Haniel Napisano Marzec 31, 2021 Napisano Marzec 31, 2021 Witam Dobre Dusze Piszę z wiarą, że jak zwykle pomożecie w interpretacji rozkładu Pytająca chce odzyskać uczucia byłego partnera bo czuje że dalej coś między nimi iskrzy - pyta się o przyszłość tego związku, czy jest możliwy ? Postawiłem prosty rozkład: 1 -najbliższa przyszłość, 2 - niedaleka przyszłość, 3 dalsza przyszłość wylosowane karty przez Pytającą 1- Diabeł, 2- Moc, 3 - Świat Wg mnie na początek będzie to jedynie romans (Diabeł), ale dzięki wytrwałości, chęci i zaangażowaniu (Moc) możliwy jest sukces i uzyskanie tego czego się pragnie, szczęśliwe zakończenie (Świat) Jakaś dobra energia idzie od tego układu mimo Diabła na jego początku A jakie jest Wasze zdanie ? Będę wdzięczny za Wasze spojrzenie Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 1, 2021 Napisano Kwiecień 1, 2021 Dnia 31.03.2021 o 16:53, Haniel napisał: 1- Diabeł, 2- Moc, 3 - Świat pierwsza myśl, to że karty nie dały odpowiedzi, pokazały tylko jak jej na nim zależy ... troszkę szkoda, że nie postawiłeś na nastawienie byłego partnera do tej relacji, ktoś pewnie tą relację zakończył i wygląda na to, że nie Pytająca a próbując interpretować wyciągnięte karty, to Twoje podejście może być słuszne Dnia 31.03.2021 o 16:53, Haniel napisał: Wg mnie na początek będzie to jedynie romans (Diabeł) a może tylko albo aż seks Dnia 31.03.2021 o 16:53, Haniel napisał: dzięki wytrwałości, chęci i zaangażowaniu (Moc) możliwy jest sukces i uzyskanie tego czego się pragnie, szczęśliwe zakończenie (Świat) Diabeł obok Mocy może mówić o przemocy 2 Cytuj
Haniel Napisano Kwiecień 1, 2021 Autor Napisano Kwiecień 1, 2021 Masz rację @SowAna - karty rzeczywiście pokazują bardziej to jak bardzo zależy Pytającej na byłym partnerze, stąd ta dobra energia którą wyczuwałem Idąc za Twoją sugestią właśnie postawiłem rozkład, który pokazuje też nastawienie byłego partnera - rozkład na 8 kart o który pytałem w innym wątku ;) karty na "co on o tym myśli" i "co on zamierza zrobić" wyszły kolejno Gwiazda i Kochankowie. Moim zdaniem to bardzo dobre karty, czy słusznie myślę ? Dodam, że w kartach "jaką postawę w tym temacie ma Pytająca" i "co powinna zrobić w tym temacie" wyszły kolejno ZNÓW Świat i Moc (czyli te same karty co w poprzednim rozkładzie, co potwierdza Twoją teorię - fantastycznie to rozgryzłaś @SowAna) Tak dla ogólnego poglądu kartą na "obecną sytuację" była Arcykapłanka a kartami "czy powrót ma sens" Cesarzowa a ostateczny wynik (czy odzyska uczucia byłego partnera, czy jeszcze wrócą do siebie) Śmierć Ogólnie uważam, że to dobre karty sugerujące, że plany Pytającej mogą zakończyć się sukcesem - Śmierć na wyniku interpretuję jako korzystną transformacje relacji Mam rację @SowAna Będę wdzięczny za Twoje spojrzenie bo mam wrażenie, że zawsze trafiasz w punkt 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 2, 2021 Napisano Kwiecień 2, 2021 Zakładam, że wolisz aby wszystkie Twoje wróżby były pozytywne, podziwiam Cię, ja tak nie umiem Czytając Twoje karty widzę: Kapłanka, Cesarzowa, Kochankowie (bez kontekstu, a może i z..) - dwie kobiety i niewyjaśniona relacja Dnia 1.04.2021 o 19:53, Haniel napisał: na "obecną sytuację" była Arcykapłanka coś nie jest klarowne, nie jest takie jakim być powinno, Kapłanka to często trzecia osoba w relacjach, ukryta, nikt o niej wprost nie mówi, lecz Ona jest Dnia 1.04.2021 o 19:53, Haniel napisał: "co on o tym myśli" i "co on zamierza zrobić" wyszły kolejno Gwiazda i Kochankowie. myśli o czym tym? Gwiazda, to zadowolenie, zachwyt, wytchnienie , Kochankowie to niedokonany wybór, albo dokonany (Diabeł) Dnia 1.04.2021 o 19:53, Haniel napisał: "czy powrót ma sens" Cesarzowa i kto tu jest tą drugą? Dnia 1.04.2021 o 19:53, Haniel napisał: ostateczny wynik (czy odzyska uczucia byłego partnera, czy jeszcze wrócą do siebie) Śmierć nie wiem, czy masz rację, ktoś w tej relacji musi przejść tą pozytywnie przez Ciebie rozumianą transformację Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 3, 2021 Napisano Kwiecień 3, 2021 Śmierć to Śmierć nie widzę tu powrotu coś się skończyło i to samo w karcie świat On ma nadzieję w Gwieździe ale już na co innego ktos inny zaprząta mu głowę. Kochankowie on dokonał wyboru w inna stronę się zwraca. Cytuj
Haniel Napisano Kwiecień 4, 2021 Autor Napisano Kwiecień 4, 2021 Dzięki @SowAna - jestem Ci wdzięczny za spojrzenie, jeszcze się uczę a Twoje podpowiedzi, interpretacje są bezcenne I tak jest i tym razem - teraz widzę Kapłanka / Gwiazda / Kochankowie - tu raczej nie chodzi o Pytającą, tu ewidentnie w głowie faceta jest już inna kobieta (Kapłanka), na razie ją podziwia (Gwiazda) ale pragnie związku, romansu (Kochankowie) i na ponowny, poważny związek z Pytającą raczej nie ma szans - raczej tylko na seks (Diabeł) a Śmierć to nie pozytywna wróżba tylko rada tarota aby zakończyć tę relację i rozpocząć nowy etap w życiu Teraz ma to większy sens, prawda @SowAna ? @Reni45Tobie również dzięki za spojrzenie. Masz rację - w tym wypadku Śmierć to Śmierć 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.