,pokoju czasem w łazience nawet i w kuchni. W pewnym sensie jest "ozdobą" Ta rzecz jest mniejsza i większa zależy jaki komu pasuje Jaką rzecz mam na myśli? Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 10, 2016 Napisano Grudzień 10, 2016 Tematy się pomieszały viewtopic.php?f=294&t=2038&start=170 3 buław - kojarzy mi się z odkrywaniem czegoś, patrzeniem na coś lub nabieraniem odwagi, jako np. wzrost motywacji, samooceny po przeglądaniu się w lustrze? Cytuj
Gemona Napisano Grudzień 11, 2016 Napisano Grudzień 11, 2016 Dziękuje Ismena Zadam następną zagadkę rzecz jaką mam na myśli jest w każdym domu czasem większości pomieszczeń. Można ją znaleźć w salonie,pokoju czasem w łazience nawet i w kuchni. W pewnym sensie jest "ozdobą" Ta rzecz jest mniejsza i większa zależy jaki komu pasuje Jaką rzecz mam na myśli? 5 monet Może chodzi o obraz. Cytuj
Gemona Napisano Grudzień 11, 2016 Napisano Grudzień 11, 2016 Dziękuje Ismena Zadam następną zagadkę rzecz jaką mam na myśli jest w każdym domu czasem większości pomieszczeń. Można ją znaleźć w salonie,pokoju czasem w łazience nawet i w kuchni. W pewnym sensie jest "ozdobą" Ta rzecz jest mniejsza i większa zależy jaki komu pasuje Jaką rzecz mam na myśli? 5 monet Może chodzi o obraz. Teraz tak sobie pomyślałam analizując moją kartę że może chodzi o firankę. Cytuj
Anika Napisano Grudzień 12, 2016 Napisano Grudzień 12, 2016 Dziewczyny mała podpowiedź zmieńcie punkt spojrzenia Cytuj
Gemona Napisano Grudzień 12, 2016 Napisano Grudzień 12, 2016 Zmieniając punkt spojrzenia przychodzi mi do głowy podłoga albo sufit. Może chodzi o dywan. Cytuj
Anika Napisano Grudzień 13, 2016 Napisano Grudzień 13, 2016 Zmieniając punkt spojrzenia przychodzi mi do głowy podłoga albo sufit. Może chodzi o dywan. Gemona Brawo chodziło mi o dywan Gratulację Zadaj kolejną zagadkę Cytuj
Gemona Napisano Grudzień 13, 2016 Napisano Grudzień 13, 2016 Zmieniając punkt spojrzenia przychodzi mi do głowy podłoga albo sufit. Może chodzi o dywan. Gemona Brawo chodziło mi o dywan Gratulację Zadaj kolejną zagadkę Dziękuję Aniko Moja zagadka dotyczy rzeczy którą ostatnio zakupiłam. Co to było? Dodam że jak zobaczyłam kilka przykładowych zdjęć tej rzeczy od razu się w niej zakochałam i musiałam ją mieć, pomimo że mam już kilka takich samych/podobnych rzeczy. Cytuj
Anika Napisano Grudzień 14, 2016 Napisano Grudzień 14, 2016 [quote name="Anika"\ Dziękuję Aniko Moja zagadka dotyczy rzeczy którą ostatnio zakupiłam. Co to było? Dodam że jak zobaczyłam kilka przykładowych zdjęć tej rzeczy od razu się w niej zakochałam i musiałam ją mieć' date=' pomimo że mam już kilka takich samych/podobnych rzeczy. [/quote] Wylosowałam kartę 9 mieczy coś mnie ostatnio miecze prześladują skojarzyło mi się z łapaczem snów albo jakimś talizmanem odganiające zło, pecha Cytuj
Gemona Napisano Grudzień 16, 2016 Napisano Grudzień 16, 2016 Wylosowałam kartę 9 mieczy coś mnie ostatnio miecze prześladują skojarzyło mi się z łapaczem snów albo jakimś talizmanem odganiające zło, pecha Muszę powiedzieć że bardzo blisko. Jest to w swym sensie talizman. Nawet ma coś wspólnego ze snami. Dodam że składa się z kilkunastu rzeczy. Duży związek ma nawet z tym forum Cytuj
Anika Napisano Grudzień 16, 2016 Napisano Grudzień 16, 2016 Wylosowałam kartę 9 mieczy coś mnie ostatnio miecze prześladują skojarzyło mi się z łapaczem snów albo jakimś talizmanem odganiające zło, pecha Muszę powiedzieć że bardzo blisko. Jest to w swym sensie talizman. Nawet ma coś wspólnego ze snami. Dodam że składa się z kilkunastu rzeczy. Duży związek ma nawet z tym forum Może chodzi o karty tarota lub inne do wróżenia Cytuj
Morona Napisano Grudzień 16, 2016 Napisano Grudzień 16, 2016 Może chodzi o karty tarota lub inne do wróżenia Anika gratuluję dokładnie chodzi o talię kart tarota TAROT SNÓW Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Anika Napisano Grudzień 17, 2016 Napisano Grudzień 17, 2016 Może chodzi o karty tarota lub inne do wróżenia Anika gratuluję dokładnie chodzi o talię kart tarota TAROT SNÓW Morona wiesz że przyszło mi na myśl o tarocie snów Nie mam pomysłów na zadanie następnej zagadki więc proszę, żeby osoba chętna jakąś zadała Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 18, 2016 Napisano Grudzień 18, 2016 Anika brawo Dobrze, to ja zadam: Dzisiaj odwiedził mnie niespodziewany gość, kto to był? Zapraszam Cytuj
Morona Napisano Grudzień 20, 2016 Napisano Grudzień 20, 2016 Anika brawo Dobrze, to ja zadam: Dzisiaj odwiedził mnie niespodziewany gość, kto to był? Zapraszam Wylosowałam KAPŁANKĘ Myślę że to była kobieta, którą znasz od dawna. Według mnie była to osoba bardzo mądra z doświadczeniem życiowym. Może to była Twoja mama. Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Marika Napisano Grudzień 21, 2016 Napisano Grudzień 21, 2016 8 Monet - kobieta z dawnej pracy albo nawet z czasów szkolnych? Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 22, 2016 Napisano Grudzień 22, 2016 Morona, Marika bardzo dziękuję Może jeszcze ktoś weźmie udział - Zapraszam Cytuj
Anika Napisano Grudzień 28, 2016 Napisano Grudzień 28, 2016 Gwiazda odwiedziła Cię kobieta uczuciowa, wrażliwa, skojarzenia mam ze siostrą albo przyjaciółką Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 10, 2017 Napisano Czerwiec 10, 2017 Nie wiem, gdzie ja byłam, że nie dodałam tutaj weryfikacji Na tę chwilę nie pamiętam, kto to był... Bardzo przepraszam W celu odświeżenia tematu, dodam nowe ćwiczenie: Wczoraj zadzwoniła do mnie koleżanka, chciała uzyskać pewną radę w pewnej dziedzinie. O jaką dziedzinę chodzi? Zapraszam Cytuj
Anika Napisano Czerwiec 11, 2017 Napisano Czerwiec 11, 2017 Wylosowałam 2 buław/7 kielichy myślę że to była porada w dziedzinie uczuciowej, koleżanka miała dylemat co ma zrobić jaką decyzję podjąć? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.