cesarzowaanna Napisano Marzec 25, 2021 Napisano Marzec 25, 2021 Witajcie! Robiłam ostatnio dla koleżanki rozkład. Rozstała się z chłopakiem i zwróciła się do mnie o pomoc. Poza zwykłym postawiłam zmodyfikowanego tarota decyzyjnego z rozkładu znalezionego bardzo dawno w internecie. 1,2 karta - czego nie robić - rycerz buław prosty, 9 pentakli odwrócona Ja określiłam jako - nie rzucać mu się w ramiona, nie pisać, najlepiej nawet się nie kontaktować, może tylko na tym stracić co dla mnie potwierdza karta 3. Może w ten sposób nie będzie dla chłopaka pewną nagrodą (9 denarów)? A jeżeli pokaże brak zainteresowania i zdystansuje się - może zyskać i w końcu dziewiątka obróci się na jej korzyść? :)) 3 karta - wynik jeżeli zrobimy to czego nie wolno - 10 mieczy Prosta sprawa - koleżanka się mocno rozczaruje, więc może faktycznie chodzi o to żeby nie wychodzić z inicjatywą, niczym rycerz na białym koniu, tylko zwyczajnie dać ochłonąć? 4,5 karta - co robić - as kielichów prosty, 6 pentakli odwrócona Dla mnie - nie okazywać mu uczuć co pokazuje kombinacja kart (prosta 6 pentakli to dla mnie dzielenie się czymś, podarowanie czegoś?), a jako że jest odwrócona szóstka to w tym przypadku "zakręcenie kurka". Gdyby nie to "czego nie robić" (co pokazuje według mnie właśnie komunikację z chłopakiem, która byłaby zła decyzją) to powiedziałabym proste - skąpstwo. Ale patrząc na ten cały rozkład, skłaniam się bardziej do tego zakręcenia kurka, nie okazywania gorących uczuć. 6 karta - wynik jeżeli się zastosujemy - giermek mieczy Rozwiązanie dawnych konfliktów? Jakiś spraw z przeszłości? Giermek nie jest jakąś bardzo dojrzałą kartą, ale na pewno lepsza niż 10 mieczy, które było przy pierwszej opcji... Dostawiłam na prośbę jedna kartę podsumowującą i wyszło mi 6 buław proste, więc liczę, że jakoś to oboje wytrzymają i dadzą radę:)) Zapraszam do wspólnej analizy, być może coś przeoczyłam. Z góry dziękuję za każdą ciekawą interpretację! :)) Cytuj
SowAna Napisano Marzec 28, 2021 Napisano Marzec 28, 2021 Dnia 25.03.2021 o 19:12, cesarzowaanna napisał: czego nie robić - rycerz buław prosty, 9 pentakli odwrócona nie gnać, szanować siebie Dnia 25.03.2021 o 19:12, cesarzowaanna napisał: wynik jeżeli zrobimy to czego nie wolno - 10 mieczy iluzja pryśnie Dnia 25.03.2021 o 19:12, cesarzowaanna napisał: co robić - as kielichów prosty, 6 pentakli odwrócona cedzić emocje Dnia 25.03.2021 o 19:12, cesarzowaanna napisał: wynik jeżeli się zastosujemy - giermek mieczy nowe spojrzenie, pomysły 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.