Syrena Napisano Marzec 4, 2019 Napisano Marzec 4, 2019 25 minut temu, Ismena napisał: Oj tam, nie przesadzaj mało to innych ogonów? Zrzucisz jeden, założysz kolejny i już No wiesz? Ja jestem wierna jednemu ogonowi 2 Cytuj
Ismena Napisano Marzec 16, 2019 Napisano Marzec 16, 2019 Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła. Przerażona dzwoni do świętego Piotra i mówi: - Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd! Wyjaśniła cala sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona. Niestety, święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni: - Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa. Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy: - Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy. 5 Cytuj
Essa Napisano Marzec 18, 2019 Napisano Marzec 18, 2019 Dnia 16.03.2019 o 17:01, Ismena napisał: Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła. Przerażona dzwoni do świętego Piotra i mówi: - Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd! Wyjaśniła cala sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona. Niestety, święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni: - Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa. Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy: - Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy. Piotr albo sam jest niezłym zboczkiem, albo ma już zaawansowaną demencję 2 Cytuj
Essa Napisano Marzec 18, 2019 Napisano Marzec 18, 2019 56 minut temu, Mistiko napisał: 4+2+6= 12 Cytuj
Ismena Napisano Marzec 22, 2019 Napisano Marzec 22, 2019 To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. 😂 Michaił Bułhakow "Mistrz i Małgorzata " Chyba mamy hasło przewodnie na jutrzejszą imprezę 1 5 Cytuj
Ismena Napisano Marzec 29, 2019 Napisano Marzec 29, 2019 @Syrena jako producentka Syrenturatu na pewno dużo na ten temat wie 5 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.