Reni45 Napisano Kwiecień 3, 2021 Napisano Kwiecień 3, 2021 Podoba mi się jeden chłop. Wiem że ja jemu tez choć z jego strony praktycznie zero inicjatywy. Dość rzadko do mnie wystuka kilka zdań. Ciekawy gość 😁 Zadałam pytanie co on o mnie myśli Zonk😬 Wieża Dopytałam dlaczego Wieża ? Drugi Zonk- Wisielec Moje skojarzenie jest takie.Czyzby chłop chciał przełamać między nami tego Wisielca? No bo wszystko stoi w miejscu nic się nie posuwa. Ktoś coś podpowie kochani? Cytuj
Haniel Napisano Kwiecień 4, 2021 Napisano Kwiecień 4, 2021 Droga @Reni45niby Wieża to zły omen ale czego skoro między Wami nic się nie posuwa ? Zatem Twoje skojarzenie może być właściwie ale poczekajmy jeszcze na sugestie bardziej doświadczonych ... A co byś pomyślała na dobranie karty rady "czy powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę" ? 1 Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 5, 2021 Autor Napisano Kwiecień 5, 2021 Jeżeli facet chce to działa nie bede się wygłupiać bo nie wiadomo co on myśli. Bede wdzięczna Jeżeli ktoś jeszcze wypowie się w temacie. Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 5, 2021 Napisano Kwiecień 5, 2021 Wieża to niedostępność, co coś nieosiągalnego dla zwykłego śmiertelnika (wieża Babel), to również coś szalonego i niebezpiecznego - tak cie może spostrzegać, a Wisielec, że On widzi Cię inaczej, niż Tobie się wydaje 1 Cytuj
Haniel Napisano Kwiecień 5, 2021 Napisano Kwiecień 5, 2021 23 minuty temu, Reni45 napisał: Jeżeli facet chce to działa nie bede się wygłupiać bo nie wiadomo co on myśli. Bede wdzięczna Jeżeli ktoś jeszcze wypowie się w temacie. jak uważasz @Reni45 z perspektywy faceta, dodam jeszcze że ja jak chcę to działam ale szalenie imponują mi kobiety, które przejmują inicjatywę a patrząc na interpretację @SowAna (a uwielbiam jej każde spojrzenia na karty - jak mniemam to mega doświadczona dusza) facet może rzeczywiście widzi Cię zupełnie inaczej niż Ci się wydaje, może w jego oczach jesteś nieosiągalna i boi się cokolwiek zrobić i ruch z Twojej strony będzie ok...... ale nie namawiam jak tego nie czujesz Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 5, 2021 Autor Napisano Kwiecień 5, 2021 Może jest tak że owszem podobam mu sie ale on nie ma zamiaru robić w moim kierunku czegokolwiek. Dziękuję za każde spojrzenie na sytuacje kochani 😀😘😘 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.