Ismena Napisano Październik 8, 2014 Napisano Październik 8, 2014 Gdy dziś wracałam do domu, spotkałam pewną osobę: 1. Kim jest ta osoba? (płeć, wygląd i to co uda się Wam wyczytać). 2. Jakie są między Nami relacje? Zapraszam, weryfikacja w piątek lub w sobotę Cytuj
Agiatis Napisano Październik 9, 2014 Napisano Październik 9, 2014 Spróbuję Karta na pierwsze pytanie którą wyciągnęłam to Chmury jest to osoba która ciągle szuka odpowiedzi, możliwe iż posiada dużą intuicję, wg mojej oceny to mężczyzna ( na karcie pokazany Król) o siwawych włosach... możliwe że jest trudny do wytrzymania ze względu na swoje zmienne nastroje... Karty na drugie pytanie to Bocian+ Pan - mam problem, być może to mężczyzna rodzinny, ale tutaj nie jestem pewna...możliwe że wasze relacje ulegają zmianom.. Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Październik 9, 2014 Napisano Październik 9, 2014 Również spróbuję: Wydaje mi się,że był to mężczyzna,raczej ciemnowłosy.Mógł być w towarzystwie innej osoby.Ktoś kto potrafi innych "urobić",dobry mówca.Jednak kiedy sprawy nie idą po jego myśli może być konfliktowy i już nie taki miły. Relacje jakie Cię łączą-formalne,chłodne.Mam wrażenie,że znacie się z jakiejś współpracy zawodowej,może obopólnej albo któreś z Was poznało drugą osobę od strony zawodowej (bo np.skorzystało z pomocy drugiego). Karty:Rózgi i Ryby Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Carlos Napisano Październik 9, 2014 Napisano Październik 9, 2014 no, to jeszcze ja Co do plci nie jestem pewna, ale chyba mezczyzna ciemnowlosy, pewny siebie, sprawiajacy dobre wrazenie,ale nieszczery, zwiazany z jakas Twoja strata?, przebiegly, klamca. (klucz, myszy) karty, ktore mi wypadly podczas tasowania to: slonce i lis Wasze stosunki, relacje sa raczej zimne, nie do pokonania w tej chwili, taka blokada (chyba z Twojej strony) choc on sie chyba stara by to poprawic, ale na daremnie, nawet klotnia mi sie tu pokazuje. (gora, jezdziec) karty, ktore mi wypadly: lis i rozgi Cytuj
Ismena Napisano Październik 11, 2014 Autor Napisano Październik 11, 2014 Dziękuję Wam za wzięcie udziału Weryfikuję: 1. Kim jest ta osoba? (płeć, wygląd i to co uda się Wam wyczytać). - To mój sąsiad. Mężczyzna około 45-50 lat. Włosy ma ciemne, co prawda, gdzieniegdzie widać już siwiznę. Czasami trudno z nim wytrzymać, w ogóle dojść do porozumienia. Jeżeli coś sobie wymyśli, to choćby nie miał racji, ma być tak jak on uważa i tyle. Lubi się kłócić, w ogóle we wszystkim szuka zaczepki. 2. Jakie są między Nami relacje? - tutaj podobnie jak wyżej. Ja wolę mu zejść z drogi, gdyż naprawdę wiele nie potrzeba, aby pojawiła się jakaś kłótnia, a to gałąź przeszkadza, a to znów mój kot u niego był, a on sobie tego nie życzy itp., itd. Jeżeli chodzi o wzajemną pomoc - raczej takiej sytuacji nie było. Tak więc każda z Was dobrze odpowiedziała Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.