Skocz do zawartości

Ćwiczenia - OKREŚL MIEJSCE

Polecane posty

Napisano

7 kier, miejsce znajduje się w Twojej rodzinnej miejscowości. Może byłaś z dziećmi na placu zabaw ewentualnie w cyrku

Napisano

10 pik - to jest karta zmian i rozwoju, więc może byłaś w miejscu mocno energetycznym, tam gdzie jest sporo czakramów energetycznych, ale uważam, że miejsce to jest również często uczęszczane przez ludzi. Mam jeszcze jedną myśl - mianowicie mogło to być jakieś muzeum, coś co się zwiedza zabytkowego, coś dzięki czemu można zauważyć zmiany ludzkości

Napisano

Dziękuję za udział :)

Byłam w miejscu, w którym znajdują się między innymi ruiny zamku, nieco dalej jest mini zoo. To miejsce nie znajduje się w mojej rodzinnej miejscowości ;)

Jeśli ktoś chce, może zadać swoje pytanie :)

• 3 weeks later...
Napisano

8 pik - miejsce, w którym odpoczywałaś albo hotel albo może chodzi o wyjazd nad morze ?

Napisano

As Kier - dom rodzinny albo ogólnie miejscowość, w której się wychowałaś

Napisano

5 trefl - uważam, że było to miejsce związane z pracą lub doszkalaniem się

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję za udział :) Niestety, nikt nie udzielił poprawnej odpowiedzi, miałam na myśli lotnisko.

Są chętni do zadania nowego pytania? :)

Napisano

Dobrze, to ja dodam:

Dziś byłam w pewnym miejscu. Jakie, to miejsce?

Napisano

10 trefl - karta symbolizuje problemy ze zdrowiem, więc ja uważam, że chodzi o lekarza, przychodnię

Napisano

Dama Pik - w pracy albo tak sobie jeszcze myślę, że mogłaś odwiedzić bliską krewną

Napisano

Dziękuję :)

Weryfikuję: byłam w odwiedzinach u brata,

Alicja prosimy o kolejne pytanie :)

• 2 weeks later...
Napisano

9 trefl - może ze znajomymi lub u znajomych, była to krótka wizyta, przebiegła miło

Napisano

8 trefl - może na jakimś spacerze, który wplynął pozytywnie na Twoje samopoczucie?

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję za udział :) Dokładnie byłam u fryzjera

Jeśli ktoś ma ochotę, to prosimy o nowe pytanie :)

• 2 weeks later...
Napisano

As Karo - wydaje mi się że w jakimś bogato urządzonym miejscu, może muzeum?

Napisano

Walet Pik - w miejscu do którego najczęściej uczęszczają dzieci lub młodzież? może byłaś na wywiadówce lub na jakiejś akademii w szkole ?

Napisano

Już chyba nikt nie weźmie udziału, więc weryfikuje: Byłam w urzędzie załatwiałam sprawy, więc poniekąd bogate miejsce, bo Zus:D

Dziękuję Wam za udział, Alicjo jeśli masz ochotę to zadaj pytanie

Napisano

Haha, tak jak nic bogate miejsce :D dziękuję :)

Gdzie byłam w sobotę? :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...