Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witam Was serdecznie i od razu proszę o pomoc w interpretacji rozkładu na pytanie "czy odzyskam uczucie byłego partnera ? "

prosty rozkład na 3 karty: najbliższa przyszłość - niedaleka przyszłość - odległa przyszłość

pojawiły się kolejno: Świat - Gwiazda - Umiarkowanie

Świat interpretuję jako sukces, osiągnięcie celu, pewność siebie, szczęście, poczucie spełnienia

Gwiazdę natomiast jako kartę nadziei, optymizmu, wiary w siebie, w relacjach jak dla mnie zawsze jest dobrą wróżbą

Umiarkowanie zaś to spokój, ład, opanowane emocje

Proszę, napiszcie czy dobrze interpretuję ten rozkład jako dobrą wróżbę na zadane pytanie ?

Będę Wam wdzięczna za każde sugestie ...   :)

Napisano

Wróżyłaś z samych AW?

moim zdaniem niestety nie odzyskasz... Świat jest kartą oddalenia, po niej nadchodzi Gwiazda, czyli marzenia poza zasięgiem, a układ kończy Umiarkowanie, które mówi o odseparowaniu się od siebie, obojętności 

• Lubię! 1
Napisano
1 godzinę temu, Nereida napisał:

Wróżyłaś z samych AW?

moim zdaniem niestety nie odzyskasz... Świat jest kartą oddalenia, po niej nadchodzi Gwiazda, czyli marzenia poza zasięgiem, a układ kończy Umiarkowanie, które mówi o odseparowaniu się od siebie, obojętności 

tak - tylko AW

jestem na początku przygody z Tarotem i postanowiłam najpierw opanować AW a potem dołożyć AM

jak widać jeszcze muszę się sporo nauczyć bo dla mnie karta Świat zawsze  była dobrą kartą, nigdzie nie spotkałam się, że może oznaczać  oddalenie

Dlatego zapytam Cię o drugi rozkład i o to czy dobrze go interpretuję

Na pytanie "co mnie w życiu jeszcze czeka (świeżo po rozstaniu więc pytanie ogólnie o życie ale głównie w kontekście spraw uczuciowych czy sercowych) ?

Rozkład wgląda tak:

najbliższa przyszłość - Gwiazda

niedaleka przyszłość - Koło Fortuny

dalsza przyszłość - Słońce

Dla mnie to bardzo dobra wróżba - Gwiazda to wiara, nadzieja (choć teraz już sama nie jestem pewna), Koło Fortuny to ruch, szczęśliwe przemiany, odwracanie losu i skoro teraz jest nie najlepiej to zmiany te będą szczęśliwe choć nie będę miała na nie wpływu. No a Słońce wiadomo - samo szczęście (tu chyba nie ma negatywnego znaczenia nigdy)

Jak Ty to widzisz Nereida ? Będę wdzięczna za Twoje spojrzenie

• Lubię! 1
  • Ismena changed the title to ogromna prośba o pomoc

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...