Gość Napisano Sierpień 30, 2014 Napisano Sierpień 30, 2014 Druga seria pytań: Czy mam oczy koloru brązowego? Czy mieszkam sama? Czy mam ogród? Czy mam psa? Zapraszam do ćwiczenia
Ismena Napisano Sierpień 30, 2014 Napisano Sierpień 30, 2014 Czy mam oczy koloru brązowego? Tak Czy mieszkam sama? Nie Czy mam ogród? Nie Czy mam psa? Tak
merkury Napisano Wrzesień 1, 2014 Napisano Wrzesień 1, 2014 Druga seria pytań: Czy mam oczy koloru brązowego? Czy mieszkam sama? Czy mam ogród? Czy mam psa? Zapraszam do ćwiczenia Hej, ja tez chetnie wezme udzial, z wahadelka korzystam po raz pierwszy w zyciu 1.Tak 2.Tak 3.Nie 4.Nie
Gość Napisano Wrzesień 1, 2014 Napisano Wrzesień 1, 2014 Witaj Merkury Cieszę się, że wzięłaś udział. Ponieważ to Twój pierwszy raz. Dam Ci podpowiedź: Twoja poprawność to 50%. Jeśli chcesz, spróbuj jeszcze raz przed weryfikacją Rozwiązanie podam za kilka dni, może jeszcze ktoś weźmie udział.
merkury Napisano Wrzesień 3, 2014 Napisano Wrzesień 3, 2014 Oj to calkiem niezle Ok, sprobuje jeszcze raz, ale jutro rano bo dzis mam zmeczony umysl
Gość Napisano Wrzesień 7, 2014 Napisano Wrzesień 7, 2014 Chyba już nikt się nie zdecyduje, a więc 100% poprawnych odpowiedzi podała Ismena, brawo
Polecane posty