Haniel Napisano Marzec 10, 2021 Napisano Marzec 10, 2021 Cześć dobre dusze dopiero od niedawna interpretuję rozkłady wielkich arkan tarota i jeszcze potrzebuje pomocy, sugestii i podpowiedzi tym razem mam problem z rozkładem z pytaniem co będzie dalej z relacją kobieta/mężczyzna (nastąpiły pewne zachwiania, jedna ze stron się wycofała, zmniejszył się kontakt, druga strona chce walczyć o tą relację) Stawiam małe, nieskomplikowane rozkłady i tak było też i tym razem - rozkład na 3 karty: 1-najbliższa przyszłość (dni, tygodnie), 2 -niedaleka przyszłość, (tygodnie,miesiące) 3 - dalsza przyszłość (miesiące, rok) Wyszło mi kolejno GWIAZDA , SŁOŃCE, ARCYKAPŁANKA Gwiazdę widzę jako marzenia, nadzieja, optymizm, może oznaczać też uzdrowienie tej relacji (???) no a Słońce to zawsze pozytywna zapowiedź Natomiast nie wiem jak zinterpretować Arcykapłankę w dalszej przyszłości tej relacji ???? Bardzo proszę o podpowiedzi Jak Wy widzicie przyszłość tej relacji wg tych kart ? dzięki za każdą odpowiedż Cytuj
SowAna Napisano Marzec 15, 2021 Napisano Marzec 15, 2021 Dnia 10.03.2021 o 17:48, Haniel napisał: z pytaniem co będzie dalej z relacją kobieta/mężczyzna Dnia 10.03.2021 o 17:48, Haniel napisał: 1-najbliższa przyszłość (dni, tygodnie), 2 -niedaleka przyszłość, (tygodnie,miesiące) 3 - dalsza przyszłość (miesiące, rok) Wyszło mi kolejno GWIAZDA , SŁOŃCE, ARCYKAPŁANKA Gwiazda - podziwianie Słońce - chęć działania Kapłanka - wycofanie Cytuj
Haniel Napisano Marzec 16, 2021 Autor Napisano Marzec 16, 2021 W dniu 15.03.2021 o 11:42, SowAna napisał: Gwiazda - podziwianie Słońce - chęć działania Kapłanka - wycofanie Serdeczne dzięki SowAna :) Arcykapłanka to dla mnie nadal jedna z trudniejszych kart w interpretacji, bardzo tajemnicza Tak samo jak Rydwan Ostatnio zgłupiałem przy rozkładzie Słońce- Pustelnik - Rydwan (pytanie kobiety czy ponownie zagadać do mężczyzny poznanego przez internet) Słońce i Pustelnik to dwie zupełnie różne karty i myślałem że trzecia karta coś rozjaśni a tu Rydwan i nie wiedziałem jak to zinterpretować (w ogóle cały rozkład) Jak Ty być to widziała SowAna ? Mogę liczyć jeszcze raz na Twoją podpowiedź ? :) Cytuj
SowAna Napisano Marzec 17, 2021 Napisano Marzec 17, 2021 9 godzin temu, Haniel napisał: Słońce- Pustelnik - Rydwan (pytanie kobiety czy ponownie zagadać do mężczyzny poznanego przez internet Słońce - chęć działania Pustelnik - myślenie Rydwan - opanowanie Cytuj
Haniel Napisano Marzec 19, 2021 Autor Napisano Marzec 19, 2021 W dniu 17.03.2021 o 09:05, SowAna napisał: Słońce - chęć działania Pustelnik - myślenie Rydwan - opanowanie Dziękuję Ci SowAna ! Rydwan zawsze sprawia mi trudności ale zawsze kojarzył mi się jako karta dynamiczna, karta działania a tu proszę - opanowanie :) 1 Cytuj
Reni45 Napisano Marzec 19, 2021 Napisano Marzec 19, 2021 Czemu Rydwan opanowanie? Jak to karta działania tym bardziej ze jest po Pustelniku Cytuj
SowAna Napisano Marzec 22, 2021 Napisano Marzec 22, 2021 Dnia 19.03.2021 o 19:03, Reni45 napisał: Czemu Rydwan opanowanie? A czemu nie? Jak kieruje własnym życiem i pojazdem nietrzymający lejce ? Cytuj
Reni45 Napisano Marzec 28, 2021 Napisano Marzec 28, 2021 Dnia 22.03.2021 o 20:36, SowAna napisał: A czemu nie? Jak kieruje własnym życiem i pojazdem nietrzymający lejce ? Dużo zależy od talii. Tutaj Rydwan w bezruchu u mnie w kartach pedzi 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.