Nadia Napisano Sierpień 20, 2014 Napisano Sierpień 20, 2014 Dział istnieje a tematów brak, dlatego zakładam. Posiadam wahadełko, myślę, że znajdzie się też kilka innych osób, które je posiadają więc wspólnie moglibyśmy ćwiczyć. Ja ze swojego prawie w ogóle nie korzystam, dlatego uważam, że ćwiczenia byłyby dobre w celu nabrania doświadczenia. Czy mieszkam w bloku? Czy mam balkon? Czy mam drzwi wejściowe koloru białego?
Ismena Napisano Sierpień 23, 2014 Napisano Sierpień 23, 2014 Czy mieszkam w bloku? ----- Nie Czy mam balkon? ----- Tak Czy mam drzwi wejściowe koloru białego? ----- Nie
Gość Napisano Sierpień 25, 2014 Napisano Sierpień 25, 2014 Spróbujmy: Czy mieszkam w bloku? Nie Czy mam balkon? Tak Czy mam drzwi wejściowe koloru bialego? Nie
Gość Napisano Sierpień 25, 2014 Napisano Sierpień 25, 2014 Czy mieszkam w bloku? ----- NieCzy mam balkon? ----- Tak Czy mam drzwi wejściowe koloru bialego? ----- Nie Nie patrzyłam celowo, żeby się nie zasugerować. Teraz widzę, że okryło się
Ismena Napisano Sierpień 27, 2014 Napisano Sierpień 27, 2014 Identycznie, teraz tylko potrzebna weryfikacja
Gość Napisano Sierpień 30, 2014 Napisano Sierpień 30, 2014 Identycznie, teraz tylko potrzebna weryfikacja Tak, czekamy na potwierdzenie
Nadia Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Napisano Wrzesień 2, 2014 Dziękuje Wam! weryfikacja - obie macie racje, trafiłyście:)
Polecane posty