Skocz do zawartości

Ćwiczenie 10. - Bohater serialu

Polecane posty

Napisano

Ćwiczenie dotyczy serialu ;) Nie oglądam tego serialu co odcinek, a jedynie wtedy, gdy nic innego (fajniejszego) na innych programach nie ma. Serial ma dwóch głównych bohaterów, jednak w ćwiczeniu proszę o określenie tylko jednego (chyba, że ktoś chce obydwóch, taka możliwość też jest ;) ), tak więc duże ułatwienie ;)

1. Kim jest jeden z bohaterów? Jaki ma charakter, wygląd, płeć?

2. Na jakim stanowisku pracuje, czym się zajmuje?

Zapraszam do wzięcia udziału, weryfikacja w środę/czwartek ;)

Napisano

Księżyc+Rózgi + Kosa

Bohater jest mężczyzną, jest wygadany, inteligentny, może bywa ostry, złośliwy.Możliwe że posługuje się jakąś bronią.

CZym się zajmuje : Statek+Serce

podrózuje, przemieszcza się, może po drodze ma jakieś romanse lub

Nie wiem czemiu ale kojarzy mi się z jednym z braci serialu Supernatural

Napisano

Dziękuję lirith :)

Zapraszam inne osoby do wzięcia udziału :)

Napisano

,,Kobieta,dzecko,ogrod"

Jest to kobieta młoda, piękna. Dziecko mówi o tym, że może być ona niedojrzała i dziecinna.

Stanowisko pracy: z kart wynika, że jest to obiekt związany z dziećmi (być może przedszkole, żłobek, plac zabaw, wesołe miasteczko)

Napisano

Joa12 - witaj na forum :) oraz dziękuję, że wzięłaś udział w ćwiczeniu :)

Weryfikuję:

Chodziło o serial "O mnie się nie martw" Główni bohaterowie - Iga - młoda kobieta, matka dwójki dzieci oraz Marcin - przystojny, bogaty mecenas.

Tak więc obydwie po części trafiłyście:

Księżyc+Rózgi + Kosa

Bohater jest mężczyzną, jest wygadany, inteligentny, może bywa ostry, złośliwy.Możliwe że posługuje się jakąś bronią.

CZym się zajmuje : Statek+Serce

podrózuje, przemieszcza się, może po drodze ma jakieś romanse lub

Nie wiem czemiu ale kojarzy mi się z jednym z braci serialu Supernatural

Rzeczywiście, Marcin jest wygadany, inteligentny. Może się wydawać, że jest spokojny, daje sobą manipulować, ale jednak nie, potrafi postawić na swoim i gdy sytuacja tego wymaga, jest złośliwy. Jeżeli chodzi o romanse, to on (przynajmniej według mnie, ale oglądnęłam zaledwie kilka odcinków ;) ) sam nie wie czego chce, zrywa zaręczyny, ale w ostateczności dochodzi do wniosku, że to chyba nie był dobry pomysł. Relacje z Igą również utrzymuje bliskie, jest nawet o nią zazdrosny.

,,Kobieta,dzecko,ogrod"

Jest to kobieta młoda, piękna. Dziecko mówi o tym, że może być ona niedojrzała i dziecinna.

Stanowisko pracy: z kart wynika, że jest to obiekt związany z dziećmi (być może przedszkole, żłobek, plac zabaw, wesołe miasteczko)

Tutaj z kolei, wychodzi, iż opis pasuje do Igi. Jest młoda, piękna, ale i zagubiona. Opiekuje się dwójką swoich dzieci (oprócz tego, że pracuje u Marcina), więc może, to karty wskazały jako stanowisko pracy.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...