Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Polecane posty

Napisano

Aniko dziękuję :)

Zachęcam pozostałych użytkowników forum do wzięcia udziału :)

Napisano

Królowa pucharów - ja też bym postawiła o kwestie uczuciową, chciała się Ciebie poradzić, poznać zdanie osoby stojącej z boku na temat jakiejś relacji

Napisano

Syreno dziękuję :)

Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Bardzo zachęcam :) Jeżeli tylko macie karty, to nie bójcie się i bierzcie udział. Naprawdę nie ma złych odpowiedzi, a korzyści są ogromne - nic tak nie pomaga w nauce jak ćwiczenia <ok>

Napisano

Weryfikuję: koleżanka zadzwoniła, gdyż chciała uzyskać radę odnośnie ciasta, które chciała upiec. Prawidłowa odpowiedź się nie pojawiła, dlatego nową zagadkę niech doda, ta osoba która ma na to ochotę ;)

Napisano

Więc ja dodam :)

Od dwóch dni maile'uje z pewnym mężczyzną. W jakim celu ? :)

Napisano

Świat - może chodzi o jakąś podróż, wyjazd. Jedziesz do niego albo on chce przyjechać do Ciebie i ustalacie szczegóły

Napisano

6 monet -chcesz mu w czymś pomóc jako, że wylosowałam monety może chodzi o pracę albo coś materialnego? albo piszesz z jakimś panem ze sklepu internetowego chcesz coś kupić?/ ;)

Napisano

4 monet - uważam podobnie jak Anika, że chodzi o sprawy finansowe. Może to jest jakiś doradca finansowy i ustalasz z nim pewne szczegóły odnośnie lokowania swoich oszczędności itp.?

Napisano

Dziękuję Wam bardzo za udział w ćwiczeniu.

Mariko, gratuluję Ci, ustalałam z tym Panem termin i kwotę za mój pobyt u niego :)

• 2 weeks later...
Napisano

Bardzo dziękuję ;)

Moje pytanie: W jakim celu przedwczoraj zadzwoniła do mnie znajoma, o co mnie poprosiła?

Zachęcam do wzięcia udziału w ćwiczeniu :)

Napisano

4 mieczy - może Twoja znajoma jest chora i nie jest w stanie poradzić sobie ze wszystkimi obowiązkami, dlatego zwróciła się do Ciebie? Albo wyjeżdża na wakacje lub do sanatorium i chciała, abyś w tym czasie zajęła się jej mieszkaniem?

Napisano

7 buław -znajoma ma jakiś problem nie umie sobie sama z nim poradzić, toczy jakaś wewnętrzną walkę ze sobą, albo broni się przed kimś, hmm może to związane z pracą?

• 2 weeks later...
Napisano

Ismeno, Aniko dziękuję :)

Znajoma poprosiła mnie o opiekę nad swoim dzieckiem.

Wypadły jej jakieś sprawy, które musiała załatwić. Sądzę, że obydwie miałyście rację, ale Anika była bliżej ;)

Aniko dodasz nowe pytanie?

Napisano

Dziękuje :)

Jak lub gdzie spędziłam sobotę 8 lipca? Co robiłam tego dnia? :)

Zapraszam chętne osoby do wzięcia udziału :)

Napisano

10 buław - myślę, że był to dla Ciebie pracowity dzień, może nadrabiałaś jakieś zaległości lub miałaś dodatkowe zadania w pracy

• 3 weeks later...
Napisano

Dziękuje Syreno za wzięcie udziału :)

Czy ktoś jeszcze ma ochotę odpowiedzieć ? :)

Napisano

Myślę, że już nikt nie weźmie udziału :)

Ten dzień w pewnym sensie był pracowity, spędziłam go na spływie kajakowym :)

10 buław - myślę, że był to dla Ciebie pracowity dzień,

Syreno dodasz nową zagadkę?

Napisano

2 buław może się nad czymś zastanawiałaś, rozmyślałaś jaka opcję dla siebie wybrać. Tak sobie teraz myślę, że może gdzieś wyruszyłaś, może trzeba było gdzieś się wspiąć?

Napisano

7 Denarów - może po prostu odpoczywałaś, nic konkretnego nie robiłaś. Poświęciłaś te dni na słodkie lenistwo ;)

Napisano

6 Mieczy - rozwiązałaś skomplikowany problem, który zaprzątał ci głowę od długiego czasu? doprowadzenie czegoś do końca i odcięcie od tego. Albo planowałaś szczegóły wyjazdu lub gdzieś podróżowałaś

• 5 weeks later...
Napisano
jasne, dziękuję :)

Jak minął mi obecny weekend (12-13 sierpnia)?

Prosimy o weryfikację <myśli>

Napisano

To było już dawno co prawda, ale było już blisko do mojego urlopu, więc zapewne szykowałam się do wyjazdu, latałam po zakupy itd (2-3 weekendy przed wyjazdem miałam takie szalone), ale przede wszystkim byłam u fryzjera. Alicjo gratuluję i zapraszam do dodania nowej zagadki

• 1 month later...
Napisano

Dziękuję!

Gdzie zamierzam się wybrać w czwartek - 2.11

Zapraszam wszystkich do udziału w ćwiczeniu ;)

• 4 weeks later...
Napisano

As buław - konferencja, szkolenie? brałaś udział w jakimś projekcje, występowałaś publicznie, przemawiałaś? może byłaś główną organizatorką

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...