Reni45 Napisano Marzec 22, 2021 Napisano Marzec 22, 2021 Chce zrobić sobie tatuaż niewielki ale do rzeczy Wcześniej na pytanie o tatuaż wypadły As denarow Wieza że niby dobry pomysł ale ostatecznie bede niezadowolona. Wczoraj zrobiłam rozkład Co jest zza Siła Przeciw Giermek denarów Rada Śmierc Co nieuniknione 9 pucharów Wynik cesarz Tlo królowa buław Przeraża mnie Śmierc jako rada zrezygnuj z tego pomysłu? Czy może że tatuaż może się źle goić? Niby Siła mowi zeby działać czy może tez wstrzymaj sie? Giermek denarów jako zły pomysł? Niby na wyniku cesarz i królowa potem Boje sie Pomóżcie w środę termin 🙏🙏🙏🙏🙏 Cytuj
SowAna Napisano Marzec 22, 2021 Napisano Marzec 22, 2021 13 godzin temu, Reni45 napisał: As denarow Wieza może być dość silna reakcja skóry (materii) Cytuj
SowAna Napisano Marzec 22, 2021 Napisano Marzec 22, 2021 13 godzin temu, Reni45 napisał: Rada Śmierc zrób próbę Cytuj
SowAna Napisano Marzec 22, 2021 Napisano Marzec 22, 2021 14 godzin temu, Reni45 napisał: Przeciw Giermek denarów razem ze śmiercią to może oznaczać zmianę "fachowca" na bardziej doświadczonego Cytuj
Reni45 Napisano Marzec 22, 2021 Autor Napisano Marzec 22, 2021 44 minuty temu, SowAna napisał: razem ze śmiercią to może oznaczać zmianę "fachowca" na bardziej doświadczonego Gabinet sprawdzony. Cytuj
Reni45 Napisano Marzec 22, 2021 Autor Napisano Marzec 22, 2021 Co ciekawe dziś zdałam pytanie jaki będzie efekt koncowy tatuażu i znowu Wieża- to już chyba coś znaczy skoro ciągle wypada Jestem bliska rezygnacji . Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.