Volva Napisano Wrzesień 21, 2014 Napisano Wrzesień 21, 2014 Metodę Liny opracował Robert Bruce. Jest ona bardzo skuteczna bo wywołuje presję na ciele Astralnym tak żeby się poruszało - wtedy nasza świadomość będąca w ciele astralnym zyska swobodę ruchu i doświadczymy OBE. Więc w pozycji powyżej opisanej zacznij wizualizować (z zamkniętymi oczyma oczywiście) zwisającą na wysokości mostka linę, wyimaginowanymi rękoma chwyć ją i zacznij się usilnie na niej podciągać, starając się wydostać z ciała, uważaj żeby nie napinać mięśni bo inaczej wyjdzie Ci kaszanka. Spróbuj poczuć wysiłek podciągania się jedynie Ciałem Astralnym. Cytuj
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Napisano Wrzesień 21, 2014 Spróbuję Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching
Nika Snape Napisano Październik 12, 2014 Napisano Październik 12, 2014 Fajny sposób, myślałam kiedyś by popracować nad tym wychodzeniem z ciała bardziej, ale jakoś nigdy nie rzucił mi się sposób, który by mi odpowiadał i który by mi się udało jakoś regularnie stosować. Ten mi się podoba. Muszę popróbować i zobaczyć co z tego wyjdzie. No i wypada chyba trochę poczytać jakiś opracowań tego pana. Czy on napisał jakieś ciekawe książki, artykuły? Bo właściwie to jestem dość niezorientowana w tym temacie. Może ktoś może coś więcej polecić tego pana i o tej całej metodzie? Cytuj
Volva Napisano Październik 24, 2014 Autor Napisano Październik 24, 2014 Polecam książki pana Roberta Monroe. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.