Essa Napisano Sierpień 14, 2018 Napisano Sierpień 14, 2018 23 godziny temu, iwanek napisał: Czasem trzeba poprawić sobie nastroj A tak w sekrecie Wam powiem że jestem ksiazkoholikiem i nie potrafię opanować się przed ich kupnem ale do rzeczy: jest to coś związanego z moimi zainteresowaniami Essa spróbuj jeszcze raz Książkoholizm to cudowne uzależnienie szkoda, że trzeba jeść, spać i pracować, byłoby więcej czasu na książki Paź Kielichów - czy Ty się zajmujesz jakimś rękodziełem? Coś z estetyką, czymś delikatnym... jakiś decoupage? 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 9 godzin temu, Essa napisał: Książkoholizm to cudowne uzależnienie szkoda, że trzeba jeść, spać i pracować, byłoby więcej czasu na książki Paź Kielichów - czy Ty się zajmujesz jakimś rękodziełem? Coś z estetyką, czymś delikatnym... jakiś decoupage? Oj tak!!!!! Jestem tego samego zdania. Nie. Niestety nie mam talentu artystycznego. Ale rączki też tam chodzą ha ha Otóż dotarła do mnie paczka ze sklepu ezoterycznego, a w niej nowa cudowna talia kart TAROTA Jakby nie było karty są delikatne więc Essa zadaj pytanie 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 26 minut temu, iwanek napisał: Otóż dotarła do mnie paczka ze sklepu ezoterycznego, a w niej nowa cudowna talia kart TAROTA Jakby nie było karty są delikatne więc Essa zadaj pytanie O widzisz, taki prezencik sobie sprawiłaś Jak masz ochotę to pochwal się jaka talia i jakiej teraz używasz jestem ciekawa! To ja powiem w sekrecie, że też mam swój sekret no w sumie nie taki sekret, bo moi znajomi już o tym się nasłuchali aż za bardzo. Wczoraj wieczorem cały czas coś oglądałam w Internecie... co chciałabym kupić? Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 31 minut temu, iwanek napisał: Otóż dotarła do mnie paczka ze sklepu ezoterycznego, a w niej nowa cudowna talia kart TAROTA Z tych kart co wyszły mi, ciężko by mi było odgadnąć 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: O widzisz, taki prezencik sobie sprawiłaś Jak masz ochotę to pochwal się jaka talia i jakiej teraz używasz jestem ciekawa! A więc zostałam szczęśliwa właścicielką talii BLACK CATS TAROT 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: To ja powiem w sekrecie, że też mam swój sekret no w sumie nie taki sekret, bo moi znajomi już o tym się nasłuchali aż za bardzo. Wczoraj wieczorem cały czas coś oglądałam w Internecie... co chciałabym kupić? Król Bulaw No to pięknie. Nie mam pojecia Może różdżka Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 3 minuty temu, iwanek napisał: Król Bulaw No to pięknie. Nie mam pojecia Może różdżka z tą kartą ciężko będzie zgadnąć, może spróbuj z inną 16 minut temu, iwanek napisał: A więc zostałam szczęśliwa właścicielką talii BLACK CATS TAROT Hihi gratulacje! 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 Teraz wyszedł Kaplan Jeśli przyjąć by ze Kapłan to opiekun to może jakieś zwierzę? 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 13 minut temu, iwanek napisał: zwierzę? TAK! genialnie! chcesz spróbować jakie? 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 3 minuty temu, Essa napisał: TAK! genialnie! chcesz spróbować jakie? Stawiam na psa lub kota. Ale na mojej karcie była też mysz 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 1 minutę temu, iwanek napisał: mysz i to bardzo dobry trop! Brawo:) Planuję kupić dwie 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: i to bardzo dobry trop! Brawo:) Planuję kupić dwie Swinki morskie???? Czyżby parke? Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 1 minutę temu, iwanek napisał: Swinki morskie???? Czyżby parke? nie nie, hodowli nie zakładam, chociaż miewam myśli, żeby rzucić pracę i zacząć robić coś przyjemnego :)) świnki się nadają, psiurek by ześwirował, kiedy byłabym dłuższy czas w pracy... 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: nie nie, hodowli nie zakładam, chociaż miewam myśli, żeby rzucić pracę i zacząć robić coś przyjemnego :)) świnki się nadają, psiurek by ześwirował, kiedy byłabym dłuższy czas w pracy... No tak. Ale polecam kota. Także mało apsorbujace zwierzę. Mój np. mnie olal ostatnio i nawet na noc do domu nie chce przychodzić... A świnki fajna sprawa tylko strasznie głośne są... 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 Są głośne, zwłaszcza chłopaki. Kotki to też pomysł. Pomyślę 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 15, 2018 Napisano Sierpień 15, 2018 4 minuty temu, Essa napisał: Kotki to też pomysł. Pomyślę Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 17, 2018 Napisano Sierpień 17, 2018 Królowa monet - raczej kobieta, dojrzała, może mama, ciocia, lub inna z rodziny 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 17, 2018 Napisano Sierpień 17, 2018 8 godzin temu, SowAna napisał: Królowa monet - raczej kobieta, dojrzała, może mama, ciocia, lub inna z rodziny Starsza siostra z córką Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 18, 2018 Napisano Sierpień 18, 2018 Czy pływałam w środę w zalewie? (proszę nie kojarzyć z korniszonami ) Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 18, 2018 Napisano Sierpień 18, 2018 2 godziny temu, SowAna napisał: Czy pływałam w środę w zalewie? (proszę nie kojarzyć z korniszonami ) Swiat- myślę ze może nie plywalas ale na pewno się trochę pomoczylas 1 Cytuj
lirith Napisano Sierpień 22, 2018 Napisano Sierpień 22, 2018 Umiarkowanie Weszłaś do wody na chwilę. Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 24, 2018 Napisano Sierpień 24, 2018 Dnia 18.08.2018 o 14:22, iwanek napisał: nie plywalas nawet palca nie zmoczyłam, lecz zaliczam odpowiedź @iwanek 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 25, 2018 Napisano Sierpień 25, 2018 Czy byłam wczoraj na imprezie ze znajomymi? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.