Ismena Napisano Październik 22, 2014 Napisano Październik 22, 2014 Tym razem będzie o zwierzętach 1. Niedawno w moim domu pojawiło się nowe zwierzę - spróbujcie odgadnąć co to za zwierzątko 2. Dlaczego właśnie takie zwierzątko zostało wybrane? (może ktoś mnie namówił do kupna, może ktoś inny kupił, może od kogoś go dostałam, a może gdzieś to zwierzę sama znalazłam itp itd. ) Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj
lirith Napisano Październik 23, 2014 Napisano Październik 23, 2014 Ryby + Wieża To jakiś zwierzątko , które musi byc w klatce- ptaszek, królik, chomik lub dosłownie rybka. Możliwe że Ryby tu mówią o tym,że zwierzątko jest drogie w utrzymaniu bądź kupiłaś je za wysoką sumę.mam jeszcze jedną myśl że zwierzę to uratowałaś przed np. uśpieniem a pochodzi ono ze schroniska lub bezpośrednio od weterynarza.Wtedy miałoby być to zwierzątko niewychodzące(klatka= dom) PS. duzo tych może mi się nasunęło bardzo jestem ciekawa weryfikacji Cytuj
Ismena Napisano Październik 26, 2014 Autor Napisano Październik 26, 2014 Dziękuję lirith Poczekam, może jeszcze ktoś weźmie udział Cytuj
lirith Napisano Październik 27, 2014 Napisano Październik 27, 2014 mam nadzieję,że tak, bo strasznie jestem ciekawa, co też innym się pokaże:) Cytuj
Carlos Napisano Październik 27, 2014 Napisano Październik 27, 2014 Najpierw myslalam, ze pies, ale chyba jednak kotek, jakos tak nagle, niespodziewanie sie u Ciebie pojawil, chyba byl bezdomny i wzielas go z ulicy. I chyba ma taki troche "waleczny" charakterek karty: kosa, park i dociagnelam gwiazdy. Mysle, ze wybralas to zwierze bo chcialas go uratowac, przygarnac, poprawic jego byt - albo go przygarnelas z ulicy, albo ze schroniska, w kazdym razie bylo mu zle i bylo nieszczesliwe. Dlugo sie zastanawialas czy dobrze robisz, mialas watpliwosci, byc moze nawet ktos z rodziny byl temu przeciwny i pojawil sie spor. karty: krzyz i rozgi ja tez mam w domu zwierzaki Cytuj
Karunia Napisano Listopad 2, 2014 Napisano Listopad 2, 2014 Pierścień + Gwiazdy Jest to zwierzę klatkowe : ptaki, chomik, królik, świnka morska, itp. Zwierzątko zostało adoptowane Cytuj
Ismena Napisano Listopad 2, 2014 Autor Napisano Listopad 2, 2014 Dziękuję Wam za wzięcie udziału Weryfikację dodam jutro albo we wtorek, do tego czasu może jeszcze ktoś weźmie udział Cytuj
Syrena Napisano Listopad 3, 2014 Napisano Listopad 3, 2014 Ja mam kartę chmury, więc stawiam na jakiegoś ptaszka. Zagłebiając się dalej jako, że ptaszek w klatce to jeszcze może być zwierzę "klatkowe" - jakiś gryzoń Cytuj
Agiatis Napisano Listopad 3, 2014 Napisano Listopad 3, 2014 Wyciągnęłam kartę Pies, myślę że to może być własnie piesek, lub po prostu zwierze typowo domowe, przyjacielskie Cytuj
Ismena Napisano Listopad 4, 2014 Autor Napisano Listopad 4, 2014 Syrena, Agiatis również dziękuję Wam za wzięcie udziału Weryfikuję: 1. Niedawno w moim domu pojawiło się nowe zwierzę - spróbujcie odgadnąć co to za zwierzątko - Chodziło o kota, a dokładnie o trzy małe kotki. 2. Dlaczego właśnie takie zwierzątko zostało wybrane? (może ktoś mnie namówił do kupna, może ktoś inny kupił, może od kogoś go dostałam, a może gdzieś to zwierzę sama znalazłam itp itd. ) - Te kotki najprawdopodobniej ktoś wyrzucił i tak znalazły się u mnie. Przygarnęłam je, bo było mi ich szkoda. Miałam opory, bo mam w domu własne koty, ale mimo to nie potrafiłam tamtych zostawić na pastwę losu. Według mnie najtrafniej napisała Carlos Cytuj
lirith Napisano Listopad 4, 2014 Napisano Listopad 4, 2014 Gratuluję serdecznie:)) Te moje ryby. co wylosowałam, to chyba przysmak koci, hehe Cytuj
Carlos Napisano Listopad 5, 2014 Napisano Listopad 5, 2014 dzieki sama jestem zdziwiona bo to sa moje calkowite poczatki Cytuj
Ismena Napisano Listopad 7, 2014 Autor Napisano Listopad 7, 2014 Gratuluję serdecznie:))Te moje ryby. co wylosowałam, to chyba przysmak koci, hehe Hehehee w sumie, taka możliwość też jest dzieki sama jestem zdziwiona bo to sa moje calkowite poczatki Tak więc początki można zaliczyć do udanych Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.