Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Polecane posty

Napisano

Król denarów. Twój mąż chce kupić jakieś akcje, może wykupić czyjeś udziały w firmie/nieruchomości.

Napisano
Król denarów. Twój mąż chce kupić jakieś akcje, może wykupić czyjeś udziały w firmie/nieruchomości.

Wypadła mi ta sama karta co Filifionce :)

Mąż chce kupić tobie drogą rzecz. Mieszkanie, , Samochód, Sprzęt elektroniczny...

s5fww8.jpg

Napisano

No proszę, jaką macie synchronizację:)

Dziękuję Karuniu:)

PS. Ciekawe co wylosują następne osóbki:)

Napisano

dopasuję się do Was.Jeśli nie zgłosi się przez najbliższy czas nikt więcej to nie będę przedłużać i dam odpowiedź. Liczę jednak,,że ktoś się jeszcze zdecyduje.

Napisano

Mi wyszedł Rydwan. :)

Będzie to samochód :>

I nie chcesz nadszarpnąć budżetu domowego. :)

"Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.”

Napisano
wow, bardzo się cieszę,że coś tam trafiłam:)

Moje pytanie: Co chce kupić mój mąż,na co ja nie chcę się zgodzić? ewentualnie może podajcie jeszcze przyczynę dlaczego nie chcę się zgodzić.Mam nadzieję,że pytanie przypadnie Wam do gustu:)))))

Wyciągnęłam Rycerza buław - jak dla mnie jest to motocykl, rycerz dosiadający konia, tyle, że teraz to koń mechaniczny;)

Z jakiego powodu, być może małe doświadczenie, lub temperament porywczy, co może być przyczyną "niebezpiecznej jazdy" ;)

Bardzo fajne ćwiczenie ;)

Napisano

Kiedy weryfikacja Kochana? :)

"Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.”

Napisano

Podaję weryfikację. Wszystkim Uczestniczkom karty dobrze podpowiadały.

Filifionka I Karunia- wasz Król Denarów - pokazał,że chodzi o rzecz kosztowną, posiadającą koła:)

Narbhflaith -Rydwan jak najbardziej wskazywał na pojazd

Agiatis - Rycerz Buław - Pan na koniu- motorze - BINGO!!!!!!

Mój mąż wymyślił sobie motocykl. Nie zgadzam się ponieważ boję się o jego bezpieczeństwo. Wiem niby,że jest dobrym kierowcą, ale jazda na motorze od zawsze kojarzy mi się z wypadkami:(

Tak więc gratuluję wszystkim świetnej ręki do kart:)

Zwyciężczynią zostaje Agiatis:) Brawo:))))))

Napisano

Wow, dziękuję :)

Zadam wam pytanie o relacje, na zasadzie kim ta osoba dla mnie jest, siostrą, ciotką, babcią, szwagierką, koleżanką, może uda wam się przybliżyć jej wygląd?

Osoba ta ma na imię Linda.

Napisano

Wylosowałam 6 Buław i trochę mnie zablokowało, bo liczyłam na jakąś kartę dworską;)

No ale cóż, skłaniam się ku osobie z twojej rodziny: siostra lub szwagierka, Jeśli chodzi o wygląd to ma ona długie, ciemne włosy i chyba często czesze się w kucyk, jest raczej szczupła, wysportowana.

No to popłynęłam, hehe

Jestem ciekawa rozwiązania, bardzo:)

Napisano

Czy ktoś z Was ma ochotę spróbować? wziąć udział w ćwiczeniu?

Napisano

4 buław. Myślę, że to przyjaciółka. O opis wyglądu się chyba nie pokuszę :P

Napisano

Filifionka, dziękuję za wzięcie udziału w ćwiczeniu. Dzisiaj wieczorem podam weryfikacje, może do tego czasu ktoś spróbuje jeszcze?

Napisano

Dziękuję Marto za udział;)

Wylosowałam 6 Buław i trochę mnie zablokowało, bo liczyłam na jakąś kartę dworską;)

No ale cóż, skłaniam się ku osobie z twojej rodziny: siostra lub szwagierka, Jeśli chodzi o wygląd to ma ona długie, ciemne włosy i chyba często czesze się w kucyk, jest raczej szczupła, wysportowana.

No to popłynęłam, hehe

Jestem ciekawa rozwiązania, bardzo:)

Kolorem zaznaczone, kiedyś nosiła takie włosy, jest ciemną blondynką.

4 buław. Myślę, że to przyjaciółka. O opis wyglądu się chyba nie pokuszę

niestety, próbuj dalej w ćwiczeniach, tak rozwijamy swoje umiejętności

3 pucharów - myślę, że to jakaś dobra koleżanka, znajoma.

To jest moja szwagierka ;)

Prawidłową odpowiedź udzieliła......Lirith

Gratuluje! <brawo><brawo><brawo>

Napisano

Dzięki :)))))))))))))

Moje pytanko: wczoraj byłam z moją klasą na wycieczce. W jakim byliśmy miejscu, co dzieci mogly tam zobaczyć, czy im się podobało?

Zapraszam serdecznie do udziału:))))))))))

Napisano
Dzięki :)))))))))))))

Moje pytanko: wczoraj byłam z moją klasą na wycieczce. W jakim byliśmy miejscu, co dzieci mogły tam zobaczyć, czy im się podobało?

Zapraszam serdecznie do udziału:))))))))))

Wyciągnęłam kartę 7 buław, mnie ona pokazuje często sprawy związane ezoteryką, Być może to było planetarium - widzieli gwiazdy

Patrząc z drugiej strony może to być miejsce związane ze sportem ;)

Czy im się podobało, myślę że zdania były podzielone ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...