Ismena Napisano Listopad 15, 2014 Napisano Listopad 15, 2014 Ćwiczenie dotyczy serialu Nie oglądam tego serialu co odcinek, a jedynie wtedy, gdy nic innego (fajniejszego) na innych programach nie ma. Serial ma dwóch głównych bohaterów, jednak w ćwiczeniu proszę o określenie tylko jednego (chyba, że ktoś chce obydwóch, taka możliwość też jest ), tak więc duże ułatwienie 1. Kim jest jeden z bohaterów? Jaki ma charakter, wygląd, płeć? 2. Na jakim stanowisku pracuje, czym się zajmuje? Zapraszam do wzięcia udziału, weryfikacja w środę/czwartek Cytuj
lirith Napisano Listopad 17, 2014 Napisano Listopad 17, 2014 Księżyc+Rózgi + Kosa Bohater jest mężczyzną, jest wygadany, inteligentny, może bywa ostry, złośliwy.Możliwe że posługuje się jakąś bronią. CZym się zajmuje : Statek+Serce podrózuje, przemieszcza się, może po drodze ma jakieś romanse lub Nie wiem czemiu ale kojarzy mi się z jednym z braci serialu Supernatural Cytuj
Ismena Napisano Listopad 18, 2014 Autor Napisano Listopad 18, 2014 Dziękuję lirith Zapraszam inne osoby do wzięcia udziału Cytuj
Joa12 Napisano Listopad 20, 2014 Napisano Listopad 20, 2014 ,,Kobieta,dzecko,ogrod" Jest to kobieta młoda, piękna. Dziecko mówi o tym, że może być ona niedojrzała i dziecinna. Stanowisko pracy: z kart wynika, że jest to obiekt związany z dziećmi (być może przedszkole, żłobek, plac zabaw, wesołe miasteczko) Cytuj
Ismena Napisano Listopad 20, 2014 Autor Napisano Listopad 20, 2014 Joa12 - witaj na forum oraz dziękuję, że wzięłaś udział w ćwiczeniu Weryfikuję: Chodziło o serial "O mnie się nie martw" Główni bohaterowie - Iga - młoda kobieta, matka dwójki dzieci oraz Marcin - przystojny, bogaty mecenas. Tak więc obydwie po części trafiłyście: Księżyc+Rózgi + KosaBohater jest mężczyzną, jest wygadany, inteligentny, może bywa ostry, złośliwy.Możliwe że posługuje się jakąś bronią. CZym się zajmuje : Statek+Serce podrózuje, przemieszcza się, może po drodze ma jakieś romanse lub Nie wiem czemiu ale kojarzy mi się z jednym z braci serialu Supernatural Rzeczywiście, Marcin jest wygadany, inteligentny. Może się wydawać, że jest spokojny, daje sobą manipulować, ale jednak nie, potrafi postawić na swoim i gdy sytuacja tego wymaga, jest złośliwy. Jeżeli chodzi o romanse, to on (przynajmniej według mnie, ale oglądnęłam zaledwie kilka odcinków ) sam nie wie czego chce, zrywa zaręczyny, ale w ostateczności dochodzi do wniosku, że to chyba nie był dobry pomysł. Relacje z Igą również utrzymuje bliskie, jest nawet o nią zazdrosny. ,,Kobieta,dzecko,ogrod"Jest to kobieta młoda, piękna. Dziecko mówi o tym, że może być ona niedojrzała i dziecinna. Stanowisko pracy: z kart wynika, że jest to obiekt związany z dziećmi (być może przedszkole, żłobek, plac zabaw, wesołe miasteczko) Tutaj z kolei, wychodzi, iż opis pasuje do Igi. Jest młoda, piękna, ale i zagubiona. Opiekuje się dwójką swoich dzieci (oprócz tego, że pracuje u Marcina), więc może, to karty wskazały jako stanowisko pracy. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.