Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Napisano Czerwiec 11, 2017 Aniko dziękuję Zachęcam pozostałych użytkowników forum do wzięcia udziału Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 11, 2017 Napisano Czerwiec 11, 2017 Królowa pucharów - ja też bym postawiła o kwestie uczuciową, chciała się Ciebie poradzić, poznać zdanie osoby stojącej z boku na temat jakiejś relacji Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Napisano Czerwiec 11, 2017 Syreno dziękuję Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Bardzo zachęcam Jeżeli tylko macie karty, to nie bójcie się i bierzcie udział. Naprawdę nie ma złych odpowiedzi, a korzyści są ogromne - nic tak nie pomaga w nauce jak ćwiczenia Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2017 Napisano Czerwiec 15, 2017 Weryfikuję: koleżanka zadzwoniła, gdyż chciała uzyskać radę odnośnie ciasta, które chciała upiec. Prawidłowa odpowiedź się nie pojawiła, dlatego nową zagadkę niech doda, ta osoba która ma na to ochotę Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 Więc ja dodam Od dwóch dni maile'uje z pewnym mężczyzną. W jakim celu ? Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 Świat - może chodzi o jakąś podróż, wyjazd. Jedziesz do niego albo on chce przyjechać do Ciebie i ustalacie szczegóły Cytuj
Anika Napisano Czerwiec 19, 2017 Napisano Czerwiec 19, 2017 6 monet -chcesz mu w czymś pomóc jako, że wylosowałam monety może chodzi o pracę albo coś materialnego? albo piszesz z jakimś panem ze sklepu internetowego chcesz coś kupić?/ Cytuj
Ismena Napisano Czerwiec 19, 2017 Napisano Czerwiec 19, 2017 4 monet - uważam podobnie jak Anika, że chodzi o sprawy finansowe. Może to jest jakiś doradca finansowy i ustalasz z nim pewne szczegóły odnośnie lokowania swoich oszczędności itp.? Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 24, 2017 Napisano Czerwiec 24, 2017 Dziękuję Wam bardzo za udział w ćwiczeniu. Mariko, gratuluję Ci, ustalałam z tym Panem termin i kwotę za mój pobyt u niego Cytuj
Marika Napisano Lipiec 2, 2017 Napisano Lipiec 2, 2017 Bardzo dziękuję Moje pytanie: W jakim celu przedwczoraj zadzwoniła do mnie znajoma, o co mnie poprosiła? Zachęcam do wzięcia udziału w ćwiczeniu Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 3, 2017 Napisano Lipiec 3, 2017 4 mieczy - może Twoja znajoma jest chora i nie jest w stanie poradzić sobie ze wszystkimi obowiązkami, dlatego zwróciła się do Ciebie? Albo wyjeżdża na wakacje lub do sanatorium i chciała, abyś w tym czasie zajęła się jej mieszkaniem? Cytuj
Anika Napisano Lipiec 5, 2017 Napisano Lipiec 5, 2017 7 buław -znajoma ma jakiś problem nie umie sobie sama z nim poradzić, toczy jakaś wewnętrzną walkę ze sobą, albo broni się przed kimś, hmm może to związane z pracą? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 16, 2017 Napisano Lipiec 16, 2017 Ismeno, Aniko dziękuję Znajoma poprosiła mnie o opiekę nad swoim dzieckiem. Wypadły jej jakieś sprawy, które musiała załatwić. Sądzę, że obydwie miałyście rację, ale Anika była bliżej Aniko dodasz nowe pytanie? Cytuj
Anika Napisano Lipiec 17, 2017 Napisano Lipiec 17, 2017 Dziękuje Jak lub gdzie spędziłam sobotę 8 lipca? Co robiłam tego dnia? Zapraszam chętne osoby do wzięcia udziału Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 23, 2017 Napisano Lipiec 23, 2017 10 buław - myślę, że był to dla Ciebie pracowity dzień, może nadrabiałaś jakieś zaległości lub miałaś dodatkowe zadania w pracy Cytuj
Anika Napisano Sierpień 8, 2017 Napisano Sierpień 8, 2017 Dziękuje Syreno za wzięcie udziału Czy ktoś jeszcze ma ochotę odpowiedzieć ? Cytuj
Anika Napisano Sierpień 9, 2017 Napisano Sierpień 9, 2017 Myślę, że już nikt nie weźmie udziału Ten dzień w pewnym sensie był pracowity, spędziłam go na spływie kajakowym 10 buław - myślę, że był to dla Ciebie pracowity dzień, Syreno dodasz nową zagadkę? Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 13, 2017 Napisano Sierpień 13, 2017 jasne, dziękuję Jak minął mi obecny weekend (12-13 sierpnia)? Cytuj
Anika Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 2 buław może się nad czymś zastanawiałaś, rozmyślałaś jaka opcję dla siebie wybrać. Tak sobie teraz myślę, że może gdzieś wyruszyłaś, może trzeba było gdzieś się wspiąć? Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 7 Denarów - może po prostu odpoczywałaś, nic konkretnego nie robiłaś. Poświęciłaś te dni na słodkie lenistwo Cytuj
Alicja Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 6 Mieczy - rozwiązałaś skomplikowany problem, który zaprzątał ci głowę od długiego czasu? doprowadzenie czegoś do końca i odcięcie od tego. Albo planowałaś szczegóły wyjazdu lub gdzieś podróżowałaś Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Napisano Wrzesień 15, 2017 jasne, dziękuję Jak minął mi obecny weekend (12-13 sierpnia)? Prosimy o weryfikację Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 17, 2017 Napisano Wrzesień 17, 2017 To było już dawno co prawda, ale było już blisko do mojego urlopu, więc zapewne szykowałam się do wyjazdu, latałam po zakupy itd (2-3 weekendy przed wyjazdem miałam takie szalone), ale przede wszystkim byłam u fryzjera. Alicjo gratuluję i zapraszam do dodania nowej zagadki Cytuj
Alicja Napisano Październik 29, 2017 Napisano Październik 29, 2017 Dziękuję! Gdzie zamierzam się wybrać w czwartek - 2.11 Zapraszam wszystkich do udziału w ćwiczeniu Cytuj
Ismena Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 As buław - konferencja, szkolenie? brałaś udział w jakimś projekcje, występowałaś publicznie, przemawiałaś? może byłaś główną organizatorką Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.