Moni Napisano Marzec 9, 2021 Napisano Marzec 9, 2021 Witam Was serdecznie i od razu proszę o pomoc w interpretacji rozkładu na pytanie "czy odzyskam uczucie byłego partnera ? " prosty rozkład na 3 karty: najbliższa przyszłość - niedaleka przyszłość - odległa przyszłość pojawiły się kolejno: Świat - Gwiazda - Umiarkowanie Świat interpretuję jako sukces, osiągnięcie celu, pewność siebie, szczęście, poczucie spełnienia Gwiazdę natomiast jako kartę nadziei, optymizmu, wiary w siebie, w relacjach jak dla mnie zawsze jest dobrą wróżbą Umiarkowanie zaś to spokój, ład, opanowane emocje Proszę, napiszcie czy dobrze interpretuję ten rozkład jako dobrą wróżbę na zadane pytanie ? Będę Wam wdzięczna za każde sugestie ... :) Cytuj
Nereida Napisano Marzec 9, 2021 Napisano Marzec 9, 2021 Wróżyłaś z samych AW? moim zdaniem niestety nie odzyskasz... Świat jest kartą oddalenia, po niej nadchodzi Gwiazda, czyli marzenia poza zasięgiem, a układ kończy Umiarkowanie, które mówi o odseparowaniu się od siebie, obojętności 1 Cytuj
Moni Napisano Marzec 9, 2021 Autor Napisano Marzec 9, 2021 1 godzinę temu, Nereida napisał: Wróżyłaś z samych AW? moim zdaniem niestety nie odzyskasz... Świat jest kartą oddalenia, po niej nadchodzi Gwiazda, czyli marzenia poza zasięgiem, a układ kończy Umiarkowanie, które mówi o odseparowaniu się od siebie, obojętności tak - tylko AW jestem na początku przygody z Tarotem i postanowiłam najpierw opanować AW a potem dołożyć AM jak widać jeszcze muszę się sporo nauczyć bo dla mnie karta Świat zawsze była dobrą kartą, nigdzie nie spotkałam się, że może oznaczać oddalenie Dlatego zapytam Cię o drugi rozkład i o to czy dobrze go interpretuję Na pytanie "co mnie w życiu jeszcze czeka (świeżo po rozstaniu więc pytanie ogólnie o życie ale głównie w kontekście spraw uczuciowych czy sercowych) ? Rozkład wgląda tak: najbliższa przyszłość - Gwiazda niedaleka przyszłość - Koło Fortuny dalsza przyszłość - Słońce Dla mnie to bardzo dobra wróżba - Gwiazda to wiara, nadzieja (choć teraz już sama nie jestem pewna), Koło Fortuny to ruch, szczęśliwe przemiany, odwracanie losu i skoro teraz jest nie najlepiej to zmiany te będą szczęśliwe choć nie będę miała na nie wpływu. No a Słońce wiadomo - samo szczęście (tu chyba nie ma negatywnego znaczenia nigdy) Jak Ty to widzisz Nereida ? Będę wdzięczna za Twoje spojrzenie 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.