Skocz do zawartości

Ćwiczenie: jaka to karta?

Polecane posty

Napisano

Wprowadzam pomysł Ismeny w życie :)

Jaka to karta?

Zagadka nr 1:

Karta zmian. Nie lubi rutyny, wnosi spontaniczność i kreatywność, szczęście daje aktywne życie zawodowe i podróżowanie. Cuda się zdarzają! :)

sprzedawca_handel.jpg

Napisano

Nie jest to walet trefl choć tu też pewna kreatywność się zaznacza :) podpowiedź: co robi mężczyzna na obrazku? :)

Napisano
Laila napisał:
Ten mężczyzna to chyba sprzedawca :) a karta to 5 karo ?

Tak <haha2> chodziło o 5 karo - kartę handlu m.in., brawo Lailo <brawo> czy chcesz zadać kolejną zagadkę?  :)

Napisano

Dziękuję :) To teraz zgadujcie jaką ja kartę dla Was wylosowałam. Na razie bez podpowiedzi :D

Napisano

Jest to karta intuicji.. mamy ćwiczenie na intuicję więc karta idealna :D dopiero teraz zwróciłam na to uwagę, moje karty znów mnie zaskoczyły, bo kartę wybrałam losowo :)

Napisano

Wydaje mi się, że to na pewno karta z grupy Trefli, postawię na Waleta Trefl.

Napisano

Ismeno, Juliak byłyście bardzo blisko ale trafiła Essa :) Chodziło o Damę Trefl. Esso możesz zadać kolejną zagadkę :)

Napisano

Czyli wszystkie mamy dobrą intuicję <ok>

Zagadka: karta mówi o tym,że negatywne myśli i zagłuszanie intuicji prowadzą do depresji...

Napisano

Dziękuję ;)

Bardzo blisko jesteś :)

Podpowiedź: oderwanie od materializmu, w stronę duchowości...

Napisano

Gratulacje Esso:) Nasunela mi się na myśl 7 trefl, ciekawe czy w koncu trafilam :D

Napisano

Dziękuję :D:)

Wylosowałam kartę która symbolizuje zmiany życiowe. Jaka to karta?:)

Napisano

Moim zdaniem :10 pik

"Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością".

p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.

Napisano

Jeśli chodzi o zmiany, które musimy nauczyć się akceptować, to też 9 pik mi się tu kojarzy. Zmiany w sensie zakańczania. Przemijanie czegoś.

• 2 weeks later...
Napisano

Hm, juliak ostatni raz była na forum 7 października, więc może aby nie czekać, tylko kontynuować temat, ktoś inny wybierze kartę? ;)

A weryfikację poznamy, gdy juliak pojawi się na forum

Napisano

Miejmy nadzieję, że Julia jednak nam wyjawi o jaką kartę chodziło :) a póki jej nie ma to zagadka obrazkowa ode mnie, o jaką kartę chodzi?

projekt-it.jpg

Chyba proste, prawda? ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...