Gość Napisano Luty 2, 2015 Napisano Luty 2, 2015 Oj, to poważna sprawa. Dziękuję za weryfikację. No nie udało się... A mogę dopytać, czy to było coś z EKG lub badania krwi? Bo te kiery mnie zastanawiają... Oczywiście jeśli nie chcesz, nie pisz. Cytuj
Margita Napisano Luty 2, 2015 Napisano Luty 2, 2015 byłam w szpitalu, z racji, że badania się przeciągnęły spędziłam tam kilka godzin. Współczuję i pozdrawiam Cytuj
Ismena Napisano Luty 3, 2015 Napisano Luty 3, 2015 Oj, to poważna sprawa.Dziękuję za weryfikację. No nie udało się... A mogę dopytać, czy to było coś z EKG lub badania krwi? Bo te kiery mnie zastanawiają... Oczywiście jeśli nie chcesz, nie pisz. Może uściślę, to nie ja wykonywałam badania, ja byłam tylko jako opiekun, ale mimo to spędziłam tam kilka godzin. Jeżeli chodzi o badania, to żadne z tych, to był rezonans magnetyczny byłam w szpitalu, z racji, że badania się przeciągnęły spędziłam tam kilka godzin. Współczuję i pozdrawiam Dziękuję! Cytuj
Gość Napisano Luty 3, 2015 Napisano Luty 3, 2015 Może uściślę, to nie ja wykonywałam badania, ja byłam tylko jako opiekun, ale mimo to spędziłam tam kilka godzin. Jeżeli chodzi o badania, to żadne z tych, to był rezonans magnetyczny Dziękuję za wyjaśnienie dużo zdrówka dla tej osoby życzę Cytuj
Syrena Napisano Luty 18, 2015 Napisano Luty 18, 2015 Pracuję w miejscu, które ma określoną tematykę (piszę o głównym miejscu pracy, ponieważ mam też dodatkową). W czym się specjalizuje to miejsce Cytuj
Karolina Napisano Luty 24, 2015 Napisano Luty 24, 2015 Walet pik, as trefl Wydaje mi się, że Twoje miejsce pracy związane jest z ochroną, miejsce gdzie dużo się dzieje i motywem przewodnim sa oszustwa i złodziejstwo. Stawiam na ochronę lub komisariat policji Cytuj
Syrena Napisano Luty 26, 2015 Napisano Luty 26, 2015 Czy ktoś jeszcze ma ochotę n udział w ćwiczeniu ? Cytuj
Ismena Napisano Marzec 2, 2015 Napisano Marzec 2, 2015 Walet Kier, As Trefl - Twoje miejsce pracy, ma na celu pomoc ludziom, zachęcanie ich do zmian, przełamywania nudy, rutyny, a także do dbania o siebie. Może biuro podróży?, a jak nie, to Kiery to uczucia, więc kwiaciarnia Cytuj
Syrena Napisano Marzec 4, 2015 Napisano Marzec 4, 2015 W moim miejscu pracy oczywiście jest ochrona, ale Ismena była bliżej. Miejsce zachęca do dbania o siebie - pracuję w perfumerii Cytuj
Ismena Napisano Marzec 5, 2015 Napisano Marzec 5, 2015 Dziękuję za weryfikację Dobrze, to tutaj też zadam pytanie: Gdzie się jutro wybieram, w jakim celu? Zapraszam Cytuj
Syrena Napisano Marzec 7, 2015 Napisano Marzec 7, 2015 Tak, ja 9 trefl odwrócona i 9 pik Myślę, że byłaś w miejscu , które wpływało coś na Twoje zdrowie lub samopoczucie. Jakie typowo "babskie" zajęcia - może zakupy lub wizyta u fryzjera czy kosmetyczki Cytuj
Ismena Napisano Marzec 29, 2015 Napisano Marzec 29, 2015 Bardzo przepraszam ... Z tego co pamiętam, byłam na zakupach, tak więc brawo Syreno Możesz Nam zadać kolejne pytanie Cytuj
Syrena Napisano Marzec 30, 2015 Napisano Marzec 30, 2015 Super Planuje pewien zakup, odwlekam go z powodu braku w sklepie, ale moje pytanie brzmi: Co to jest za rzecz? Cytuj
Karolina Napisano Kwiecień 3, 2015 Napisano Kwiecień 3, 2015 4 kier - może coś dla domu, lub jakaś wspólna rzecz dla rodziny - jakiś mebel czy sprzęt domowy Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 8, 2015 Napisano Kwiecień 8, 2015 Dama Pik - fotel albo kanapa. Tak mi się jakoś skojarzyło Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 18, 2015 Napisano Kwiecień 18, 2015 Dziękuję Wam za ćwiczenie - poluję na jedną talię kart Cytuj
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Napisano Maj 7, 2015 Jeśli mogę i nikt nie ma nic przeciwko, to zadam swoje pytanie - W jakim regionie Polski mieszkam? może jakieś charakterystyczne budowle wam wyjdą lub inne informacje uzyskacie z kart? Cytuj
Ismena Napisano Maj 13, 2015 Napisano Maj 13, 2015 Hm, będzie ciężko Walet kier, 10 karo, walet trefl Czyżby chodziło o miasto, gdzie jest dużo młodych ludzi, miasteczko studenckie? przy okazji miasteczko bogate, przyjazne dla młodych. Kiedyś czytałam, że najprzyjaźniejszym miastem dla studentów jest Zielona Góra, więc stawiam na województwo Lubuskie lub Małopolskę. Cytuj
Ada Napisano Maj 21, 2015 Napisano Maj 21, 2015 Chyba zdążę z dodaniem swojej odpowiedzi? 2 Kier, 8 Karo Dama Trefl Pierwsze skojarzenie to Wrocław. 2 Kier od razu kojarzy mi się w tym pytaniu ze słynnym mostem zakochanych we Wrocławiu, gdzie są setki tysięcy zawieszonych kłódek. 8 karo, miasteczko bogate, dobrze rozwinięte. Dama Trefl - jako perspektywy zawodowe, dobre widoki na przyszłość a także dobra lokalizacja i dosyć duże pole do popisu dla na przykład artystów. Cytuj
Alicja Napisano Maj 29, 2015 Napisano Maj 29, 2015 Najmocniej was przepraszam!!!! Niestety żadna z was nie trafiła, chociaż obydwie byłyście blisko Ismena ze studentami, Ada z mostem - są kłódki, wprawdzie nie aż tyle ale jednak są. Kolejne pytanie - kto pierwszy ten lepszy Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.