cesarzowaanna Napisano Kwiecień 12, 2021 Napisano Kwiecień 12, 2021 Cześć! Przychodzę dzisiaj z rozkładem partnerskim pewnej pary, mam nadzieję, że podzielicie się swoimi uwagami i interpretacjami. :)) Sama mam trochę problem. 1-6 co się obecnie dzieje? 1. Kochankowie prosty - zakochanie bądź zauroczenie w połączeniu z późniejszym cesarzem - są w stalym związku 2. Rydwan odwrócony - coś nie do końca idzie po ich myśli, kolejne błędy, powinni w jakiejś sprawie zejść na ziemię? 3. Cesarz prosty - stabilność, rozsądek, z kochankami ja bym stawiała na stabilny związek romantyczny 4. Królowa pentakli odwrócony - strach przed zranieniem? 5. 3 buławy proste - dobre ziarno to dobry plan (zależy tylko czy jest dobre), jakieś plany na przyszłość? 6. Rycerz buław odwrócony - konflikt, zerwanie, dodam jeszcze, że kilka miesięcy temu tej parze wyskoczyła ta sama karta... nie zerwali, może byli na granicy zerwania? 7-9 co jest koło niego? 7. Cesarzowa odwrócona - przeszkody, kłopoty z kobietami, zazdrość, zła passa 8. Głupiec odwrócony - błąd, brak harmonii, komplikacje, zmierz się z problemami 9. 9 buław odwrócone - znowu komplikacje, niekorzyść, brak pomocy Dla mnie pan ma komplikacje z kobietami - poprzednie związki, przyjaźnie, może coś takiego? Myślę, że on nie do końca myśli racjonalnie, może boi się z tym zmierzyć? 10-12 co jest koło niej? 10. Sąd ostateczny odwrócony - zakończenie, rozwód 11. Umiarkowanie odwrócone - brak harmonii, branie a nie dawanie 12. Diabeł odwrócony - uwolnienie? może jakieś nałogi, powinna stawić czoła jakimś problemom? 13 on w tej sytuacji 13. 7 mieczy prosty - komplikacje, poradź sobie z przeciwnościami? 14 ona w tej sytuacji 14. Księżyc prosty - iluzja, różowe okulary, chaos? 15 jak on widzi ją? 15. Gwiazda prosta - ma nadzieję na ten związek, nie wiem tylko czy prawdziwą czy złudną... 16 jak ona widzi jego? 16. 9 kielichów odwrócona - oszustwo, boi się zmian, może nie widzi w Panu stabilizacji? 17-21 przyszłość 17. 5 pentakli odwrócona - przy dobrych kartach często stawiam na jakieś światełko w tunelu, ale tutaj nie mam pojęcia.... 18. 4 kielichy odwrócona - depresja, separacja, rozstanie, niezadowolenie z relacji 19. Mag odwrócony - manipulacja, egoizm 20. 8 kielichów odwrócona - bezpieczny świat wyobraźni, miłość nieszczęśliwa 21. 8 mieczy odwrócona - uwolnienie, ale i trudny okres Nie chce być żadna fatalistką, ale zmartwił mnie brak kielichów prostych w rozkładzie o uczuciach... Jak dla mnie nie jest to zbyt stabilny związek, trudny w byciu i zatrzymaniu. Z jednej strony pan ma karty komplikacji, ale wierzy w ten związek i w panią, zaś z drugiej strony pani wydaje się nieszczęśliwa, podejrzliwa. Dla mnie może to być trudna relacja dla obojga. Aż żałuję, że nie dodałam karty "co ich łączy", bo z tego rozkładu mam więcej pytań niż odpowiedzi. No cóż, tych co dotrwali do końca zapraszam do interpretacji. Bardzo chętnie spojrzę na to z innej strony! Cytuj
cesarzowaanna Napisano Kwiecień 18, 2021 Autor Napisano Kwiecień 18, 2021 Podbijam? Może znajdzie się jakaś inna interpretacja? Mam wrażenie, że coś w tym pomijam, bo tej parze wychodzą te same karty a w gruncie rzeczy na razie nic się nie sprawdza Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 19, 2021 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dnia 12.04.2021 o 19:53, cesarzowaanna napisał: 7-9 co jest koło niego? 7. Cesarzowa odwrócona - przeszkody, kłopoty z kobietami, zazdrość, zła passa 8. Głupiec odwrócony - błąd, brak harmonii, komplikacje, zmierz się z problemami 9. 9 buław odwrócone - znowu komplikacje, niekorzyść, brak pomocy ja nie odwracam kart, zatem podejdę do tego po Twojemu, lecz nie wiem czy dobrze... Cesarzowa, to zwykle żona, albo stała partnerka, wiec odwrócona może oznaczać, że nie bardzo Pan chce tej Cesarzowej, coś mu nie pasuje, nie widzi jej jako kiedyśnej swojej wybranki, może straciła swój blask Głupiec - odwrócony chyba bardziej powie o braku odpowiedzialności, o niedojrzałości 9 buław - to pozostawanie na posterunku mimo wszystko, a odwrócona to chęć zostawienia tego gdzie się długo jest Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 19, 2021 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dnia 12.04.2021 o 19:53, cesarzowaanna napisał: 12. Diabeł odwrócony - uwolnienie? może jakieś nałogi, powinna stawić czoła jakimś problemom? Sąd, Umiarkowanie i Diabeł, razem można interpretować jako związane ręce Dnia 12.04.2021 o 19:53, cesarzowaanna napisał: 15 jak on widzi ją? 15. Gwiazda prosta - ma nadzieję na ten związek, nie wiem tylko czy prawdziwą czy złudną... 16 jak ona widzi jego? 16. 9 kielichów odwrócona - oszustwo, boi się zmian, może nie widzi w Panu stabilizacji? ta Gwiazda jest sprzeczna z Cesarzową odwróconą, Gwiazda to zauroczenie kobiecością, chyba, że ta Cesarzowa to jego aktualna partnerka, a Gwiazda to Twoja Pytająca 9 kielichów - normalnie to ktoś samowystarczalny, samotnik emocjonalny, może przy odwróceniu oznaczać nałogi, jakieś picie w samotności Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 19, 2021 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dnia 12.04.2021 o 19:53, cesarzowaanna napisał: 17-21 przyszłość 17. 5 pentakli odwrócona - przy dobrych kartach często stawiam na jakieś światełko w tunelu, ale tutaj nie mam pojęcia.... 18. 4 kielichy odwrócona - depresja, separacja, rozstanie, niezadowolenie z relacji 19. Mag odwrócony - manipulacja, egoizm 20. 8 kielichów odwrócona - bezpieczny świat wyobraźni, miłość nieszczęśliwa 21. 8 mieczy odwrócona - uwolnienie, ale i trudny okres albo źle przetasowałaś karty, albo wszystko co jest odwrócone przyjmuje inne znaczenie, może i pozytywne, lecz dla mnie większość tych kart na relacje (bez odwracania) nie wróży nic dobrego. A to nie jest jakiś matrymonialny oszust, poznany przez Panią w internecie. Strasznie dużo kart bez swojego miejsca, a ni czasu Cytuj
cesarzowaanna Napisano Kwiecień 20, 2021 Autor Napisano Kwiecień 20, 2021 W dniu 19.04.2021 o 17:15, SowAna napisał: Cesarzowa, to zwykle żona, albo stała partnerka, wiec odwrócona może oznaczać, że nie bardzo Pan chce tej Cesarzowej, coś mu nie pasuje, nie widzi jej jako kiedyśnej swojej wybranki, może straciła swój blask To może faktycznie o coś takiego chodzi? Z tym blaskiem, a jako że jest niedojrzały to może nie bardzo chce nad tym popracować W dniu 19.04.2021 o 17:20, SowAna napisał: ta Gwiazda jest sprzeczna z Cesarzową odwróconą, Gwiazda to zauroczenie kobiecością, chyba, że ta Cesarzowa to jego aktualna partnerka, a Gwiazda to Twoja Pytająca Właśnie to Pan pytał o związek, może Pan chciałby żeby ta partnerka była taką jaką sobie wymarzył? Stracił nią zainteresowanie a mimo wszystko chciałby żeby ona była znowu jego Gwiazdą... Ciężki ten rozkład... Tak samo pomyślałam, że może wszystkie karty odwrócone odwrócić i na odwrót, ale dalej wcale nie wychodzą dobre rzeczy dla tej pary tak naprawdę... Więcej pytań niż odpowiedzi, może jak Pan zdecyduje się przyjść za jakiś czas to postawie inny rozkład, tu już trochę za dużo kart, które jeszcze na złość się nie łączą Dziękuję @SowAna!!! Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 23, 2021 Napisano Kwiecień 23, 2021 Dnia 20.04.2021 o 18:07, cesarzowaanna napisał: To może faktycznie o coś takiego chodzi? Z tym blaskiem, a jako że jest niedojrzały to może nie bardzo chce nad tym popracować Właśnie to Pan pytał o związek, może Pan chciałby żeby ta partnerka była taką jaką sobie wymarzył? Stracił nią zainteresowanie a mimo wszystko chciałby żeby ona była znowu jego Gwiazdą... Ciężki ten rozkład... Tak samo pomyślałam, że może wszystkie karty odwrócone odwrócić i na odwrót, ale dalej wcale nie wychodzą dobre rzeczy dla tej pary tak naprawdę... Więcej pytań niż odpowiedzi, może jak Pan zdecyduje się przyjść za jakiś czas to postawie inny rozkład, tu już trochę za dużo kart, które jeszcze na złość się nie łączą Dziękuję @SowAna!!! Skoro sie odwróciły tak czytamy 1 Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 23, 2021 Napisano Kwiecień 23, 2021 Wyglada na to jakby nie dogadywali sie zaburzenia w komunikacji sprzeczne cele. Na przyszłość raczej rozejście się uwolnienie sie z tej klatki 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.