Skocz do zawartości

Ćwiczenie 6. - Kogo spotkałam?

Polecane posty

Napisano

Gdy dziś wracałam do domu, spotkałam pewną osobę:

1. Kim jest ta osoba? (płeć, wygląd i to co uda się Wam wyczytać).

2. Jakie są między Nami relacje?

Zapraszam, weryfikacja w piątek lub w sobotę :)

Napisano

Spróbuję ;)

Karta na pierwsze pytanie którą wyciągnęłam to Chmury jest to osoba która ciągle szuka odpowiedzi, możliwe iż posiada dużą intuicję, wg mojej oceny to mężczyzna ( na karcie pokazany Król) o siwawych włosach... możliwe że jest trudny do wytrzymania ze względu na swoje zmienne nastroje...

Karty na drugie pytanie to Bocian+ Pan - mam problem, być może to mężczyzna rodzinny, ale tutaj nie jestem pewna...możliwe że wasze relacje ulegają zmianom..

Napisano

Również spróbuję:

Wydaje mi się,że był to mężczyzna,raczej ciemnowłosy.Mógł być w towarzystwie innej osoby.Ktoś kto potrafi innych "urobić",dobry mówca.Jednak kiedy sprawy nie idą po jego myśli może być konfliktowy i już nie taki miły.

Relacje jakie Cię łączą-formalne,chłodne.Mam wrażenie,że znacie się z jakiejś współpracy zawodowej,może obopólnej albo któreś z Was poznało drugą osobę od strony zawodowej (bo np.skorzystało z pomocy drugiego).

Karty:Rózgi i Ryby

"Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością".

p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.

Napisano

no, to jeszcze ja :)

Co do plci nie jestem pewna, ale chyba mezczyzna ciemnowlosy, pewny siebie, sprawiajacy dobre wrazenie,ale nieszczery, zwiazany z jakas Twoja strata?, przebiegly, klamca.

(klucz, myszy) karty, ktore mi wypadly podczas tasowania to: slonce i lis

Wasze stosunki, relacje sa raczej zimne, nie do pokonania w tej chwili, taka blokada (chyba z Twojej strony) choc on sie chyba stara by to poprawic, ale na daremnie, nawet klotnia mi sie tu pokazuje.

(gora, jezdziec) karty, ktore mi wypadly: lis i rozgi

Napisano

Dziękuję Wam za wzięcie udziału :)

Weryfikuję:

1. Kim jest ta osoba? (płeć, wygląd i to co uda się Wam wyczytać). - To mój sąsiad. Mężczyzna około 45-50 lat. Włosy ma ciemne, co prawda, gdzieniegdzie widać już siwiznę. Czasami trudno z nim wytrzymać, w ogóle dojść do porozumienia. Jeżeli coś sobie wymyśli, to choćby nie miał racji, ma być tak jak on uważa i tyle. Lubi się kłócić, w ogóle we wszystkim szuka zaczepki.

2. Jakie są między Nami relacje? - tutaj podobnie jak wyżej. Ja wolę mu zejść z drogi, gdyż naprawdę wiele nie potrzeba, aby pojawiła się jakaś kłótnia, a to gałąź przeszkadza, a to znów mój kot u niego był, a on sobie tego nie życzy itp., itd. Jeżeli chodzi o wzajemną pomoc - raczej takiej sytuacji nie było.

Tak więc każda z Was dobrze odpowiedziała :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...