Skocz do zawartości

Ćwiczenie 11. - Prezent

Polecane posty

Napisano

Dodaję kolejne ćwiczenie:

Wczoraj odwiedziła mnie znajoma i przy okazji wręczyła mi prezent. Moje pytanie dotyczy, tego co to za prezent? albo w ogóle jak z niego można korzystać? do czego, to co otrzymałam jest przeznaczone ;)

Zachęcam do wzięcia udziału :)

Napisano

Klucz, kotwica, lilie, bocian.

Myślę, że jest to prezent bardzo przydatny w pracy… prezent może być przydatny w rozwiązywaniu problemów i umiejętności pomagania innym. (być może to ,coś” rozwija w sposób ezoteryczny)Prezent ten jest dziedziczony i niekoniecznie nowy?:P, dodam jeszcze, że to coś zapewnia miłe i spokojne środowisko w pracy. Ale nie wiem co to może być;) (intuicja podpowiada mi, że może karty lub płyta z muzyką relaksacyjną)

Napisano

Dziękuję Joa12 :)

Poczekam do jutra ze wstawieniem weryfikacji :)

Napisano

chmury, rózgi

Te karty symbolizują jakieś problemy psychiczne lub fizyczne, więc może jest to jakiś poradnik czy książka nt. temat? Cos związane z psychologią, zachowaniami ludzi, ich problemami. Myslę, że to jest związane z Twoim zajęciem.

Napisano

Dziękuję Karolino :)

Przepraszam, że dopiero teraz weryfikuję, ale przyznam szczerze miałam wiele obowiązków i zapomniałam o tym ćwiczeniu...

Prezent, który otrzymałam, to Organizer. W sumie nigdy z takiego czegoś nie korzystałam, ale widocznie ona uznała, że takie coś mi się przyda ;)

Tutaj najbliżej była Joa12 - z racji, iż napisała, że ten przedmiot jest przydatny w pracy. Brawo <brawo>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...