Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Polecane posty

Napisano

Dziewczyny dziękuję :)

Mała podpowiedź, ta rzecz już Prawie została wymieniona ;)

Napisano
Dziewczyny dziękuję :)

Mała podpowiedź, ta rzecz już Prawie została wymieniona ;)

hm gdyż upieram się na światło coś związanego z prądem to dodam jeszcze od siebie, że może chodzi o żyrandol, lampki ;)

• 2 weeks later...
Napisano

Gemona Tobie również dziękuję za wzięcie udziału :)

Prawidłowa odpowiedź, to lampa, gratulacje dla Aniki :)

Napisano

Dziękuje Ismena

Zadam następną zagadkę rzecz jaką mam na myśli jest w każdym domu czasem większości pomieszczeń. Można ją znaleźć w salonie,pokoju czasem w łazience nawet i w kuchni. W pewnym sensie jest "ozdobą" Ta rzecz jest mniejsza i większa zależy jaki komu pasuje :D

Jaką rzecz mam na myśli? <victory>

Napisano
Dziękuje Ismena

Zadam następną zagadkę rzecz jaką mam na myśli jest w każdym domu czasem większości pomieszczeń. Można ją znaleźć w salonie,pokoju czasem w łazience nawet i w kuchni. W pewnym sensie jest "ozdobą" Ta rzecz jest mniejsza i większa zależy jaki komu pasuje :D

5 monet

Może chodzi o obraz.

Napisano
Dziękuje Ismena

5 monet

Może chodzi o obraz.

Teraz tak sobie pomyślałam analizując moją kartę że może chodzi o firankę.

Napisano

Zmieniając punkt spojrzenia przychodzi mi do głowy podłoga albo sufit. Może chodzi o dywan. <bezradny>

Napisano
Zmieniając punkt spojrzenia przychodzi mi do głowy podłoga albo sufit. Może chodzi o dywan. <bezradny>

Gemona Brawo <brawo><brawo> chodziło mi o dywan :) Gratulację :)

Zadaj kolejną zagadkę ;)

Napisano

Gemona Brawo <brawo><brawo> chodziło mi o dywan :) Gratulację :)

Zadaj kolejną zagadkę ;)

Dziękuję Aniko <buziak>

Moja zagadka dotyczy rzeczy którą ostatnio zakupiłam. Co to było? Dodam że jak zobaczyłam kilka przykładowych zdjęć tej rzeczy od razu się w niej zakochałam i musiałam ją mieć, pomimo że mam już kilka takich samych/podobnych rzeczy. <haha2><bezradny>

Napisano
[quote name="Anika"\

Dziękuję Aniko <buziak>

Moja zagadka dotyczy rzeczy którą ostatnio zakupiłam. Co to było? Dodam że jak zobaczyłam kilka przykładowych zdjęć tej rzeczy od razu się w niej zakochałam i musiałam ją mieć' date=' pomimo że mam już kilka takich samych/podobnych rzeczy. <haha2><bezradny>[/quote]

Wylosowałam kartę 9 mieczy coś mnie ostatnio miecze prześladują <nerwy> skojarzyło mi się z łapaczem snów albo jakimś talizmanem odganiające zło, pecha <haha2>

Napisano

Wylosowałam kartę 9 mieczy coś mnie ostatnio miecze prześladują <nerwy> skojarzyło mi się z łapaczem snów albo jakimś talizmanem odganiające zło, pecha <haha2>

Muszę powiedzieć że bardzo blisko. Jest to w swym sensie talizman. Nawet ma coś wspólnego ze snami. Dodam że składa się z kilkunastu rzeczy. Duży związek ma nawet z tym forum <haha2>

Napisano

Muszę powiedzieć że bardzo blisko. Jest to w swym sensie talizman. Nawet ma coś wspólnego ze snami. Dodam że składa się z kilkunastu rzeczy. Duży związek ma nawet z tym forum <haha2>

Może chodzi o karty tarota lub inne do wróżenia :)

Napisano

Anika gratuluję <brawo> dokładnie chodzi o talię kart tarota TAROT SNÓW <hejka>

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Napisano

Anika gratuluję <brawo> dokładnie chodzi o talię kart tarota TAROT SNÓW <hejka>

Morona wiesz że przyszło mi na myśl o tarocie snów :D

Nie mam pomysłów na zadanie następnej zagadki <bezradny> więc proszę, żeby osoba chętna jakąś zadała :)

Napisano

Anika brawo :)

Dobrze, to ja zadam:

Dzisiaj odwiedził mnie niespodziewany gość, kto to był?

Zapraszam ;)

Napisano
Anika brawo :)

Dobrze, to ja zadam:

Dzisiaj odwiedził mnie niespodziewany gość, kto to był?

Zapraszam ;)

Wylosowałam KAPŁANKĘ

Myślę że to była kobieta, którą znasz od dawna. Według mnie była to osoba bardzo mądra z doświadczeniem życiowym. Może to była Twoja mama.

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Napisano

Morona, Marika bardzo dziękuję :)

Może jeszcze ktoś weźmie udział - Zapraszam ;)

Napisano

Gwiazda odwiedziła Cię kobieta uczuciowa, wrażliwa, skojarzenia mam ze siostrą albo przyjaciółką

• 5 months later...
Napisano

Nie wiem, gdzie ja byłam, że nie dodałam tutaj weryfikacji <bezradny> Na tę chwilę nie pamiętam, kto to był... Bardzo przepraszam :(

W celu odświeżenia tematu, dodam nowe ćwiczenie:

Wczoraj zadzwoniła do mnie koleżanka, chciała uzyskać pewną radę w pewnej dziedzinie. O jaką dziedzinę chodzi?

Zapraszam :)

Napisano

Wylosowałam 2 buław/7 kielichy myślę że to była porada w dziedzinie uczuciowej, koleżanka miała dylemat co ma zrobić jaką decyzję podjąć?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...